יפה מאוד, אבל מה היתרונות של האתר הזה על שאר האתרים בסגנון?
שלום לכולם,
רצינו לספר לכם על שירות חדש של אתר DoURSite.
כניסה לאתר - http://dus.co.il
DoURSite הוא אתר המספק שירות בניית אתרים בחינם.
האתר נבנה במערכת ניהול תוכן חכמה, בנוסף, אנו משתמשים באינדקס אתרים מקצועי
שבו תוכלו להוסיף פרטים אישיים/עסקיים כמו נייד, אתר פרטי, תיאור וכו'...
היתרונות בבניית אתרים בחינם DoURSite הם:
אחסון אתר אמין בחינם!
דומיין קצר בחינם! (לדוגמא: demo.dus.co.il)
פאנל ניהול תוכן מתקדם בחינם!
אינדקס אתרים מקצועי - שבו תוכלו להוסיף פרטים אישיים/עסקיים כמו טלפונים, אתר אינטרנט פרטי, תיאור וכו'...
אתר מאמרים DoURSite - שבו תוכלו לפרסם מאמרים בחינם ובתוכם לשים קישורים לאתרים הפרטיים שלכם או לאתר שבניתם אצלנו.
וכמובן החלק החשוב ביותר : קידום אתרים - כמובן, שהאתרים נבנים בשיטה שתקדם את אתרכם ככל האפשר במנועי החיפוש ובראשה Google.
דרכנו תוכלו לפרסם מאמרים באתרכם (או באתר מאמרים DoURSite) ובהם קישורים לאתר פרטי, לפרסם עמודים הקשורים לעיסוקכם/תחביבים שלכם, לפתוח דף יצירת קשר ע"מ שלקוחות וגולשים יוכלו ליצור עמכם קשר דרך האתר שבניתם אצלנו, שימוש במודולים מקצועיים לקידום אתרים ועוד.
לרשותכם עומדים מדריכים מפורטים לפתיחת אתר חדש, שימוש בפאנל הניהול,
הוספת ועריכת תוכן, פתיחת עמוד צור קשר וכל הקשור לניהול אתרכם.
מדריכים
נשמח אם תשתפו ותמליצו על DoURSite בניית אתרים בחינם.
בנוסף, אשמח לקבל ביקורות ע"מ שאוכל לשפר את האתר כדי שמשתמשים יוכלו להנות ממנו ככל האפשר.
בברכה,
DoURSite – בניית אתרים בחינם
יפה מאוד, אבל מה היתרונות של האתר הזה על שאר האתרים בסגנון?
רוצים לצחוק? אתר סטטוסים לפייסבוק חדש קם בישראל!
מחפשים תקצירים, ביקורות וטריילרים של סרטים מומלצים? כנסו
פורטל הובלות דירה הגדול יעזור לכם לעבור דירה בשקט ובשלווה.
היתרון הוא שאין מיליון פרסומות וכך באמת אפשר לפתוח אתר מבלי להתעצבן מהפרסומות.
יתרון טוב לא?
בנוסף בהמשך יהיה אפשרויות לשידרוגים כמו, הגדלת שטח אחסון, החלפה לדומיין פרטי, עיצוב אישי ועוד...
דבר ראשון אני מבין לפי ההרשמה שזה אתרי וורדפרס.
דבר שני, לא קצת הגזמתם עם הפרטים בהרשמה? פקס? כתובת? את מי זה מעניין? אפשר לקצר את זה ולתת את זה כאופציה לאחר ההרשמה.
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
הרעיון עצמו נראה טוב
אבל :
1)
העיצוב שלכם נראה רע.
2)
יש צורך להקיע בכמה עיצובים חינמים טובים(ברמה ממש טובה) שיתאימו להרבה עסקים כדי שעסקים ירצו להירשם ולא ספאמרים.
3) יש צורך בהרשמה פשוטה אבל למנוע ספאם ולספק אחריות כלשהי לאתר כדאי שאנשים ירגישו בטוחים.
ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם
קודם כל לגבי ההרשמה, השדות פקס וכו' הם לא חובה, אבל בכל אופן אשכול להסיר אותם אם זה ממש מעיק.
העיצוב של האתר הראשי ישתנה (מכיוון שהמון אנשים העירו לי על זה).
מזה אומר לספק אחריות לאתר?
זה אומנם רעיון שלי . אבל יש המון אתרים כמו שלך בתחום . ובשביל שעסקים יבנו אצלך אתרים ולא ספאמרים צריך בהחלט לבנות אסטרטגיה טובה אחרת אתה תקבל המון אתרי ספאם (תמיכה ) ושטיות אחרות. נתחיל בתבניות איכותיות שיהיו אצלך לגולשים אבל שנית או תוכנית תשלום על שירותי פרמיום (כי מי שלוקח תשלום ) לא נעלם מחר יחד עם האתרים של הלקוחות. בטח יהיו עוד רעיונות.....
ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם
אני עובד על זה כרגע, יהיו חבילות בתשלום שמשדרגות את האתרים מבחינת עיצוב, שטח אחסון, דומיין וכו'...
ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם
יש כרגע 15-16 עיצובים חינם וכמובן שתמיד הכל יהיה חינם.
שאני מתכוון עיצוב בתשלום זה אומר שאם מישהו רוצה עיצוב במיוחד בשביל האתר שלו בלבד.
חברים תנו לי עוד דיעות![]()
ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם
אתה מכיר את אתר www.druper.co.il? קח משם כמה רעיונות לאתר שלך. הקצאת אייפי לאתר ואחסון חינמי.
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
שלום לכולם,
לאחר זמן לא קצר שעבדתי על עיצוב חדש לאתר, אשמח לקבל את דעתכם בשנית וללמוד איך אפשר לשפר גם את האתר החדש!
http://dus.co.il
תודה רבה מראש,
DoURSite בניית אתרים בחינם
שלום לך
ישנם דברים חשובים מצד הלקוח וכמובן לגביך שמעניינים אותי, אשמח אם תוכל להסביר קצת יותר
מדוע לקוח יבחר לפתוח אצלך, אותו אתר (ללא הקרדיט שלך מתחת) הוא יכול לפתוח בוורדפרס העולמי עם סאב דומיין (אתר חינם לכל החיים)?
אני מבין שאת הרווחים מהרעיון אתה מקווה להוציא מהשדרוגים, אם לא יהיו שדרוגים ומחר תחליט לסגור את השירות, מה יהיה על הלקוחות שפתחו בחינם ?
חוץ מזה נראה אחלה, למרות שבאופן אישי אני לא בעד אתר שאינו שלך ב100% אבל יש לקוחות שזה יכול לשרת אותם נפלא
בהצלחה
עדכונים יומיים עבור אפליקציות לאייפון לאפליקציות שמחירם ירד לזמן מוגבל, סקירות ומידע עבור iPhone apps לבעלי חשבון iTunes באנגלית
העיצוב סבבה. הייתי משנה את הכפתור של "פץח אתר בחינם מחר" שיראה יותר טוב - יותר אטרקטיבי (אני מדבר על התמונה\כפתר הגדול מימין).
דבר שני הייתי משקיע יותר באתר לדוגמא - תמציא "עסק" שהאתר לדוגמא יראה ותשקיע בו בעיצוב שיעשה רושם טוב (כמובן ע"י שימוש במערכת עצמה, כלומר אתר שבנית בעצמך כמו כל גולש אחר, אבל תמקסם את היכולת של המערכת).
חוצמזה - באמת שאני לא מבין עדיין מה ההבדל בינך לבין שאר אתרי החינם בשוק כרגע? איפה הגימיק? מה השפן שלך?
Motioz, קודם כל השירות שלי הוא ישראלי, וגם אצלי אתה מקבל סאב דומיין חינם ובעתיד עם השידרוגים כפי שאמרת גם דומיינים ואחסונים ועוד המון אפשרויות כמו הסרת קרדיט וכו', לפי איך שאני מתכנן גם אם ההכנסות רק יממנו את האתר הזה בלבד, הוא ישאר פתוח.
ונכון, גם אני מעדיף שלקוח יבקש בניית אתר ש-100% שלו, אבל במצב היום לא כולם יודעים, מבינים ויכולים לשלם על זה אז אני חשבתי על רעיון שיכול לתרום לאנשים, וגם לעצמי כמובן.
הרופא הסיני, תודה על ההערה, אשנה זאת.
השפן שלי הוא שבכל האתרים שתפתח מעמוד 1 עד עמוד 10 והלאה בגוגל, אתה תקבל אתר שמפוצץ בפרסומות של גוגל, באנרים.
אצלי אני לא מתכוון לפוצץ את האתרים בפרסומות מכיוון שהבנתי כמה דברים שאשאיר עימי - דבר זה גורם לאתר של אנשים להיראות כמו כל אתר אחר ובמידה וירצו, בעתיד הקרוב יהיה אפשרות להוריד את הקרדיט גם.
בנוסף, בקרוב מאוד יהיו ערכות נושא חדשות שאקנה ע"מ שאנשים באמת יוכלו להפיק את המיטב מהאתר.
תודה!
אם הבנתי נכון אתה שם פרסומות אדסנס (אחד או יותר) באתרים ?
אם כן רק לידיעתך, ניתן לקבל אתר וורדפרס עם סאב דומיין חינם בלי פרסומות דרך האתר הרשמי של וורדפרס העולמי
עדכונים יומיים עבור אפליקציות לאייפון לאפליקציות שמחירם ירד לזמן מוגבל, סקירות ומידע עבור iPhone apps לבעלי חשבון iTunes באנגלית
גוגל בחסות משרד התמ"ת מנסה כבר להיכנס לנישה שלך.
המחיר שנה ראשונה חינם. החל מהשנה השנייה 1000 שקל בשנה כולל מע"מ.
יוזמה להעלאת 20,000 עסקים קטנים ובינוניים לרשת תוך שנה:
האם אתה מסוגל להתחרות בהם?
בכל אופן, אני במקומך הייתי פונה למשרד התמ"ת שלפחות יסיר את החסות לאלתר מהמיזם או לחילופין לאפשר לספקים אחרים לקבל את אותה חסות. אני לא רואה שום סיבה שהמדינה תיתן חסות יתרון לחברה עסקית אחת ולא יזכיר את המתחרים בשוק.
הצעות ופניות הציבור של משרד התמ"ת
נערך לאחרונה על ידי adi5, 26/02/2012 בשעה 10:49
שמתי לב שאין אופציה לבחור האם לעשות את זה בלוג שישים את הפוסט האחרון ראשון כל פעם או לבחור דף שיהיה סטטי כדף הבית. החלטתם את זה בשבילנו. זה לא נוח. אם אני רוצה את זה כבלוג אני לא יכול לעשות כלום.
מה הפתרון לזה?
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
Motioz, ההפך הוא הנכון! אני לא שם פרסומות בכלל, שזה מה שעושים המתחרים שלי.
adi5, ראיתי את האתר הזה לפני כיומיים, נתת לי רעיון טוב, תודה!
jhonfliver, חשבתי על הנושא הזה, הוא כרגע בטיפול מכיוון שבמערכת חלק זה נקרא "קריאה" וזה לא ממש ברור, אני רוצה להכניס את זה תחת "הגדרות" ומקווה שזה יהיה עוד השבוע.
זה קצת לא פשוט גם לעצב, גם לתכנת וגם לנהל את הכל... (אני לא מתלונן.....) אבל לאט לאט האתר יעלה - כמו שאומרים: בשם השם נעשה ונצליח!
תודה לכם