המלצה שלי, תמיד תאסוף אותם עצמאית מכיוון שהם נשארים בדטה בייס שלך ולאחר מכן אתה יכול להציע להם תמיד הצעות נוספות וכמובן להגדיל את ההכנסה הפוטנציאלית פר ליד.
באופן כללי, האם עדיף לאסוף לידים בצורה עצמאית ולאחר מכן להעביר אותם ידנית לכמה תוכניות שותפים, או להשאיר לינק אפיליאציה למילוי פרטים?
לאחרונה אני רואה יותר ויותר אתרים שאוספים פרטים באופן עצמאי... מצד אחד זה קצת יותר התעסקות אבל מצד שני, אפשר להעביר אותם לכמה חברות באופן עצמאי לא?
אשמח לשמוע דעות...
המלצה שלי, תמיד תאסוף אותם עצמאית מכיוון שהם נשארים בדטה בייס שלך ולאחר מכן אתה יכול להציע להם תמיד הצעות נוספות וכמובן להגדיל את ההכנסה הפוטנציאלית פר ליד.
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים
תמיד לאסוף ידנית, כשהלידים אצלך - הכוח אצלך. תוכל להשתמש בהם בעתיד לעוד הצעות אפיליאט או דברים אחרים שתהיה צריך..
רוצים לצחוק? אתר סטטוסים לפייסבוק חדש קם בישראל!
מחפשים תקצירים, ביקורות וטריילרים של סרטים מומלצים? כנסו
פורטל הובלות דירה הגדול יעזור לכם לעבור דירה בשקט ובשלווה.
שמע, לידים לא שווים כלום אם מישהו השאיר את הפרטים שלו ולא חזרו אליו אחרי שבועיים שלושה. צריך להכות בברזל כל עוד הוא חם. אז אם יש לך את הזמן לתת תגובה מהירה ללידים שמור אותם אצלך, אם זה גוזל ממך זמן (וידוע שזמן זה כסף) אז תשתמש באחת התוכניות של האתרים השונים כדוגמת myprice.co.il
בהצלחה
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
אני מצטרף לקול הכללי (שבינתיים לוקח מבחינת רוב) - אסוף את הלידים שלך בעצמך.
עשה זאת בתבונה ושלב את העצה הנבונה מאוד של johnfliver - הכה בברזל בעודו חם.
מעבר לאתרי הענק,שאגב מגיבים בד"כ מאוד מהר או מאוד לאט () , אם אתה
מחפש משהו ברשת יש היום היצע עצום.
אם אתה לא מגיב מיד - תשכח מזה. הם כבר אצל המתחרים עוד לפני שעשית לוג אאוט
מהמייל שלך.
מנסיון (לא נעים!)
אין מה לעשות, פה נדרש אמנם פיתוח קצת יותר מורכב מהעתק הדבק של קוד אבל זה שווה את זה ממש
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים