פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
עמוד 1 מתוך 4 1 2 3 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך סך הכל של 63

אשכול: מאמר בעברית בשקל אחד – כן זו מציאות אפשרית!

מאמר בעברית בשקל אחד – כן זו מציאות אפשרית!

כיום התחרות רבה, נושא קידום אתרים מתפתח מאוד, והתחרות על המילים והמיקומים גודלת מיום ליום.

מצד אחד התחרות גדילה ומצד שני על מנת להשאר תחרותיים עם מחירים אטרקטיביים, אנחנו חייבים לקצץ בהוצאות מבלי לפגוע ביעילות קידום האתרים שלנו.
    כולנו יודעים שאחד מהשיטות הכי חזקות לקידום אתרינו הוא – קישורים נכנסים.
    ובכן אם נתמקד בעלויות השגת קישורים נכנסים באמצעות כתיבת מאמרים והפצתם – כל מאמר עולה בין 30-50 שח. אם נרצה להשיג 10 מאמרים יעלה לנו – 300-500 שח.
    אם נרכוש 100 מאמרים העלות קופצת ל- 3000-5000 ש"ח
    ובכן כיצד ניתן לחסוך בצורה דרסטית את העלויות האלה?
    התשובה היא:
    על ידי השגת מאמרים מסופננים – ניתן כיום לקחת מאמר, לעבור עליו בעריכה מיוחדת למי שלא מכיר ולהפוך אותו לייחודי בעיני גוגל.
    הבעייה היא שצריך מומחיות להפיכת מאמר למסופנן כדי שהוא יהיה קריא וטוב למשלוח לאתרי מאמרים ולשים בבלוגים שונים.
    ובכן מה השירות שאנו מציעים:
    1) אפשרות א- אתם נותנים מאמר ואנחנו הופכים אותו למאמר מסופנן, אתם מקבלים את המאמר +100 גירסאות שונות של המאמר+ מאמר המאסטר המכיל את המאמר עם הסוגריים כדי שניתן יהיה לייצר ממנו שוב ושוב מאמרים שונים – העלות היא 80 שח למאמר של 300 מילים.
    2) אפשרות ב-אנחנו כותבים את המאמר+ עושים עליו ספון – ואתם מקבלים מאמר מקורי+ מאמר ספון+100 מאמרים שונים שיצאו מתוך המאמר הספון – העלות היא 100 שח
    יוצא שכל מאמר עולה לכם 1 שח בלבד.

ואם תשאלו מה אפשר לעשות עם 100 מאמרים דומים במשמעות ושונים במילים?
    1) לשלוח לאתרי מאמרים בעברית שכיום נפתחים יותר ויותר , על מנת להרוויח יותר קישורים נכנסים לאתרכם.
    2) לשים בבלוגים שלכם.
    3) לשים באתרי לווין שלכם.
    4) לעשות החלפת מאמרים עם אתרים שונים, שזה כידוע חזק יותר מהחלפת קישורים פשוטה.
    להלן הדגמה של קטע קטן ממאמר + הפיכת הקטע מאמר למאסטר ספון + 100 גרסאות שונות של הקטע המוספן.
    הנה קטע קטן מהמאמר המקורי (נושא המאמר ניקוי ספות):
    במרבית הבתים הספה משמשת רהיט חשוב בבית . רוב עניני המשפחה הכוללים ביקורים , כנסים , מפגשים וכו מתקיימים בסלון הבית, מקום בו ממוקמת הספה.

{במרבית|ברוב|כמעט ברוב} {הבתים|הדירות}, הספה משמשת {רהיט|כאביזר} {חשוב|חיוני|מאד חשוב|חשוב ביותר} {בבית|בביתכם|בכל בית} . {רוב|עיקר|מרבית} {עניני|העניינים של} המשפחה {הכוללים|אשר כוללים} {ביקורים|ארוח} , {כנסים|כינוסים|התכנסויות} , {מפגשים|אסיפות} {וכולי|וכדומה|ועוד} {מתקיימים|נערכים|מתבצעים} בסלון {הבית|בתינו|הדירה}, {מקום|האזור|המקום אשר} {בו|שם} {ממוקמת|מונחת} הספה.

