בכיף, אני מאוד ביקורתי, אז שנותנים לי הזדמנות, אני רץ על זה
לגבי נקודת ההנחה שלך (...שגולש לא ממהר...) - למיטב ידיעתי היא לא נכונה. לפי מה שאני מכיר, ויוצא לי לקרוא מאמרים ומחקרים בתחום (של קידום ושל התנהגות אנושית באופן כללי...). שים לב - הקהל אליו אתה פונה הוא בעיקר צעיר, אחרי צבא, עם אייפון, אייפד, איי-רעב-לכסף. אין להם זמן. זה דור אחוז תזזית, מהיר שמתקתק עניינים כדי לקדם את עצמו. הם מעדיפים שיחזרו אליהם או שיתנו להם אופציה להתקשר אליך ושתענה. עכשיו. בלי בבל"ת...
אני מכיר אתרים שהייתי שותף לבנייתם אשר ממירים בלי שהגולש קורא כלום. יש ליין שלם של שיווק (עמודי נחיתה..) בונה על זה, וגם מרוויח מזה, שיש כמה משפטי מחץ שגורמים לך למלא את הפרטים שלך ולשלוח תוך 10 שניות מהרגע שהגעת. אין שם שום עמודים ושום כלום (חוצמאשר ברקע כמובן, לצרכי SEO בלבד!).
בתחום שלך זה עוד יותר לעניין -
עם חתך אוכלוסיה שכזה שיש לו אצבע מהירה על ההדק, כדאי, לדעתי כמובן, לתת כמה טיזרים קטנים (
כמו ה6000$ שכר - בהדגשה!) ולדאוג שהם ידעו שאם הם ממלאים את הפרטים נציג חוזר אליהם תוך 24שעות (אלא אם יש לך יכולת לחזור עוד באותו הרגע, תוך שעה נאמר). תעשה ניסויים בעצמך אם אתה רוצה, אבל לפי מה שאני מכיר - עם חזרה תוך שעה ל"ליד" שלך ועם כמה הבטחות לא מוגזמות (6000$, מגרד את הסביר בראש של הצעירים...) אתה יכול להגיע לאחוזי המרה גבוהים יותר מאשר אתר נוצץ שמצריך מאמץ של קריאה של יותר מ15 שניות.
צורת החשיבה - לא מבין מה אתה מתכוון
הרעיון - לא חידשת לי כלום, אבל אין ספק שעשית את זה מרשים ויפה יותר מכל השאר BY FAR...