1. ממש המון, ויש גם עיטוף שונה לחלקם לפי הבסיס לכל אפיק
2. לבד עבד לי נהדר
תרגיש חופשי לפנות אלי כדי שאנסה לעזור לך עם כמה אפיקים שיתאימו לרקע שלך
היי חברים, החלטתי שאני הולך בכל הכוח על תחום השיווק ואני רוצה ללמוד ולהתנסות בו מא' עד ת', קודם כל אני מצטער אם זה לא הפורום הנכון, אנא תעבירו למקום הנכון אם טעיתי.
אני בן 23 והחלטתי שאני מוכן לעבוד קשה ולהשקיע כי אני מרגיש שאני מתחבר לתחום הזה( אני מגיע גם מעולם המכירות), אני מוכן גם להשקיע כסף על מנת ללמוד ו"לקצר" תהליכים מבחינת הלמידה היבשה והתאורטית, אבל יש לי שתי שאלות קריטיות שאשמח אם מכובדיי יענו עליהן
1) כמה תחומי שיווק יש? אני הבנתי שיש הרבה מאוד, שותפים, קידום אתרים( אולי זה אותו דבר ואני עדיין נוב) וכדומה, אני רוצה לדעת את היתרונות והחסרונות כדי שאדע מה הכי מתאים לי, לפי כל הפרסומות וכל אלה שמוכרים קורסים אני כבר מבין ששיווק שותפים זה דבר מאוד פופולרי שיכול להיות גם בהכרח משהו רע?(אני מדבר מבחינת פונטציאל כספי ואופן העבודה)
2. אני מוכן להשקיע כסף על מנת ללמוד את זה עם מורה/מנטור כדי שיהיה לי יותר קל להתחיל להתנסות, אבל לפי מה שידוע לי רוב הקורסים לא משהו ואין באמת פיקוח, רובם אנשים שעושים את הכסף שלהם מהקורס ולא מהשיווק עצמו. עדיין אשמח ללמוד את זה מאנשים שמבינים בתחום, אך אם אין ברירה אני אלמד לבד, מה דעתכם בעניין?
תודה מראש חברים יקרים, אנא עזרו לבחור צעיר שבסה"כ רוצה לנוע לכיוון החלומות שלו על עצמאות, חופש ומימוש.
1. ממש המון, ויש גם עיטוף שונה לחלקם לפי הבסיס לכל אפיק
2. לבד עבד לי נהדר
תרגיש חופשי לפנות אלי כדי שאנסה לעזור לך עם כמה אפיקים שיתאימו לרקע שלך