להלן 100 קטעים שיוצאים מתוך הקטע הקטן שלעיל הורידו את זה מכאן
    www.1click-me.info/up/spinned.zip

זו דוגמא קטנה של ספנון קטע של 25 מילים, המחיר שלנו הוא 80 שח ספנון למאמר בן 300 מילים!
    הגיע הזמן לעלות רמה בקידום אתרים – ולחסוך דרסטית בעלויות כתיבת מאמרים.
    תוכלו לפנות אלי לטלפון: 057-3118666
    או במייל: shimon {@} vitaminim.org
    בתודה שמעון
    קבצים מצורפים
    נערך לאחרונה על ידי שמעון333, 09/02/2012 בשעה 18:35

משתמש מתמיד liran.nextlevel is on a distinguished road הסמל האישי שלliran.nextlevel
    אתם מקבלים כרטיס אשראי?

שיווק חכם עשיתם.

ציטוט פורסם במקור על ידי hava1 צפה בהודעה
    הרעיון מדליק
    תודה רבה, הרעיון מיובא מחו"ל

ציטוט פורסם במקור על ידי liran.nextlevel צפה בהודעה
    אתם מקבלים כרטיס אשראי?

שיווק חכם עשיתם.
    ניתן לשלם ב- 5 דרכים
    1) כרטיס אשראי
    2) העברה בנקאית
    3) הפקדה בנק דואר
    4) צקים
    5) הפקדת מזומן בזמן
    כמובן שניתן לקבל חשבונית.
    והמחירים לא כוללים מע"מ

אני יודע שהמחיר מאוד זול יחסית לתועלת הרבה והאפשרויות הגלומות ברעיון זה.
    לכן כל הקודם זוכה.
    כרגע הזמנת ספנון מאמר - תקח כשלושה ימי עסקים.
    אם יהיו שינויים ונצטרך להרחיב את זמן מסירת המאמר נודיע מראש.

משתמש מתמיד johnfliver is on a distinguished road הסמל האישי שלjohnfliver
    לא בא לי להיות המבאס, אבל מאמר ספין הוא לא איכותי כמו מאמר רגיל. אם קוראים אותו רואים שיש כמה פאשלות בכיתוב. אבל בגדול אם זה נועד למסגרת קידומית ולא לאתר הראשי אז בהחלט רעיון מצוין
    שמח לשמוע שסופסוף מישהו עיברת את הספינר באנגלית לעברית.

אולי אשתמש בשירותך בעתיד שמעון333
    אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.

המאמר עובר ביקורת ועריכה ידנית בצורה איכותית, ולא אוטומאטית בלבד, אחרת המאמר יראה לא קריא, אני מדבר על מאמר שההכנה שלו היא בין שעתיים לשעתיים וחצי לפחות.
    מאמר שהוכן בצורה אוטומאטית לא יהיה קריא, ולא ניתן יהיה לשלוח לאתרי מאמרים. מהניסיון שלי , מאמר שעובר ביקורת ועריכה ידניים, כולל בדיקת התאמת מילים והוספת מילים נרדפות וכדומה - מתקבל באתרי המאמרים. אפילו ניסיתי בתור מאמר ראשון שעובר את הבדיקה הכי קפדנית באתרי מאמרים והמאמר המסופנן התקבל ופורסם.
    ודאי שמאמר יחיד שנכתב ב-30-50 שח יהיה יותר איכותי מאמר שיוצא מתוך מאמר מסופנן, אבל החשיבות למאמר מסופנן שהוא יעבור ביקורת ועריכה מקצועית איכותית על מנת למחוק מה שלא מתאים ולהוסיף מה שמתאים -כדי להגיע למקסימום איכות במינימום עלות.
    אנחנו משתמשים בשלב ראשון בתוכנה לאחר מכן עוברים על התוצאה בתורה ידנית מילה מילה, מורידים ומוסיפים מילים נירדפות לפי ההתאמה האישית לכל מאמר ונישה, דבר זה לוקח בין שעתיים לשעתיים וחצי למאמר, נכון שכרגע המחיר זול מאוד יחסית לתמורה, אבל זה מחיר הכירות, לאחר שאנשים יבינו את הפוטנציאל, הביקוש יעלה ואיתו המחיר.

