חחח!
קו שלטעמי לגיטימי לחלוטין לחצות אולם פעם ראשונה (לפחות שאני מודע לכך) שנחצה.
בכניסה לגוגל .COM מתחת לשורת החיפוש יש פרסום גדול ויפה לטאבלט של גוגל שנמכר ב199$.
מצ"ב תמונה
(בעבר כמובן הם פירסמו מוצרים כמו לאחרונה את הכרום אבל אלו שירותים חינמיים)
נערך לאחרונה על ידי vafla22, 29/08/2012 בשעה 12:27
Roy Bashiry - SheerSEO.com CMO, Online SEO Software
BashrO.co.il- יועץ קידום אתרים, איפיון אתרים ומערכות אינטרנט, בניית אתרים, ניהול פרוייקטים. לעסקים וחברות.
טיפולי קוסמטיקה: הסרת שיער ופילינג
חחח!
לא מזיק קצת לקרוא על החלפת קישורים בבלוגון שלי
הם החליטו שהמים בבריכה קרים ולמה להשתין בבריכה.
אז הם עלו למקפצה והתחילו להשתין על הראש של כל מי שנישארו בבריכה.
אההה והם לא השתינו סתם. הם גם הסתובבו ימינה ושמאלה כמה פעמים.
אבל איזה קו נחצה? הם הרי מזמן מזמן רואים רק כסף מול העיניים ולא מטרת שירות כלשהי.
כן אבל זו פעם ראשונה שאני רואה שמפרסמים מוצר שאינו חינמי תחת המוצר הראשי של החברה,
לרוב ה"אזרחים" שמשתמשים לרוב רק בשירות החיפוש של החברה זו חשיפה משמעותית למוצר בר קיימא שיש לו תג מחיר
BashrO.co.il- יועץ קידום אתרים, איפיון אתרים ומערכות אינטרנט, בניית אתרים, ניהול פרוייקטים. לעסקים וחברות.
נקווה שהשליטה שלהם בשוק תרד בהתאם לדחיפת הפרסומים
תאילנד טיול כל המידע למטיילים הישראלים בתאילנד
טיסה לתאילנד מידע על טיסות זולות לתאילנד בנגקוק
המזרח הרחוק מידי למטיילים בבורמה לאוס הודו וייטנאם
לדעתי מהלך לגיטימי ביותר לפרסם מוצרים שהחברה מציעה למכירה באתר שלה. אומנם זה לא פעם ראשונה ואולי בפעמים הקודמות זה היה שירותים חינמיים אבל בעולם תחרותי ובמיוחד אחרי שחוקי המשחק משתנים בכל רגע, כל דבר וכל פרסום לגיטימי.
מגיע להם כל הכבוד על המהלך. חבל שהם גם לא מוכרים בארץ.
קבלו 20GB חינם אתר כמו דרופבוקס **הרשמו כאן בחינם**
טיובר - מדריכי הורדת שירים וסרטונים מיוטיוב ללא תוכנה, סיקורי סרטים וקליפים מצחיקים - Tubber.net ובנוסף, אחסון אתרים אמין ואיכותי במחיר נוח - חברת מקסטור אחסון אתרים
משרד רואה חשבון - הנהלת חשבונות וייעוץ מס, החזרי מס לשכירים, פורום רואי חשבון בירושלים.
תל אביב 100 - ניתוח טכני, סקירת ניירות ערך חברות מדדים ומניות תל אביב 100.
זה לא פעם ראשונה אגב, הם פירסמו בעבר גם את הגוגל פון (נקסוס) וגם את ה- chromebook
כל הכבוד להם שהם משתמשים בפלטפורמה שלהם בצורה שתעזור להם במכירות. אז מה אם הם שמו את זה בדף הבית שלהם. כל הכבוד, יש להם תחרות עם חברת אפל שנכון להיום היא החברה היקרה ביותר בהיסטוריה וללא ספק ריווחית וכל צעד מכירתי לגיטימי מקובל. לא מבין מה מפריע פה שהם שמו פרסומת של מוצר שלהם בדף הבית. אין אחד מאיתנו שהיה אומר לא לפרסומת במקום כזה.
לא לגיטימי ובלי כבוד. חאלאס ליקוקי גוגל...
תלמדו לפרגן למהלך גאוני של חברה ולא להתעצבן מכל שינוי קטן שלא מזיק לאף אחד מכם
היות והמוצר פצצה, אני לא מבין על מה ההתלהמות.
כחברה זה לדעתי מהלך לגיטימי (johnfliver, אני לא מבין למה אתה חושב שזה גאוני).
זה המוצר שלהם, מה לא לגיטימי פה?
דק פרגולה - דקים, פרגולות, מחסנים, בעלי מקצוע, הצעת מחיר.
חלמת חלום? אתה בטח זקוק לפירוש חלומות או פתרון חלומות.
טיפולים באמצעות פרחי באך ותמציות רסקיו.
דק פרגולה - דקים, פרגולות, מחסנים, בעלי מקצוע, הצעת מחיר.
חלמת חלום? אתה בטח זקוק לפירוש חלומות או פתרון חלומות.
טיפולים באמצעות פרחי באך ותמציות רסקיו.
בגדול ברור שזה ליגיטימי, אבל התרגלנו לסטנדרט אחר מהם.
אתר מאמרים פאבלישר. לשרותכם משנת 2007.
טיובר - מדריכי הורדת שירים וסרטונים מיוטיוב ללא תוכנה, סיקורי סרטים וקליפים מצחיקים - Tubber.net ובנוסף, אחסון אתרים אמין ואיכותי במחיר נוח - חברת מקסטור אחסון אתרים
כן כן כן תמשיכו.
מה כבוד ומה לגיטימי???
הם מנוע חיפוש לא?
מה הקשר עבורי כלקוח (בעיקרון "לקוח שבוי" כי אין לי אופציה אחרת בישראל) להיכנס לחפש מוצר אצלם על בסיס זה שהם מנוע חיפוש ניטראלי ואמין וידה ידה ידה אבל אז הם דוחפים לי פרסומת לפנים עם מוצר אחר שלהם שלא קשור בכלום למנוע חיפוש.
נכון, זה "גאוני" , נכון זה "מסחרי", הכל נכון חוץ מעניין הלגיטימיות ומהעניין לפרגן להם.
אין לגיטימיות למהלך ואין מה לפרגן לחברה שדוחפת לך פרסומת לפנים כשאתה נכנס לחפש במנוע חיפוש.
ואיזה סטנדרט יש להם? הם מזמן מזמן נטו בעניין רווחיות ולא בעניין תוצאות חיפוש (חוץ מממומנות כמובן).
תתעוררו...
זה שוואלה אפסים זה ברור.
היה להם משהו טוב ביד אבל לא הצליחו לעבור מתפיסת האינדקסים למנוע אמיתי.
חבל עבורם...