וואו מדהים, פרויקט מבורך.. בהצלחה!
כחלק מהרצון שלי להמשיך וללמוד נונסטופ ולהרחיב את הידע החלטתי להרים פרוייקט עם מדריכים בנושאי אינטרנט ותכנות בעיקר PHP HTML CSS SQL JS ובעתיד גם HTML5 CSS3 JQUERY ועוד.
האתר:
http://www.webmasters.co.il/
אתר מדריכי תיכנות ובניית אתרים.
אשמח לפידבקים\רעיונות\על אילו נושאים לכתוב\הצעות לשיפור ועוד הכול יתקבל בברכה.
וואו מדהים, פרויקט מבורך.. בהצלחה!
נראה טוב גם האתר רעיונית וגם העיצוב המגניב שלו עם התפריטים הקופצים
שיהיה בהצלחה!
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
אתר מושקע מאוד. שיהיה בהצלחה.
נראה אתר מצוין. לדעתי יש צורך לשפר קצת את העיצוב ותהפוך למותג בתחום
הערה : אישית אני מאוד ביקורתי כלפי תוכן ולדעתי התוכן מצוין בפשטות שלו.
נערך לאחרונה על ידי drdiet, 07/02/2012 בשעה 22:59
ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם
עם כל הפידבקים החיוביים אני חייב להודות שיש לי גם רעיון קצת אישי באתר הזה.
אני נורא מתקשה ללמוד ולהתנסות בדברים חדשים או להשתפשף יותר בתחום האינטרנט למידה וכו' לכן חשבתי שהדרך הכי טובה ללמוד היא בסופו של דבר לרצות ללמד!
תודה על הפידבקים ולגבי העיצוב נדמה לי שיצירת לוגו פשוט תעשה את העבודה ותפיח בו קצת יותר חיים
אתה בנית את האתר הזה לבד מאפס?
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
אחלה של אתר, כל הכבוד
איזה מערכת האתר מבוסס? מערכת שלך אישית?
תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
אכן כן, המערכת בנויה מאפס וגם כתבתי את כל המאה מאמרים לבד... הרעיון הזה להשחיז את הידע שלי (לא שיש פה משהו רציני מדי) וגם לקבל מוטיבציה להמשיך וללמוד ולהתנסות בדברים חדשים.
המערכת אישית שלי, דרך אגב גם בניתי עורך WYSIWYG כחול לבן משהו לא רע בכלל. עם אפשרות ליצירת טבלאות הכול דינאמי ומאוד נוח בJAVASCRIPT ו-JQUERY...
אעלה תמונת מסך בקרוב (יש גרסא מוקטנת של WYISWYG במערכת תגובות לרשומים) אבל מן הסתם IE לא רוצה לתפקד נורמלי.