מי שרוצה לראות דוגמא חיה של 7 מאמרים שיצאו מתוך מאמר 1 (כמובן שניתן לעשות עוד 100 , אבל אלו רק פוסטים לדוגמא)
    http://blogim.levtov.net/david/2012/...d7%a4%d7%a8-1/

http://blogim.levtov.net/david/2012/...d7%a4%d7%a8-2/

http://blogim.levtov.net/david/2012/...d7%a4%d7%a8-3/

http://blogim.levtov.net/david/2012/...d7%a4%d7%a8-4/

http://blogim.levtov.net/david/2012/...d7%a4%d7%a8-5/

http://blogim.levtov.net/david/2012/...d7%a4%d7%a8-6/

http://blogim.levtov.net/david/2012/...d7%a4%d7%a8-7/

ודרך אגב גוגל כבר את כולם!!! ללא בעיה
    ניתן לראות כאן
    http://www.google.co.il/search?q=%D7...ient=firefox-a
    נערך לאחרונה על ידי שמעון333, 21/02/2012 בשעה 10:36

משתמש מתמיד itamaram69 is on a distinguished road
    רעיון נדיר, בטוח שאני אשתמש בזה..
    המחיר מאוד זול ותחרותי..
    המאמרים עוברים ספנון באופן ידני ע"י מישהו או ע"י רובוט?
    רוצים לצחוק? אתר סטטוסים לפייסבוק חדש קם בישראל!
    מחפשים תקצירים, ביקורות וטריילרים של סרטים מומלצים? כנסו
    פורטל הובלות דירה הגדול יעזור לכם לעבור דירה בשקט ובשלווה.

כפי שכתבתי
    אנחנו משתמשים בשלב ראשון בתוכנה על מנת להגיע למירב התוצאות לאחר מכן אנחנו עוברים על התוצאה בצורה ידנית מילה מילה, מורידים ומוסיפים מילים נירדפות ומשפטים, לפי ההתאמה האישית לכל מאמר ונישה, יש לנו משהי מומחית לנושא, שיש לה ידע עשיר בנושא מילים נרדפות והוספת או הורדת משפטים ומילים מתוך התוצאה בצורה ידנית מדוקדקת, דבר זה לוקח בין שעתיים לשעתיים וחצי למאמר, נכון שכרגע המחיר זול מאוד יחסית לתמורה, אבל זה מחיר הכירות, לאחר שאנשים יבינו את הפוטנציאל, הביקוש יעלה ואיתו גם המחיר.
    שיטה זו היא בשימוש רב בקידום אתרים חו"ל, רק לארץ היא הגיעה לא מזמן ונראה שהיא תחסוך לאנשים מספיק חכמים הרבה הרבה כסף.
    לכן הגיע הזמן לעלות רמה בקידום אתרים – ולחסוך דרסטית בעלויות כתיבת מאמרים.
    תוכלו לפנות אלי לטלפון: 057-3118666
    או במייל: shimon {@} vitaminim.org
    או בהודעה פרטית כאן בפורום.
    בתודה שמעון
    נערך לאחרונה על ידי שמעון333, 09/02/2012 בשעה 18:35

משתמש מתמיד drdiet אינו מוערך במערכת הפורומים
    ציטוט פורסם במקור על ידי johnfliver צפה בהודעה
    לא בא לי להיות המבאס, אבל מאמר ספין הוא לא איכותי כמו מאמר רגיל. אם קוראים אותו רואים שיש כמה פאשלות בכיתוב. אבל בגדול אם זה נועד למסגרת קידומית ולא לאתר הראשי אז בהחלט רעיון מצוין

אולי אשתמש בשירותך בעתיד שמעון333
    זה לא בשביל דף באתר . אבל מחוץ לאתר זה ממש משתלם לדעתי גם האיכות ששמעון מציע וגם המחיר ממש משתלמים. שמעון , לדעתי כדאי לך שלא לקבל מאמרים מאנשים כי במצב כזה לפעמים יותר קשה לעשות להם ספין מניסיוני לאומת מאמרים שכותבים במיוחד בשביל כך.
    ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם

ציטוט פורסם במקור על ידי drdiet צפה בהודעה
    זה לא בשביל דף באתר . אבל מחוץ לאתר זה ממש משתלם לדעתי גם האיכות ששמעון מציע וגם המחיר ממש משתלמים. שמעון , לדעתי כדאי לך שלא לקבל מאמרים מאנשים כי במצב כזה לפעמים יותר קשה לעשות להם ספין מניסיוני לאומת מאמרים שכותבים במיוחד בשביל כך.
    כמו שרשמתי, אם זה למטרת קידום זה מצוין. למאמרים באתר הראשי שלך רצוי שיהיו רשומים ייחודי על ידי כותב על על ידך בצורה ידנית ואישית.
    אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.

כמו שרשמתי, אם זה למטרת קידום זה מצוין. למאמרים באתר הראשי שלך רצוי שיהיו רשומים ייחודי על ידי כותב על על ידך בצורה ידנית ואישית.
    ברור , לא חשבתי אחרת .

זה פשוט למלא את האינטרנט בזבל שאף אחד לא רוצה לקרוא, יוריד בהמשך את המחירים של המאמרים האיכותיים שמושקעות בהם גם שעתיים עבודה ויותר, ובסופו של דבר גוגל יבין את התרמית ויעיף את האתרים החוצה. זול עולה ביוקר, תמיד.

כל הספינר הזה הוא פשוט נזק אדיר לאינטרנט שאף אחד לא רואה, כי כולם חושבים רק על הרווחים שלהם.
    מקווה שאתם ישנים טוב בלילה עם הידיעה שאתם גובים כסף על זבל.

1) מדובר על מאמרים קריאים, שפשוט מחליפים להם מילים נרדפות.
    2) מאמר קריא עם טיפים מתאימים - יכול להועיל לקוראים וגם לדירוג
    3) אתרי המאמרים ברובם אינם רק לקוראים אלא בעיקר לקבלת קישורים
    4) אף אחד לא יחליט לאדם מה הוא ישים באתר שלו או בבלוג שלו, אין כאן משטרת אינטרנט.
    5) אני מסכים שמאמרים מסופננים מהווים כאב ראש לא פשוט לכותבי המאמרים הרגילים.
    6) במקום להשאר מאחור תלמד כיצד לספנן
    7) אנחנו מציעים גם כתיבה רגילה וגם כתיבה כוללת מאמר ספון וכל אחד יבחר לפי הצורך שלו.
    אבל תודה שהארת את עיננו.

מכור לפורום TopGun(Alka) אינו מוערך במערכת הפורומים הסמל האישי שלTopGun(Alka)

מי שעברת את הספינר זה יעקוב
    http://www.kafry.net/
    נערך לאחרונה על ידי TopGun(Alka), 09/02/2012 בשעה 18:42
    אלמיר מערכות תוכנה,
    העוסקת בשירותי בניית אתרים באינטרנט איכותיים ברמת גימור גבוהה לכלל המגזרים.
    לפרטים נוספים 04-63-63-281

ציטוט פורסם במקור על ידי תוכן המילים צפה בהודעה
    זה פשוט למלא את האינטרנט בזבל שאף אחד לא רוצה לקרוא, יוריד בהמשך את המחירים של המאמרים האיכותיים שמושקעות בהם גם שעתיים עבודה ויותר, ובסופו של דבר גוגל יבין את התרמית ויעיף את האתרים החוצה. זול עולה ביוקר, תמיד.

כל הספינר הזה הוא פשוט נזק אדיר לאינטרנט שאף אחד לא רואה, כי כולם חושבים רק על הרווחים שלהם.
    מאמרים מושקעים אלו מאמרים שיושבים מנימום 10 שעות פלוס על מאמרים איכותים ונכתבים על ידי אנשי מקצוע . אני לא ראיתי כותבי תוכן שעושים מאמרים באיכות גבוהה שהיא לא שיכתוב של מאמרים שמופיעים בראש תוצאות החיפוש . ספינר הוא אלטרנטיבה טובה וזולה למאמרים קידום פשוטים אבל לא למאמרי איכות של אנשי מקצוע וכותבי תוכן לרוב המוחלט הם לא מספקים מידע חדש אלה משכתבים אותו מאתר אינטרנט אחרים ולכן אם לקנות מאמר ב 40 ש"ח או ב 2 ש"ח אז עדיף לקנות ב 2 ש"ח אבל בטח שזה לא יפגע בקופירייטרים שמשקיעים וחוקרים בשביל המאמר שלהם.

