בוא ותשפוך קצת אור: מה זה אומר "מתמחים"?
היי
אנחנו מתמחים בהוספת לייקים לדף המעריצים שלכם בפייסבוק
שירות מהיר ואיכותי
פרטים באתר: http://www.trafficstore.co.il
נערך לאחרונה על ידי like_sale, 12/02/2012 בשעה 21:40
בוא ותשפוך קצת אור: מה זה אומר "מתמחים"?
תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
האם הלייקים האלה אמיתיים (של ישראלים) , או כפי שנתקלתי בעבר, לייקים של אנשים מכל מדינות אפריקה?
רוצים לצחוק? אתר סטטוסים לפייסבוק חדש קם בישראל!
מחפשים תקצירים, ביקורות וטריילרים של סרטים מומלצים? כנסו
פורטל הובלות דירה הגדול יעזור לכם לעבור דירה בשקט ובשלווה.
השאלה היא לא רק אם הלייקים אמיתיים. האם הלייקים מגיעים מאנשים שמתאימים למוצר שדורש את הלייקים. לדוגמא אם מפרסמים אודם, יגיעו בנות או גם גברים?
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
חח אל תגזים, אם זה היה ככה זה כבר לקוחות פוטנציאלים (לידים), ראית פעם מישהו שמוכר 1000 לידים ב100 שקל? אם תמצא כזה דבר איתי אני אשמח לקנות... בכל מקרה לעצם העניין, אין צורך שהלייקים יהיו מתאימים למוצר כי אם ישראלים בלבד ואני אסביר למה- כאשר אותם ישראלים עושים לייק, יש סיכוי גבוה שכל החברים שלהם גם יראו את התכנים שאנחנו מעלים בעמוד האוהדים, וזה בעצם מה שיוצר ויראליות אדירה, יותר אנשים נחשפים לעמוד האוהדים שלנו, ובסוף אלה שבאמת מתאימים למה שאנחנו מחפשים מגיעים... אבל אם הלייקים הם מחו"ל אז כל האנשים שרואים את עמוד האוהדים שלנו הם מחו"ל והם לא מתעניינים (וגם לא מבינים עברית) ככה שזה קצת בזבוז.
אוקיי שכחתי לצייין, הלייקים הם ישראלים בלבד! ואמיתיים!
מי שמתחיל דף מ-0 יכול להכנס בהגדרות לכל המשתמשים ולבקש הצעות חברות וכו..
ולגבי לייקים ממוקדים ע"פ תחום אני חושב שאיתמר פגע בול בתשובה הנכונה.
תן קישור לדף עסק שקנה מכם לייקים כדי שנוכל להתרשם שאתה אכן אומר אמת לגבי יוזרים אמיתיים ישראלים (ושזו לא תרמית לייקים נפוצה).
נטל ההוכחה הוא עליך בינתיים
עצה שיש לי אליך בעלי האתר: פרסם מחירים...
לא ייתכן שאני נכנס לאתר ולא רואה מחירים בשום מקום, זה לא נראה אמין ולא נראה טוב..
בהצלחה!
אני אשמח אם תשלח לי גם דף שקידמת בפרטי, אני עלול להשתמש בשירות שלך במידה והוא איכותי..