פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 17 מתוך סך הכל של 17

אשכול: הקמת פורום מקצועית

משתמש "קל" lidor009 is on a distinguished road

הקמת פורום מקצועית

שלום לכם!

רציתי להקים פורום מקצועי משלי והבנתי מחבר שחינמי אף אחד לא ישתמש בו.
    החלטתי להקים דרך חברה.
    הבנתי שהיא נותנת לי כ מיני קבצים או משהו ועוזרת לי להקים אותו.

רציתי לשאול איזה חברה טובה,אמינה מאוד,זולה ושהכי כדאי לי להשתמש איתה?

כמה זה עולה לי? המחיר הוא לשנה? לחודש?

איזה סוג של מערכת כזאת כדאי לי לקנות? אני רוצה שתתנו לי בבקשה משהו טוב.

הפורו מגיע עם כל הקטגוריות מוכנות? כמו fxp? ואני רק צריך לשים חוקים והכל? במילים אחרות זה כבר מוכן וערוך לי?

אם אני צריך עוד מידע לדעת אז בבקשה אני אשמח אם תגידו לי.

תודה רבה מראש,לידור!

משתמש מתמיד הרופא-הסיני is on a distinguished road
    בכדו"הא - I DON'T SEE ANY BORDERS! Do you?
    לידור - אני עוד לא הבנתי למה אתה אומר ש
    "והבנתי מחבר שחינמי אף אחד לא ישתמש בו."..

יש פורומים רבים שהוקמו בתוכנת וורדפרס וללא עלות כלל או בעלות נמוכה מאוד, ותפסו תאוצה (אחד או שניים מהם לפחות הם המובילים בתחומם בארץ!)
    עוצמת הפורום תלוייה במספר גורמים:
    1. יכולת הקידום שלך
    2. כמה הקהל אליו אתה מכוון הוא "מוכוון רשת" (פורום קהילת גמלאים למשל לא יגרור הרבה פעילות),
    3. האם באמת יש צורך בפורום מסוג זה ברשת?
    4. נוחות הממשק (ובוורדפרס יש אחלה ממשקי פורום)
    ועוד כמה וכמה.
    אם מעניין אותך לשמוע פרטים נוספים - אתה מוזמן לפנות אלי לפרטי או לחבר טוב כאן בפורום - אפילייט מאסטר
    שמלמד וורדפרס ועשה שם בערך הכל מהכל, ואין לי ספק שהוא יכול להדריך אותך בהקמת פורום מקצועי ועבודה שוטפת.
    הנה הפרופיל שלו:
    http://www.seoforums.co.il/members/5...A1%D7%98%D7%A8

תקשיב אחי אני לא הבנתי שום דבר ממה שאמרת. למשל מה זה וורדפרס וכל זה.

אתה יכול לדבר איתו או משהו ולהמליץ לי מה לעשות הכי כדאי? אתה תוכל לעזור לי להמשך?

שלום לידור

קצת קשה להבין מה בדיוק אתה רוצה, פורום מקצועי יחיד או מערכת לניהול פורומים רבים.
    עומדות לפנייך מספר אפשרויות:
    1. לשלם לחברה שתבנה לך מערכת פורומים -> האפשרות הכי יקרה ופחות כדאית.

2. לקנות מערכת פורומים מוכנה אז תשלם לפי מספר הפורומים שאתה רוצה ליצור (הפורום הזה לדוגמא מבוסס על "vBulletin" שנחשבת המערכת האיכותית ביותר בתשלום). -> אפשרות טובה אם אתה מוכן להשקיע כסף, העלות בין 200$ ל- 470$ עבור רישיון לפורום אחד (ניתן לבצע ה רכב ת חבילות שונות ), שירות תמיכה עולה 80$ לשנה.

3. אפשרות שלישית והכי מומלצת (במיוחד שמדובר בתחילת הדרך) היא להשתמש במערכת פורומים חינמית כמו PHPBB שנותנת מענה מדהים כמעט לכל צורך שקיים, התחלואה אולי היחידה של המערכת היא כמות הספאם שגם הקאפצ'ה של המערכת לא מונע, אבל במידה ומישהו מקצועי יעשה לך את העבודה, ישנם פתרונות לבעיה. דוגמא יפה להמנעות מספאם ניתן לראות בפורום רכב הזה שמבוסס על PHPBB (כנס להוספת הודעה ותראה את הקאפצ'ה).
    הטמעה של פורום כזה אפשר לעשות גם לבד אולם אם יש צורך בהתאמת עיצוב, פתרון של בעיות ספאם וכדומה יש צורך בניסיון עם השפות HTML \ JS \ CSS.

בהצלחה
    בשרו- יועץ קידום אתרים, איפיון אתרים ומערכות אינטרנט, בניית אתרים, ניהול פרוייקטים. לעסקים וחברות.
    רוצים להפטר משיער מיותר? טיפולי הסרת שיער ופילינג

ציטוט פורסם במקור על ידי vafla22 צפה בהודעה
    שלום לידור

קצת קשה להבין מה בדיוק אתה רוצה, פורום מקצועי יחיד או מערכת לניהול פורומים רבים.
    עומדות לפנייך מספר אפשרויות:
    1. לשלם לחברה שתבנה לך מערכת פורומים -> האפשרות הכי יקרה ופחות כדאית.