ציטוט פורסם במקור על ידי TopGun(Alka) צפה בהודעה
    מי שעברת את הספינר זה יעקוב
    http://www.kafry.net/
    יעקב הזה כל יכול תאמין לי... הוא עוזר לי גם הרבה
    כל הכבוד!

משתמש מתמיד liran.nextlevel is on a distinguished road הסמל האישי שלliran.nextlevel
    ציטוט פורסם במקור על ידי תוכן המילים צפה בהודעה

לדעתי גם 90% מהמאמרים ה"מקוריים" הם זבל שאף אחד לא רוצה לקרוא ושלא מחדשים שום דבר...

מאמר באמת איכותי הוא מאמר שנכתב על ידי בעל המקצוע ועבר לאחר מכן הגהה על ידי עורך תוכן מקצועי.

יותר מזה, לא מדובר רק על הרווחים שלהם, מדובר על התחרות שבתמחור בין חברות הקידום, ככל שיהיו יותר מקדמים כך ירדו המחירים וכך גם ירבו המקדמים שיחפשו אלטרנטיבות זולות לתוכן (קישורים למעשה).

לדעתי הכפשת פה לחינם את הבחור, לפחות אם הייתה פה טענה קונקרטית לאחר עיון במאמרים שהוצגו..

אני אגב קניתי משמעון כרגע 100 מאמרים, אהיה יותר חכם לאחר שאקבל אותם.

ציטוט פורסם במקור על ידי שמעון333 צפה בהודעה
    1) מדובר על מאמרים קריאים, שפשוט מחליפים להם מילים נרדפות.-->סבבה, זה עדיין לא תוכן חדש.
    2) מאמר קריא עם טיפים מתאימים - יכול להועיל לקוראים וגם לדירוג ---->נכון, בתנאי שהוא איכותי ולא ממוחזר. ו"מילים נרדפות" זה מחזור.
    3) אתרי המאמרים ברובם אינם רק לקוראים אלא בעיקר לקבלת קישורים--->לכן גוגל נלחם בהם, כמו שאתה בטח יודע.
    4) אף אחד לא יחליט לאדם מה הוא ישים באתר שלו או בבלוג שלו, אין כאן משטרת אינטרנט.---->נכון, בגלל זה אני מעדיפה לעבוד עם אנשים שמבינים מה יכול לעשות מאמר איכותי באתר, לא כזה עם "מילים נרדפות". יש מאמרים שאני משקיעה בהם שעתיים ויותר.
    5) אני מסכים שמאמרים מסופננים מהווים כאב ראש לא פשוט לכותבי המאמרים הרגילים.---->שמחה שאתה מסכים, מה אתה עושה עם זה מעבר להסכמה?
    6) במקום להשאר מאחור תלמד כיצד לספנן---->לא יודעת למה החלטת שאני גבר, אני אישה, ואני מעדיפה להשקיע במאמרים איכותיים ולקבל תשלום בהתאם. ככה זה כשעוסקים במה שאוהבים ולא חושבים רק על הכסף, הכסף מגיע.
    7) אנחנו מציעים גם כתיבה רגילה וגם כתיבה כוללת מאמר ספון וכל אחד יבחר לפי הצורך שלו. ----> למה שמישהו יבחר במאמר איכותי כשיש לו מאמר זבל, אה, מאמר עם "מילים נרדפות", סליחה?
    אבל תודה שהארת את עיננו.--->בבקשה, שמחתי לעזור.
    אני לא באה להתנצח פה, איך אומרים, כל אחד שיילך בדרכו, והטוב ביותר ינצח.
    נערך לאחרונה על ידי תוכן המילים, 09/02/2012 בשעה 22:00 סיבה: הדגשה

ציטוט פורסם במקור על ידי liran.nextlevel צפה בהודעה
    לדעתי גם 90% מהמאמרים ה"מקוריים" הם זבל שאף אחד לא רוצה לקרוא ושלא מחדשים שום דבר...

