יעזור אם תפרט מעט יותר על מה מדובר - לא ברור בכלל -
זה אתר על גיימינג? על משחקי רשת? על משחקי חברה? על משחקים לא ווירטואלים \ צעצועים? ? ?
כידוע נושא המשחקים הינו נושא לא ריווחי במיוחד...איך בכל זאת ניתן להעלות את הרווח.
יש לכם עצות ?
אם מישהו מוכן לתת עצות מקצועיות בתשלום שיפנה אלי לפרטי
עדכונים יומיים עבור אפליקציות לאייפון לאפליקציות שמחירם ירד לזמן מוגבל, סקירות ומידע עבור iPhone apps לבעלי חשבון iTunes באנגלית
יעזור אם תפרט מעט יותר על מה מדובר - לא ברור בכלל -
זה אתר על גיימינג? על משחקי רשת? על משחקי חברה? על משחקים לא ווירטואלים \ צעצועים? ? ?
אני לא יודע מי אמר לך שאתה משחקים לא רווחי, אני שמעתי על אדם שמחר 2 אתרי משחקים ב150 אלף כל אחד
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
מה האתר?
Figure Competition Diets
משכנתא היא הלוואה בריבית קבועה או משתנה וניתנת ע"י בנקים למשכנתאות
מסחר במט"ח הוא קניה ומכירה של מטבעות
אם לא יצא לכם לבדוק, תנסו באדוורדס ותראו שהמחירים לקליקים לא כאלו גבוהים
זה נכון שאפשר למכור כל אתר בכל תחום במאות אלפי שקלים אבל לא על זה אני מדבר
עדכונים יומיים עבור אפליקציות לאייפון לאפליקציות שמחירם ירד לזמן מוגבל, סקירות ומידע עבור iPhone apps לבעלי חשבון iTunes באנגלית
העצה הכי טובה שתוכל לקבל: תכין רשימת תפוצה באתר שלך...
רוצים לצחוק? אתר סטטוסים לפייסבוק חדש קם בישראל!
מחפשים תקצירים, ביקורות וטריילרים של סרטים מומלצים? כנסו
פורטל הובלות דירה הגדול יעזור לכם לעבור דירה בשקט ובשלווה.
זה לא בדיוק משחקים, זה אפליקציות. הבדל גדול...
אני פחות מכיר את השוק הישראלי בתחום.
את תוכנית השותפים של iTunes ניסית?
אם יש לך מעל -10,000 צפיות ביום אני אוכל לעזור לך.
יש כסף טוב כיום בשיווק אפליקציות (גם לפייסבוק אם בא לך להתרחב)
גם אם האתר לא עושה רווחים חודשיים אם הוא מספיק טוב ומביא מספיק גולשים אפשר למכור אותו בסכום מכובד.
לגבי רווחים חודשיים זה תלוי בתוכנית העסקית של האתר ובשיטת הפרסום והרווחים ממנה.
לגבי האתר, חסרות לך שם הרבה פרסומות, יש לך רק פרסומת אחת בראש הדף ואחת בצד, אתה יכול להכניס לפחות עוד כמה (לדעתי אפשר עד 6 פרסומות גוגל באתר - אל תקח אותי במילה, יש כאלה שאומרים 3)
תנסה להוסיף עוד פרסומות במקומות שקולטים את העין של הגולש. זה יכול להעלות לך את הרווחים בכמה אחוזים..
בנוסף תחשוב על מילים שיבואו משם גולשים ותתחיל לקדם אותן
נערך לאחרונה על ידי johnfliver, 21/02/2012 בשעה 08:45
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
1. בתוכנית השותפים של iTunes דחו את הבקשה שלי, ואין עדיין 10K צפיות ביום באתר הזה...
2. בכל דפי האתר ישנם 3 פרסומות וזה המקסימום שאפשר
3. לגבי קידום רחב יותר, אכן יש מה לשפר, אם למישהו יש עצות לקידום או עצות אחרות אשמח לשמוע
תודה לכולם
לגבי קידום רחב יותר, כנס לאנליטיקס שלך תסתכל קצת על איזה מילים מגיעים אליך גולשים, את המילים האלה חפש בכלי מילות החיפוש לראות אם יש בהן חיפושים. בנוסף קח את הקטגוריות הראשיות שלך ותבדוק מה החיפושים בהם ועוד מילים דומות. אחרי שתצבור כמה מילים שיש בהן גולשים תתחיל לחשוב איך אתה מקדם את המילה הזאת ולאיזה דף.
ידידי כדי לקבל עזרה אתה צריך לשתף אותנו באתר שלך, אנחנו צריכים להבין מהי הגישה שלך כדי לתת לך עצות נוספות.
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים
תעבור על התגובות הקודמות, נתתי כבר![]()
אולי בגלל שהאתר הוא של אפליקציות אני מאמין שיהיו לו כמות מכובדת של כניסות מפלאפונים אז אולי תעבוד להטמיע אצלך פרסומות של פלטפורמת סלולר וכך תצליח להגדיל רווחים
מה הכוונה פרסומות של פלטפורמת סלולר, אתה מתכוון לעשות גירסה סלולרית לאתר למי שנכנס דרך הסלולרי ?
אתה יכול להרשם לשירות של פרסומות סלולאריות באדסנס זה דבר חדש שסביר להניח יעלה לך את הרווחים, תלוי כמובן אם אתה מקבל הרבה תנועה ממובייל
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים