אני ממש לא מסכים על ההכרזה הזו. באופן אישי לדעתי מדובר באי הבנה עמוקה של הרעיון של פורום אינטרנטי, של הקהלים המסתובבים בו ושל יחסי הגומלין שלו עם העולם החיצון.פורסם במקור על ידי נאוה
האם כל אדם שבא לקבל יעוץ או אפילו עבודה חינם היה משלם עליה אם לא היה היכן להתייעץ? חלקם (ועבור קהלים מסויימים - רובם) היו מתייעצים עם חברים לא מקצועיים, או פשוט מנסים לעשות את עבודת הקופי בעצמה.
כמו כן, איך הכתיבה בפורום משפיעה על המיתוג של הקופירייטרים המשתתפים בו? באופן אישי, כבר יצא שראיתי בפורומים אחרים כאן באתר אנשים שדרך הצגתם את עבודתם מצאה חן בעיניי, ושכרתי מהם את שירותיהם בעקבות כתיבתם כאן. ואני יודע ממספר מקורות לא קטן שאני לא היחיד שעשה זו.
בנוסף - הפורום מציג את תחום הקופי לעולם. האם כל אדם היה מכיר את חשיבות התחום אם הוא לא היה נחשף אליו כאן? כאשר יותר אנשים מבינים את חשיבות הכתיבה, ואת העובדה שיכולות הכתיבה שלהם לא מספיקות (בין היתר כאשר אדם מקצועי מראה להם כיצד יש לכתוב כאשר הוא עוזר "בחינם" לאנשים אחרים, וכך הם רואים את ההבדל), כמות העבודות הכוללת עבור קופירייטרים רק תגדל.
כל הדיון נשמע כאילו "קהילת הקופירייטרים" לומדת מעט מקהילה אחרת, ולא כזו שמצטיירת באופן חיובי בעולם.
ניר
*מרגיש שהדיון הזה כל כך, אבל כל כך שגוי מיסודו*