2. לקנות מערכת פורומים מוכנה אז תשלם לפי מספר הפורומים שאתה רוצה ליצור (הפורום הזה לדוגמא מבוסס על "vBulletin" שנחשבת המערכת האיכותית ביותר בתשלום). -> אפשרות טובה אם אתה מוכן להשקיע כסף, העלות בין 200$ ל- 470$ עבור רישיון לפורום אחד (ניתן לבצע ה רכב ת חבילות שונות ), שירות תמיכה עולה 80$ לשנה.

3. אפשרות שלישית והכי מומלצת (במיוחד שמדובר בתחילת הדרך) היא להשתמש במערכת פורומים חינמית כמו PHPBB שנותנת מענה מדהים כמעט לכל צורך שקיים, התחלואה אולי היחידה של המערכת היא כמות הספאם שגם הקאפצ'ה של המערכת לא מונע, אבל במידה ומישהו מקצועי יעשה לך את העבודה, ישנם פתרונות לבעיה. דוגמא יפה להמנעות מספאם ניתן לראות בפורום רכב הזה שמבוסס על PHPBB (כנס להוספת הודעה ותראה את הקאפצ'ה).
    הטמעה של פורום כזה אפשר לעשות גם לבד אולם אם יש צורך בהתאמת עיצוב, פתרון של בעיות ספאם וכדומה יש צורך בניסיון עם השפות HTML \ JS \ CSS.

בהצלחה

אחי,וכולם תקשיבו,אולי לא אמרתי לכם אבל אני רוצה לקנות מחברה בארץ כי בחברה מחו"ל אני לא מכיר אותם ולא משנה לי כמה הם אמינים. יקרה לזה משהו אני לא יוכל לדבר איתם.

דבר נוסף אני פשוט רוצה פורום דומה ל fxp.co.il. שיהיה טוב ושהרבה אנשים ייכנסו אליו ושהפורום יצליח.

מה אני צריך לעשות בשביל להקים פורום כזה?
    נערך לאחרונה על ידי lidor009, 22/02/2012 בשעה 20:10

אתה צריך כסף, שיווק וחברה רצינית שתעמוד לצידך בנושאים רחבים.

חברה שתדע להתקין את המערכת ובעלת ניסיון מצד אחד ומצד שני חברה שיודעת לשווק ולהפיץ.

אתה צריך לדעת שיצירת פורום פעיל ואקטיבי הוא תהליך קשה שהרוב נכשלים בו.

זה לא משהו שכדאי להכנס אליו כהשקעה (ואת הטיפ הזה לא תקבל מהחברה או פרילאנסר שירצה לעבוד איתך)

ציטוט פורסם במקור על ידי Mr.Brightside צפה בהודעה
    (ואת הטיפ הזה לא תקבל מהחברה או פרילאנסר שירצה לעבוד איתך)
    למה חוסר האמון? הוא דווקא יצר איתי קשר וזה בדיוק מה שאמרתי לו
    בשרו- יועץ קידום אתרים, איפיון אתרים ומערכות אינטרנט, בניית אתרים, ניהול פרוייקטים. לעסקים וחברות.

ציטוט פורסם במקור על ידי lidor009 צפה בהודעה
    אחי,וכולם תקשיבו,אולי לא אמרתי לכם אבל אני רוצה לקנות מחברה בארץ כי בחברה מחו"ל אני לא מכיר אותם ולא משנה לי כמה הם אמינים. יקרה לזה משהו אני לא יוכל לדבר איתם.

דבר נוסף אני פשוט רוצה פורום דומה ל fxp.co.il. שיהיה טוב ושהרבה אנשים ייכנסו אליו ושהפורום יצליח.

מה אני צריך לעשות בשביל להקים פורום כזה?
    עד כמה שידוע לי, אין חברה ישראלית שבנתה ומוכרת תוכנה לניהול פורומים, אתה יכול לדאוג שיבנו לך (בניה מאפס תעלה לך לדעתי יותר מ5 ספרות) או שיתקינו לך מערכת שקיימת בשוק וייתנו לך שירותי תמיכה.

חבר'ה, דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

ידידי, אתה לא צריך לרכוש שום מערכת פורומים, לVB ולא IPB, תוריד את מערכת הפורומים phpBB מערכת הפורומים הכי טובה שקיימת המערכת חינמית ללא כל תשלום.
    http://www.phpbb.co.il/

בהצלחה
    מסכים עם כל מילה פרט לספאם.
    אני לא מבין מה מיוחד בפורום שקישרת אליו, אם מדובר בפורום שלך "ומישהו מקצועי" בנה לך את השאלה אבטחה ולקח כסף - עשו עליך קופה , הדבר מובנה במערכת החל מהגרסה 3.0.6 וכתבתי בבלוג שלי כיצד לבצע את זה (לא רואה כל סיבה לקשר בכוח על הבלוג, מי שמעוניין בקישור שישלח לי הודעה)

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
    תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
    לאטמה , בלוג עיצוב גרפי

לידור - בעברית פשוטה, זה לא הולך כך.
    בשביל שיהיה לך פורום אתה יכול לשכור מישהו שיקח תוכנה כמו PHPBB (שלא עולה כסף) או תוכנות אחרות שכן עולות כסף, לשלם לו על העבודה של הקמה והגדרה של הדברים - ויהיה לך פורום.

