פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך סך הכל של 12

אשכול: אתר מדריכי בניית אתרים

אתר מדריכי בניית אתרים

כחלק מהרצון שלי להמשיך וללמוד נונסטופ ולהרחיב את הידע החלטתי להרים פרוייקט עם מדריכים בנושאי אינטרנט ותכנות בעיקר PHP HTML CSS SQL JS ובעתיד גם HTML5 CSS3 JQUERY ועוד.

האתר:
    http://www.webmasters.co.il/
    אתר מדריכי תיכנות ובניית אתרים.

אשמח לפידבקים\רעיונות\על אילו נושאים לכתוב\הצעות לשיפור ועוד הכול יתקבל בברכה.

משתמש מתמיד itamaram69 is on a distinguished road
    וואו מדהים, פרויקט מבורך.. בהצלחה!

משתמש מתמיד johnfliver is on a distinguished road הסמל האישי שלjohnfliver
    נראה טוב גם האתר רעיונית וגם העיצוב המגניב שלו עם התפריטים הקופצים

שיהיה בהצלחה!
    אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.

אתר מושקע מאוד. שיהיה בהצלחה.

משתמש מתמיד drdiet אינו מוערך במערכת הפורומים
    נראה אתר מצוין. לדעתי יש צורך לשפר קצת את העיצוב ותהפוך למותג בתחום

הערה : אישית אני מאוד ביקורתי כלפי תוכן ולדעתי התוכן מצוין בפשטות שלו.
    נערך לאחרונה על ידי drdiet, 07/02/2012 בשעה 22:59
    ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם

עם כל הפידבקים החיוביים אני חייב להודות שיש לי גם רעיון קצת אישי באתר הזה.

אני נורא מתקשה ללמוד ולהתנסות בדברים חדשים או להשתפשף יותר בתחום האינטרנט למידה וכו' לכן חשבתי שהדרך הכי טובה ללמוד היא בסופו של דבר לרצות ללמד!

תודה על הפידבקים ולגבי העיצוב נדמה לי שיצירת לוגו פשוט תעשה את העבודה ותפיח בו קצת יותר חיים

משתמש מתמיד johnfliver is on a distinguished road הסמל האישי שלjohnfliver
    אתה בנית את האתר הזה לבד מאפס?
    אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.

אחלה של אתר, כל הכבוד

איזה מערכת האתר מבוסס? מערכת שלך אישית?
    תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
    לאטמה , בלוג עיצוב גרפי

ציטוט פורסם במקור על ידי johnfliver צפה בהודעה
    אתה בנית את האתר הזה לבד מאפס?
    אכן כן, המערכת בנויה מאפס וגם כתבתי את כל המאה מאמרים לבד... הרעיון הזה להשחיז את הידע שלי (לא שיש פה משהו רציני מדי) וגם לקבל מוטיבציה להמשיך וללמוד ולהתנסות בדברים חדשים.

ציטוט פורסם במקור על ידי shlomi062 צפה בהודעה
    אחלה של אתר, כל הכבוד

איזה מערכת האתר מבוסס? מערכת שלך אישית?
    המערכת אישית שלי, דרך אגב גם בניתי עורך WYSIWYG כחול לבן משהו לא רע בכלל. עם אפשרות ליצירת טבלאות הכול דינאמי ומאוד נוח בJAVASCRIPT ו-JQUERY...

אעלה תמונת מסך בקרוב (יש גרסא מוקטנת של WYISWYG במערכת תגובות לרשומים) אבל מן הסתם IE לא רוצה לתפקד נורמלי.

ציטוט פורסם במקור על ידי Mr.Brightside צפה בהודעה
    אכן כן, המערכת בנויה מאפס וגם כתבתי את כל המאה מאמרים לבד... הרעיון הזה להשחיז את הידע שלי (לא שיש פה משהו רציני מדי) וגם לקבל מוטיבציה להמשיך וללמוד ולהתנסות בדברים חדשים.

המערכת אישית שלי, דרך אגב גם בניתי עורך WYSIWYG כחול לבן משהו לא רע בכלל. עם אפשרות ליצירת טבלאות הכול דינאמי ומאוד נוח בJAVASCRIPT ו-JQUERY...

אעלה תמונת מסך בקרוב (יש גרסא מוקטנת של WYISWYG במערכת תגובות לרשומים) אבל מן הסתם IE לא רוצה לתפקד נורמלי.
    וואו כל הכבוד לך, לכתוב 100 מאמרים ולשים אותם באתר עם מערכת משלך זה לא משהו שרואים כל יום...
    יכולת בכלל להכין מוצר מידע ולמכור את כל המידע הזה.. אבל בחרת לתת אותו חינם ואני מעריך את זה

ציטוט פורסם במקור על ידי itamaram69 צפה בהודעה
    וואו כל הכבוד לך, לכתוב 100 מאמרים ולשים אותם באתר עם מערכת משלך זה לא משהו שרואים כל יום...
    יכולת בכלל להכין מוצר מידע ולמכור את כל המידע הזה.. אבל בחרת לתת אותו חינם ואני מעריך את זה
    זה נעים לשמוע דברים כאלו.

מלבד זה כמובן שצריך לזכור שמדובר בכרטיס ביקור רציני מאוד לידע שלי.

וגם הייתי מאוד מאוכזב מכך שרוב האתרים שקיימים בישראל מעודכנים לשנת 2002(!) שזה פשוט לא הגיוני. או אתרים מדהימים כמו של סיגל נהפכו (לכאורה) לאתר מזגנים של תדיראן.

ציטוט פורסם במקור על ידי Mr.Brightside צפה בהודעה
    זה נעים לשמוע דברים כאלו.

מלבד זה כמובן שצריך לזכור שמדובר בכרטיס ביקור רציני מאוד לידע שלי.

וגם הייתי מאוד מאוכזב מכך שרוב האתרים שקיימים בישראל מעודכנים לשנת 2002(!) שזה פשוט לא הגיוני. או אתרים מדהימים כמו של סיגל נהפכו (לכאורה) לאתר מזגנים של תדיראן.
    אני חושב שזה מהסיבה שהכל נהיה יותר מכירתי, כולם רוצים למכור ולהרוויח מהמידע.. המידע באינטרנט נהיה המצרך הכי חשוב, כולם היום מתעסקים עם מוצרי מידע - זה הדבר הכי חם שיש.. לכן אם מישהו יש לו ידע כמו שלך הוא בוודאי ימכור אותו בכסף. ולכן זה גדולה מצדך

+ הגב לאשכול זה