פורום קידום אתרים
ZEFO Efficient SEO Platform - סט כלים מושלם למקדמי אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך סך הכל של 6

אשכול: קידום אתר בעצמי

משתמש "קל" avichen136 is on a distinguished road

קידום אתר בעצמי

יש לנו עסק משפחתי לדפוס. עד היום עיקר הלקוחות הגיעו מפה לאוזן ועסקים באיזור אבל אנחנו רוצים להתרחב ובשלבי הקמת אתר לחברה. חבר שבונה לנו את האתר המליץ להעזר בשירותי קידום אתרים אבל כשבררנו עלויות חשבנו שאולי אני אלמד קצת את התחום ואקדם לנו את האתר. המליצו לי לעשות קורס של חברת סאו סימפל ונראה שבטווח הארוך זה יכול להשתלם לנו כלכלית. רציתי לדעת קודם אם זה כדאי (תוך הנחה שאני יכול לפנות לזה את הזמן הנדרש ויש לי גישה למחשבים) או שכדאי להעזר בשירותים חיצוניים ? דבר נוסף אם זה מצריך קורס או ניתן לקבל את כל הידע הדרוש משיטוט ברשת? אשמח לתובנות.

משתמש מתמיד מנשה אברמוב is on a distinguished road הסמל האישי שלמנשה אברמוב
    כדאי בהחלט, וזה תלוי אם אתה אוטודידקט אני אישית למדתי והכרתי את התחום באינטרנט בלבד ללא קורס במכללה

משתמש "קל" צאלה is on a distinguished road
    אני מקדמת בעצמי את האתר שלנו.
    בשלב מאוד ראשוני עבדתי עם מקדמת אתרים, שהעבודה שלי איתה נתנה לי תיאבון לעשות זאת בעצמי.
    קודם כל אני מאוד נהנית מהעבודה רואה ישי תוצאות, אשמח אם תראו את האתר שלי בקישור כאן: http://www.rimononline.com/%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%9E%D7%98%D7%91%D7%97%D7%99%D7%9D/
    עשיתי כמו מה שמציין פה מנשה במשך למעלה משנתיים.
    מצד אחת יש תוצאות, האתר שלי של חידוש מטבחים מתקדם יפה, אמנם יש נפילות בדרך אך בסך הכל אני די מרוצה.
    (מרוצה מהקידום, לפעמים גם במילים מסויימיות שהגיעו אצלי למקומות ראשונים בגוגל לא היו פניות טלפוניות אך זה נושא אחר)
    ובכל זאת, בגלל שאני מקדמת לעצמי באופו כזה שאת כל הידע שלי רכשתי לי משיטוטים בגוגל, בפורומים אלו ואחרים, ביוטיוב ועוד,
    היום אחרי שנתיים אני מוצאת שיש לי "חורים" מסויימים,
    בגללם הגעתי לכאן לפורום הזה במטרה למלאם, אך אם יש לך אפשרות ללמוד הכל בצורה מסודרת מ א-ת, בלי פספוסים אני מציעה לך לעשות זאת.
    כמו בכל דבר אני מאמינה שרק עבודה בשטח מקדמת, אך לי יש חסרים.

משתמש "קל" goldila is on a distinguished road הסמל האישי שלgoldila
    נסה ללמוד ולקדם לבד, אין יותר כייף מלעבוד ולקדם את האתר שלך בעצמך אני אומר את זה מניסיון

זה אמנם כייף לקדם עצמאית את האתר. אבל שים לב שלא ליפול בקישורים חינמיים שיכולים להרוס לך את העבודה.
    אני מתכוון שלא תחפש בגוגל ביטויים של free links ותקבל רשימה של מליון דומיינים אליהם יוכנסו הקישורים.

משתמש "קל" SeoDude is on a distinguished road
    יש המון קורסים באינטרנט.. אני ממליץ מאוד על Lynda לדוברי אנגלית.. לא מכיר את סאו סאמפל לכן איני יכול להמליץ..
    עוד טיפ, כדאי לך מאוד מאוד להיות צמוד למתכנת לאחר שלמדת את הקורס כי אני כמעט בטוח שאחרי הקורס יהיו לך המון הערות לשיפור.

בהצלחה

+ הגב לאשכול זה