החלק השני זו הבעיה המרכזית: בשביל שפורום יהיה מוצלח צריכים לבוא אליו, וזה - ממש לא קל לעשות. תצטרך או לשכור מישהו שיקדם את הפורום שלך (זה עלות חודשית לקידום אתרים), או לגרום לאנשים איכשהו לבוא לפורום שלך, תצטרך לתת להם סיבה לבוא אליך ולא ל-FXP או פורומים אחרים.

בהצלחה

משתמש מתמיד Motioz is on a distinguished road הסמל האישי שלMotioz
    שלום לידור
    להקים פורום זו לא בעיה, יש המון פורומים כאלו היי שם באינטרנט...
    אשמח אם תפרט את הייעדים שלך, תוכנית עסקית אם יש, תוכניות לעתיד, מטרת האתר (אם רווחים מפרסום או מודל אחר), מי ינהל ויפקח

יש היום אפשרויות רבות שיכולות להתאים לך וכדי לעזור לך מלבד לזרוק לך שמות של מערכות, אתה חייב לתת פרטים נוספים
    עדכונים יומיים עבור אפליקציות לאייפון לאפליקציות שמחירם ירד לזמן מוגבל, סקירות ומידע עבור iPhone apps לבעלי חשבון iTunes באנגלית

ציטוט פורסם במקור על ידי shlomi062 צפה בהודעה
    חבר'ה, דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

ידידי, אתה לא צריך לרכוש שום מערכת פורומים, לVB ולא IPB, תוריד את מערכת הפורומים phpBB מערכת הפורומים הכי טובה שקיימת המערכת חינמית ללא כל תשלום.
    http://www.phpbb.co.il/
    מסכים עם כל מילה פרט לספאם.
    אני לא מבין מה מיוחד בפורום שקישרת אליו, אם מדובר בפורום שלך "ומישהו מקצועי" בנה לך את השאלה אבטחה ולקח כסף - עשו עליך קופה , הדבר מובנה במערכת החל מהגרסה 3.0.6 וכתבתי בבלוג שלי כיצד לבצע את זה (לא רואה כל סיבה לקשר בכוח על הבלוג, מי שמעוניין בקישור שישלח לי הודעה)
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
    חיפשתי פתרון לבעיית הספאם, גם בפורומים של PHPBB ונתקלתי בתשובות שאין מה לעשות, הפורומם הזה הועלה לפני שנתיים להערכתי ומאז לא עשו לו עדכוני תוכנה, יחד עם זאת הקאפצ'ה שיש במערכת לא פתרה את בעיית הספאם, בפתרון נחמד כזה לא ניתקלתי בשום מקום, הJS קצר ונוח לשימוש ולא דורש עדכון מיוחד.

איזה JS?

ציטוט פורסם במקור על ידי hetzbh צפה בהודעה
    איזה JS?
    בהודעות לעיל (הודעה רביעית) נתתי קישור לפורום בו הוטמע JS שמציג את השדות של כתיבת הודעה רק לאחר אישור קאפצ'ה, אם תנסה לכתוב הודעה תראה במה מדובר.
    קוד פשוט ונוח

חיפשתי פתרון לבעיית הספאם, גם בפורומים של PHPBB ונתקלתי בתשובות שאין מה לעשות, הפורומם הזה הועלה לפני שנתיים להערכתי ומאז לא עשו לו עדכוני תוכנה, יחד עם זאת הקאפצ'ה שיש במערכת לא פתרה את בעיית הספאם, בפתרון נחמד כזה לא ניתקלתי בשום מקום, הJS קצר ונוח לשימוש ולא דורש עדכון מיוחד.
    לא יודע איפה שאלת ואת מי שאלת (ב phpbb.co.il המצב על הפנים לאחרונה, הצוות כבר בקושי מתחבר לאתר - וילדים בני 10 מבלבלים שם את המוח) , אם כבר.. אתה מוזמן למדריך שכתבתי כיצד לבצע את זה ב3 דקות בלי לנגוע קבצי העיצוב.
    תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
    לאטמה , בלוג עיצוב גרפי

וואלה, איך לא ראיתי את זה. שלומי, אתה פטיש!

ציטוט פורסם במקור על ידי hetzbh צפה בהודעה
    וואלה, איך לא ראיתי את זה. שלומי, אתה פטיש!
    כן אני מודע לעניין

במערכת יש כ"כ הרבה פונקציות שלאנשים אין מושג שהם קיימים בכלל.
    לאטמה , בלוג עיצוב גרפי

+ הגב לאשכול זה