פורסם במקור על ידי דנילה
ועם מי יש לנו כבוד בבקשה ?
חברים יקרים
בימים אלו אני מנהל תיק משפטי נגד דפי זהב ואשמח לכל ההוכחות שדפי זהב אכן לא עומדים בהתחייבותיהם במיוחד לגבי עניין הכפתורים שהוזכר כאן קודם לכן
תודה
פורסם במקור על ידי דנילה
ועם מי יש לנו כבוד בבקשה ?
אלמיר מערכות תוכנה,
העוסקת בשירותי בניית אתרים באינטרנט איכותיים ברמת גימור גבוהה לכלל המגזרים.
לפרטים נוספים 04-63-63-281
מה שלאחד נוסטלגיה לאחר זה ההווה.פורסם במקור על ידי יהלום
כבר למדנו שפריירים לא מתים!
לדפי זהב יש לקוחות חדשים כל הזמן אשר מפותים באותן שיטות.
פורום ג'יפים 4-4 - אם אתה חובב רכבי שטח, ג'יפים וטיולי שטח תוכל למצוא מסלולים רבים בפורום מסלולי טיולי ג'יפים
אין כמו במבה!
עברתי בגדול על השרשורים כולו ו-
כאחת שמקדמת אתרים ביום - שחלקם שייכים ללקוחות דפי זהב,
וכאחת שמעצבת ובונה מחדש אתרים ללקוחות שהחליטו לשדרג- בלילה,
כמו בכל מטבע גם פה יש שני צדדים.
מבחינת קידום
מבחינה ויזואלית אני רואה שהאתרים בהודעה המקורית נבנו על מערכת הניהול הישנה שלהם - Bsoft. מערכת גרועה (בלשון המעטה) הן מבחינת אופציות הניהול בה והן מבחינת העובדה שכל עמוד שנפתח בתפריט זוכה ב-3 קישורים שונים- אין אפשרות לפתור את הבעיה שכן לא ניתן לנהל תגיות קנוניקל (3 לינקים לכל עמוד כבר אמרתי?) ולא ניתן לבצע הפניות 301 בגלל x y z. אני מניחה שבעיה דומה הייתה להם מבחינת הלבשת העיצוב. בשיחותי עם נציגי התמיכה או השירות של דפ'ז הם ציינו שהיו מספר סיבות לכך שעברו למערכת websplanet ולא פירטו.
אני באופן אישי לא נתקלתי באתרי websplanet עם תבנית עיצוב זהה - או שלא יצא, או כי לא חיפשתי (:
אתרי webs... הם אתרים עם מערכת ניהול נ-ה-ד-ר-ת וקלה להטמעת פרמטרים לקידום. כאחת שעובדת עם מערכת ניהול של כמעט כל חברה אפשרית בשוק אני חייבת לציין שלwebs.. יש אצלי מקום גבוה ( ואגב- יש חברות נוספות שכל ייעודן הוא למכור מערכת webs.. כמו שיש חברות שמוכרות מערכות WP).
מבחינת השירות, חוזים, סכומים וכיו"ב....
אדם ש:
- לא מבין מה זה דומיין (ולמה חשוב שיהיה על שמך)
- לא מבין מה זה אחסון אתרים כי הוא לא בא מעולם האינטרנט
- לא מבין למה אם מדובר באתר תדמית- הוא לא חייב שתהיה לו מערכת ניהול "משוכללת" כי גם ככה לא ישתמש בה..
- ועוד..
קל מאוד למכור לו. בעל עסקים עם וותק של מעל X שנים (אני מנחשת - אז או שאני טועה או שלא) הוא לא אדם שחי אינטרנט - מוסכניקים, או מוכרי פרקטים, או בעלי חנויות משלוחי פרחים - מה להם ולאינטרנט? (הכוונה היא לידע ולא לגלישה באתרים חלילה)
כאשר מדובר במקום עם "שם" וותק מאחוריו - דפי זהב חילקו מדריכים (שהיו בזמנו שווי ערך לספרי קודש) מדלת לדלת לפני שמישהו שיער לעצמו שעולם האינטרנט יהפך למה שהוא היום-
הם - הם - אותה חברה שמוכרת ומציעה אתר "בזול" . שהאתר מצריך "תחזוקת חודשית" כי גם תחזוקת מכשיר נייד, או קו טלפון גם עולה סכום חודשי מסויים.. הדברים שלהם יכולים להשמע ''הגיוניים'' לחלק מהאוכלוסייה.
בסופו של דבר אני לא חושבת שמישהו יתבע אותם או יילך עם האתר שלו לכלבוטק שכל העם יראה וידע...
וכמו שמישהו חכם רשם פה : פראיירים לא מתים רק מתחלפים (:
שבת שלום