מאמר באמת איכותי הוא מאמר שנכתב על ידי בעל המקצוע ועבר לאחר מכן הגהה על ידי עורך תוכן מקצועי.

יותר מזה, לא מדובר רק על הרווחים שלהם, מדובר על התחרות שבתמחור בין חברות הקידום, ככל שיהיו יותר מקדמים כך ירדו המחירים וכך גם ירבו המקדמים שיחפשו אלטרנטיבות זולות לתוכן (קישורים למעשה).

לדעתי הכפשת פה לחינם את הבחור, לפחות אם הייתה פה טענה קונקרטית לאחר עיון במאמרים שהוצגו..

אני אגב קניתי משמעון כרגע 100 מאמרים, אהיה יותר חכם לאחר שאקבל אותם.
    להבהרה כללית: לא דיברתי עליו ספציפית, אלא על כל המאמרים המשוכפלים בעזרת תוכנות. אולי המשפט האחרון שלי היה מיותר, אבל כאחת שמשקיעה בכל מאמר שיוצא, כל הנושא הזה מכעיס אותי מאוד. אני מסכימה עם הטענה במשפט הראשון שלך. יותר מידיי פעמים נתקלתי במאמרים שלא האמנתי שמישהו באמת שילם עליהם.

ואגב, באופן הזוי קצת, 100 מאמרים אצלי יעלו בדיוק אותו דבר, כי על כמויות כאלו אני עושה הנחות. אז איפה החיסכון פה?

ציטוט פורסם במקור על ידי drdiet צפה בהודעה
    מאמרים מושקעים אלו מאמרים שיושבים מנימום 10 שעות פלוס על מאמרים איכותים ונכתבים על ידי אנשי מקצוע . אני לא ראיתי כותבי תוכן שעושים מאמרים באיכות גבוהה שהיא לא שיכתוב של מאמרים שמופיעים בראש תוצאות החיפוש . ספינר הוא אלטרנטיבה טובה וזולה למאמרים קידום פשוטים אבל לא למאמרי איכות של אנשי מקצוע וכותבי תוכן לרוב המוחלט הם לא מספקים מידע חדש אלה משכתבים אותו מאתר אינטרנט אחרים ולכן אם לקנות מאמר ב 40 ש"ח או ב 2 ש"ח אז עדיף לקנות ב 2 ש"ח אבל בטח שזה לא יפגע בקופירייטרים שמשקיעים וחוקרים בשביל המאמר שלהם.
    טוב, אני לא משקיעה עשר שעות במאמרים, אלא אם משלמים לי בהתאם. למה הכוונה ב"איש מקצוע"? איש מקצוע מהתחום? לא תמיד צריך את זה. אולי במאמרים טכניים ורפואיים, כן. אני בהחלט יכולה להגיד שהיו מקרים שישבתי גם יומיים לחפש חומר. אז אפשר להבין את העלבון כשמישהו הולך וקונה מאמר ב2 שקל שהשקיעו בו עשירית מהזמן.

גם אני לא באתי להתנצח, כנראה שהמזמין לא הובן לך - הוא הזמין ספנון למאמר אחד - והוא יקבל 100 מאמרים מוכנים למשלוח. (כן הבחור הזמין ספנון מאמר של 500 מילים - בעלות של 150 שח - שבסיכום יעלה לו כל מאמר - 1.5 שח למאמר)
    אני מבין את הכעס שלך.
    גם כשעברו מסוס ועגלה למכוניות - העגלונים כעסו.
    גם כשהומצאה מכונת הדפוס- הסופרים כעסו.
    כשפוטרו אלפי עובדים בגלל המהפיכה התעשייתית- העובדים בכו והתלוננו.
    אבל הקידמה עושה את שלה.
    במיוחד שמאמר מסופנן עובר עריכה ידנית מילה מילה, כך שזה שילוב מנצח של אוטומציה עם עבודה ידנית איכותית.
    זכותך להתנגד למהלך.
    אבל זכותם של אחרים לא להסכים איתך ולהרשות לעצמם לחסוך בעלויות ולהקדם בחיים וגם בדירוגים בגוגל.

+ הגב לאשכול זה
עמוד 1 מתוך 4 1 2 3 ... אחרוןאחרון