אהבתי את התצוגה הראשית עם התמונות, בהחלט נותן נפח מעולה לאתר ועוזר לגולשים להתמצא באתר..
עד עכשיו כל אתרי המאמרים נראו לי אותו הדבר, עד שראיתי את האתר הזה..
בהצלחה
שלום לכולכם. החברה שבה אני עובד הקימה לאחרונה אתר מאמרים חדש ברשת. אשמח אם תכנסו, תנסו את המערכת, תנו לי טיפים עיצוביים ותכנותיים שרצוי לשפר.
כתובת האתר: http://www.articleplus.co.il
תודה מראש.
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
אהבתי את התצוגה הראשית עם התמונות, בהחלט נותן נפח מעולה לאתר ועוזר לגולשים להתמצא באתר..
עד עכשיו כל אתרי המאמרים נראו לי אותו הדבר, עד שראיתי את האתר הזה..
בהצלחה
רוצים לצחוק? אתר סטטוסים לפייסבוק חדש קם בישראל!
מחפשים תקצירים, ביקורות וטריילרים של סרטים מומלצים? כנסו
פורטל הובלות דירה הגדול יעזור לכם לעבור דירה בשקט ובשלווה.
איך תוודא שהמאמרים לא יהיו ספאם של מקדמי אתרים?
Figure Competition Diets
משכנתא היא הלוואה בריבית קבועה או משתנה וניתנת ע"י בנקים למשכנתאות
מסחר במט"ח הוא קניה ומכירה של מטבעות
בהצלחה !!! נראה אחלה של אתר !
ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם
מה חדש?
מה שונה אתר זה מ1000 אתרים ברשת?
תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
למה להיות כל כך שלילי! לפעמים עוד אחד מתוך 1000 צומח להיות המוביל או מבין המובילים
שיהיה בהצלחה.
אתר מאמרים מעוצב שנראה טוב רק לא אהבתי שנכנסים לקטגוריה זה מציג בתור קוביה ולא כפס שרץ על כל הרוחב אבל קל לתקן
סך הכל בהצלחה
נחמד לא יותר מזה , בחלק העליון יש לך בעיה במבנה לא ברור מה זה מה ... תנסה לשחק עם הצבעים והאלמנטים
ענן תגיות מיותר ולא שימושי
בהצלחה
הודו מדריך למטייל הישראלי בהודו
מדריך למטיילים בלונדון אנגליה , סקוטלנד ואירלנד
טיסות לתאילנד דילים ומידע למטיילים
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
מה זה מאמרים ספאם? 99% מהמאמרים הם בכדי להוציא קישורים, אני מניח שבשביל זה הקמת אתר האתר. אחרת יהיו לך 3 מאמרים בחודש.
עוד משהו, בהרשמה או בהתחברות, אין לך כפתור "כנס".
נראה אחלה אתר אני בהחלט יפרסם בו מאמרים
כמה זמן לוקח לאשר מאמר??
אם אתה רוצה גם לי יש אתר מאמרים
מי שפונה אליי בפרטי יכול לקבל אישור אוטומטי בפרסום מאמרים
הכתובת של אתר המאמרים שלי היא http://www.mamartoday.com
BLOO בניית אתרים,קידום אתרים וכתיבת מאמרים מקצועיים באינטרנט.
תודה אם בא לך דבר איתי ונסדר את מה שביקשת ממני בכיף
האתר נראה מצוין אך תרשה לי לתת הערה קטנה בנוגע להכנסה של מאמרים לאתר שלך. אני ממליץ לך לעבוד עם COPYSCAPE שיכולים דרך API להתחבר לסינון של האתר שלך. כך תוכל למנוע תוכן מועתק בתוך האתר ולהעלות את האייכות שלו מול גוגל. בנוסף, כל מקדמי האתרים ירצו לקדם אצלך מכיוון שידעו שהאתר שלך הוא האתר היחידי שיודע לסננן באמת
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים