פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 2 3 4
מציג תוצאות 61 עד 63 מתוך סך הכל של 63

אשכול: מאמר בעברית בשקל אחד – כן זו מציאות אפשרית!

ציטוט פורסם במקור על ידי johnfliver צפה בהודעה
    שאלתי היא: בתוכנת ספין באנגלית הוא רושם כמה אחוז מקוריות יש למאמר
    האם אתה יכול להגיד מה האחוז מקוריות שיש לספין בעברית?
    כן ודאי, על זה אני מדבר, שלב ראשון אנחנו שמים את המאמר המקורי בתוך התוכנה, ואז היא מוציאה פלט של מאמר המכיל עשרות מילים דומות ונרדפות ומשפטים שונים ונרדפים, בשלב זה השונות היא כ - 50% ואז אנחנו עוברים על כל המאמרים עם הסוגריים עם המילים והמשפטים הנרדפים ומסננים מה שלא מתאים למאמר או למשפט, ומוסיפים עוד מילים ומשפטים, זו עבודה שיכולה לקחת בין שעתיים לשלוש, (זה לא אני עושה אלא משהי מומחית לנושא) ואז בשלב האחרון לאחר הסינון והבדיקה הידנית אני שוב שם את המאמר עם הסוגריים, בתוכנה ורואה שהשונות היא בין 60 אחוז , להכי גבוה שהגענו זה 87% שונות. בו בזמן שיש לנו 2 מטרות - אחד שהמאמר יהיה קריא ולא יהיו מילים ומשפטים שלא מתאימים למאמר. ומטרה שנייה לעבור את ה- 60 אחוז שונות ולהגיע כמה שיותר גבוה בשונות.
    וברוך השם אנחנו מצליחים בשתי המטרות.
    שוב אני חוזר על ההצעה להתערבות שלי- פותחים 2 עמודים חדשים, אני מייצר 100 מאמרים מתוך מאמר אחד עם שונות של 60% לפחות ושם את המאמרים באתרי מאמרים וכדומה ומקשר לעמוד א'.

ואילו מי שלא חושב שמאמרי ספין מועילים, מוזמן לייצר את המאמר הכי הכי איכותי שהוא יכול ולתת ממנו קישור לעמוד ב'- מי שחושב שהתוצאה של מאמר אחד תקדם בגוגל יותר ממאה מאמרי ספין. מוזמן להתערב איתי כאן ועכשיו.
    מי שלא מוכן להתערב, מובן שהטענות שהוא הביא, הוא לא מאמין בהם באמת.

בנוסף אני מוכן להראות אתרים שנמצאים בדירוג הגבוה ביותר בגוגל שהם עצמם שלחו מאמרים שווים ללא שינוי לכמה אתרי מאמרים וגוגל לא העניש אותם כלל אלא אדרבה שם אותם בדירוג גבוה. מי שרוצה הוכחה כזו אני מוכן לתת.
    נערך לאחרונה על ידי שמעון333, 21/02/2012 בשעה 22:44

משתמש מתמיד drdiet אינו מוערך במערכת הפורומים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ziv צפה בהודעה
    לא, אני לא מהסוג הראשון, השני וגם לא מהשלישי...
    לא רק שאני מאמין ופועל בדיוק כפי כל מילה ומילה שכתבתי לך אלא אני מיישם את זה גם באתרים שלי ובאתרים של הלקוחות שלי
    לי עצמי יש קרוב ל30 אתרים, כמעט כולם באנגלית ובנישות תחרותיות מאד
    ברוך השם כמה מהם מצליחים מאד, וזה בעיקר בזכות תכנים מקוריים ברמה הגבוהה ביותר שהפקנו
    בנוסף, אנחנו יצרים תכנים גם עבור אתרי אינטרנט אחרים בישראל ובעולם וגם עם הלקוחת שלנו אנחנו מיישמים בדיוק את מה שאנחנו מאמינים בו - תוכן מקורי לחלוטין, ברמה הגבוהה ביותר הן מבחינה לשונית והן מבחינה מקצועית וברוך השם התוצאות מדברות בעד עצמן
    אני לא צריך לעשות לעצמי פרסומת פה, הפרסום הטוב ביותר הוא מפה לאוזן, מאנשים שרואים תוצאות בעיניים וחוזרים אלינו שוב ושוב.
    אני ואתה יכולים לנהל פה דיון מפה ועד מחרתיים אבל זה לא ישנה את העובדות בשטח

אגב, כמו שכתבתי לך מקודם, לא רק שיש לי דרך להשיג מאמרים מעורבלים בעלויות דומות לאלו שאתה מציע (אפילו קצת יותר זול) אלא שיש לי 2 תוכנות מקצועיות לערבול תוכן, תוכנות שאם הייתי משתמש בהן זה היה חוסך לי בערך 80 אחוז מזמן העבודה על יצירת התוכן
    אבל אני בחיים לא אייצר עבור הלקוחות שלי תוכן מעורבל שלא הייתי מסכים להזין לאתרים הפרטיים שלי
    בחיים לא, בשום מחיר

ולסיום תרשה לי לתקן אותך בדבר נוסף: כשאתה כותב "ואני מביא 100 מאמרים עם שונות של 60%-87%" אני חושב שזה לא ממש נכון.... מכיוון שזה לא באמת "שונות"
    גוגל יודע לזהות מילים נרדפות ובמקרים רבים הוא מתייחס אליהם כמילה אחת, מבחינת האלגוריתם של גוגל לכתוב ברב הארצות מחירי הדיור עלו או במרבית הארצות מחירי הדירות עלו זה כאילו שהעתקת את הטקסט, אין פה בעצם תוכן אמיתי אלא ערבול של תוכן ממקור אחר ולכן אין לגוגל סיבה להתייחס לערבול הזה ברצינות, אז בעצם ה "60%-87% שונות" הם לא ממש אחוזי שונות, לפחות מבחינת גוגל
    זיו, מה שאתה אומר די מטעה .אתה מציע שירות באנגלית ושמעון מציע בעיברית ואם עושים ספין באנגלית עדיין יש צורך לעבור על התוצאות של הערבול. באנגלית זה יותר קל כי כמות המשתמשים הרבה יותר גדולה .(אצלי יש הרבה יותר משתמשים באנגלית מאשר כל שאר השפות ביחד )
    כמו כן, מאמר שהוא מעורבל מכנית לא שונה ממאמר מעורבל ידנית ( לקחת כמה מאמרים ממספר אתרים ולסדר את התוכן של יחד בצורה שונה ).
    ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם

משתמש מתמיד drdiet אינו מוערך במערכת הפורומים
    ציטוט פורסם במקור על ידי johnfliver צפה בהודעה
    שאלתי היא: בתוכנת ספין באנגלית הוא רושם כמה אחוז מקוריות יש למאמר
    האם אתה יכול להגיד מה האחוז מקוריות שיש לספין בעברית?
    זה מחושב באותה צורה בתוכנה בעיברית .
    אני משתמש מספר פרמטרים מלבד לאחוז מקוריות אבל החשוב ביותר הוא Q שזה סה"כ המילים במאמר המסובב
    לחלק לסה"כ המילים במאמר הסופי. כלומר, כתבתי משפטים וסובבתח מילים והגעתי ל 1400 מילים כאשר במאמר הסופי יש 350 מילים כלומר Q=4 אבל אם יש לי סה"כ 700 מילים אז ה QUALITY הוא 2 . אתה יכול לראות זאת בתחתית התוכנה .
    ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם

+ הגב לאשכול זה
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 2 3 4