-
משתמש "קל"
שילוב פיתוח אתרים עם SEO
אני עובד כמפתח אתרים כבר שנתיים וחצי ולא למדתי שום דבר לפני כן, אלא פשוט למדתי בחברה שעבדתי בה. לפני חצי שנה בערך עזבתי את החברה והחלטתי לנסות להיות עצמאי בתחום, ומאז בניתי כבר כמה אתרים ונראה לי שאני בכיוון טוב. העניין הוא שלפחות לקוח אחד שלי וגם כמה מתעניינים שאלו אותי אם אני מבין גם ב-SEO ואם אני יכול לעשות להם קידום. אז זה לא שאני רוצה להיות מקדם אתרים, אבל חשבתי שאולי כדאי לי בכל זאת ללמוד קצת את התחום כדי לתת ללקוחות שלי אתרים שיותר מותאמים למה שנדרש מבחינת SEO. אתם חושבים שזה רעיון טוב? זה יכול להביא לי יותר לקוחות? וכמה אני יכול לגבות על בניית אתר כולל התאמה ל-SEO? יותר ממה שאני גובה עכשיו? ואיך הקורס הזה https://www.seo-simple.co.il/seo-course ? מישהו יכול להמליץ עליו או על קורס אחר דומה? אודה מאוד למי שיוכל לכוון אותי קצת יותר.
-
משתמש "קל"
זה רעיון מעולה, כעקרון העולמות חייבים ללכת ביחד, בנושאים יותר מתקדמים יש גם טכניקל SEO שהוא כולו תכנות.
תוכל להציע אתרי Seo optimized שאלו אתרים שנותנים אחלה תשתית לקידום, ככה נותר לשים תכנים ולרוץ במקרה האידיאלי.
כמובן שתוכל לגבות יותר וכמובן שזה מומלץ ואפילו אתה חייב לדעת.
אני יכול להמליץ על קורס שאני מכיר Lynda, הוא באנגלית אך מעולה. לא מכיר את מה ששלחת.
בהצלחה.