גם אצלי הבחנתי בזה בכמה אתרים, זה די מעצבן... אני לא יודע אם זה "מקרי" מבחינת גוגל אבל זה באמת קורה כך
יש לי אתר חדש ונחמד לילדים ונוער (תוכלו לראות בחתימה-סטטוסים לפייסבוק)
לאחרונה הוא מקום ראשון בגוגל וצובר אלפי גולשים ביום...
בהתחלה כשהיו לי מס' קטן יותר של גולשים, המחיר לקליק בלחיצה על מודעות אדסנס היה גבוה יותר.. ועכשיו שיש יותר לחיצות המחיר נמוך יותר...
יכולה להיות סיבה מיוחדת לכך, איך אני יכול לשנות את זה אם בכלל?
תודה!
רוצים לצחוק? אתר סטטוסים לפייסבוק חדש קם בישראל!
מחפשים תקצירים, ביקורות וטריילרים של סרטים מומלצים? כנסו
פורטל הובלות דירה הגדול יעזור לכם לעבור דירה בשקט ובשלווה.
גם אצלי הבחנתי בזה בכמה אתרים, זה די מעצבן... אני לא יודע אם זה "מקרי" מבחינת גוגל אבל זה באמת קורה כך
עדכונים יומיים עבור אפליקציות לאייפון לאפליקציות שמחירם ירד לזמן מוגבל, סקירות ומידע עבור iPhone apps לבעלי חשבון iTunes באנגלית
אני כבר מיואש מהם
לפי מה שאני הבחנתי מהקמפיינים שאני מנהל, זה סוג של "צ'ופר" מגוגל, ככל שהמודעה יותר רלוונטית ויש יותר הקלקות המחיר לקליק יורד, יש כאן גם היגיון קטן בדבר, הם רוצים לעודד אותך שתדאג שיקליקו יותר, והם ייקבלו בסופו של דבר יותר כספים![]()
זה לא קשור לגוגל.
המחיר לקליק מושפעה ממפרסמים בלבד.
לצורך הדוגמא,
בניתי קמפיין ראשון עם עלות ממוצעת לקליק, 1$.
אחרי חודש עשיתי שינויי, הורדתי ל- 0.85$
ממליץ לך לבדוק גם בכלי מילים של גוגל את התחרות של המפרסמים אם היא על LOW.
אם כן, זה אומר שאין הרבה מפרסמים (אם יש בכלל).
רוצים לצחוק? אתר סטטוסים לפייסבוק חדש קם בישראל!
מחפשים תקצירים, ביקורות וטריילרים של סרטים מומלצים? כנסו
פורטל הובלות דירה הגדול יעזור לכם לעבור דירה בשקט ובשלווה.
אני דווקא שם לב להיפך:
ככל שאחוז ההקלקה עולה, כך גם עולה המחיר לקליק.
והיה בעבר דיון על זה בפורום:
http://www.seoforums.co.il/threads/2...D7%9D?p=203143
בלי כל קשר, וובמסטרים רבים מדווחים על ירידה בהכנסות אדסנס בחודשים האחרונים וגם זה דובר כאן בפורום:
http://www.seoforums.co.il/threads/3...576#post237576
הוסיפו קישורים לאתרכם באתר קישורים מומלצים
Zik - קיצור כתובות אינטרנט בקליק
Linkz - בניית קישורים בחינם
מצד אחד אין עם מי לדבר בכל הקשור לאדסנס, גוגל עושים מה שבא להם ואין לנו שום דבר לעשות לגבי זה.
מצד שני, אין תוכנית חילופית ריווחית יותר מזה לאתרים בלי תשתית פרסום משלהם (כגון וואלה, מאקו וכדומה)
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
זה ממש לא ככה, הקמפיינים של אדסנס לא עובדים בצורה של אדוורדס... ככל שהרלוונטיות עולה בד"כ גם הביד עולה מכיוון שיותר מפרסמים רוצים לפרסם באיזור הספציפי באתר שלו. המטרה הגדולה באדסנס זה להגיע לחשיפה מול המפרסמים כדי להעלות כמה שיותר את הביד פר קליק. החישוב הוא פשוט, ככל שיהיה יותר מפרסמים שירצו לפרסם ידנית באתר שלי כך הביד יהיה גובהה יותר מכיוון שהביקוש עולה.
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים