פורסם במקור על ידי
Ziv
לא, אני לא מהסוג הראשון, השני וגם לא מהשלישי...
לא רק שאני מאמין ופועל בדיוק כפי כל מילה ומילה שכתבתי לך אלא אני מיישם את זה גם באתרים שלי ובאתרים של הלקוחות שלי
לי עצמי יש קרוב ל30 אתרים, כמעט כולם באנגלית ובנישות תחרותיות מאד
ברוך השם כמה מהם מצליחים מאד, וזה בעיקר בזכות תכנים מקוריים ברמה הגבוהה ביותר שהפקנו
בנוסף, אנחנו יצרים תכנים גם עבור אתרי אינטרנט אחרים בישראל ובעולם וגם עם הלקוחת שלנו אנחנו מיישמים בדיוק את מה שאנחנו מאמינים בו - תוכן מקורי לחלוטין, ברמה הגבוהה ביותר הן מבחינה לשונית והן מבחינה מקצועית וברוך השם התוצאות מדברות בעד עצמן
אני לא צריך לעשות לעצמי פרסומת פה, הפרסום הטוב ביותר הוא מפה לאוזן, מאנשים שרואים תוצאות בעיניים וחוזרים אלינו שוב ושוב.
אני ואתה יכולים לנהל פה דיון מפה ועד מחרתיים אבל זה לא ישנה את העובדות בשטח
אגב, כמו שכתבתי לך מקודם, לא רק שיש לי דרך להשיג מאמרים מעורבלים בעלויות דומות לאלו שאתה מציע (אפילו קצת יותר זול) אלא שיש לי 2 תוכנות מקצועיות לערבול תוכן, תוכנות שאם הייתי משתמש בהן זה היה חוסך לי בערך 80 אחוז מזמן העבודה על יצירת התוכן
אבל אני בחיים לא אייצר עבור הלקוחות שלי תוכן מעורבל שלא הייתי מסכים להזין לאתרים הפרטיים שלי
בחיים לא, בשום מחיר
ולסיום תרשה לי לתקן אותך בדבר נוסף: כשאתה כותב "ואני מביא 100 מאמרים עם שונות של 60%-87%" אני חושב שזה לא ממש נכון.... מכיוון שזה לא באמת "שונות"
גוגל יודע לזהות מילים נרדפות ובמקרים רבים הוא מתייחס אליהם כמילה אחת, מבחינת האלגוריתם של גוגל לכתוב ברב הארצות מחירי הדיור עלו או במרבית הארצות מחירי הדירות עלו זה כאילו שהעתקת את הטקסט, אין פה בעצם תוכן אמיתי אלא ערבול של תוכן ממקור אחר ולכן אין לגוגל סיבה להתייחס לערבול הזה ברצינות, אז בעצם ה "60%-87% שונות" הם לא ממש אחוזי שונות, לפחות מבחינת גוגל