פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 1 2 3
מציג תוצאות 41 עד 46 מתוך סך הכל של 46

אשכול: ביקורת על אתר חדש לעבודה בחו"ל

משתמש מתקדם gil_y7 is on a distinguished road
    ציטוט פורסם במקור על ידי הרופא-הסיני צפה בהודעה
    בכיף, אני מאוד ביקורתי, אז שנותנים לי הזדמנות, אני רץ על זה

לגבי נקודת ההנחה שלך (...שגולש לא ממהר...) - למיטב ידיעתי היא לא נכונה. לפי מה שאני מכיר, ויוצא לי לקרוא מאמרים ומחקרים בתחום (של קידום ושל התנהגות אנושית באופן כללי...). שים לב - הקהל אליו אתה פונה הוא בעיקר צעיר, אחרי צבא, עם אייפון, אייפד, איי-רעב-לכסף. אין להם זמן. זה דור אחוז תזזית, מהיר שמתקתק עניינים כדי לקדם את עצמו. הם מעדיפים שיחזרו אליהם או שיתנו להם אופציה להתקשר אליך ושתענה. עכשיו. בלי בבל"ת...
    אני מכיר אתרים שהייתי שותף לבנייתם אשר ממירים בלי שהגולש קורא כלום. יש ליין שלם של שיווק (עמודי נחיתה..) בונה על זה, וגם מרוויח מזה, שיש כמה משפטי מחץ שגורמים לך למלא את הפרטים שלך ולשלוח תוך 10 שניות מהרגע שהגעת. אין שם שום עמודים ושום כלום (חוצמאשר ברקע כמובן, לצרכי SEO בלבד!).

בתחום שלך זה עוד יותר לעניין -
    עם חתך אוכלוסיה שכזה שיש לו אצבע מהירה על ההדק, כדאי, לדעתי כמובן, לתת כמה טיזרים קטנים (כמו ה6000$ שכר - בהדגשה!) ולדאוג שהם ידעו שאם הם ממלאים את הפרטים נציג חוזר אליהם תוך 24שעות (אלא אם יש לך יכולת לחזור עוד באותו הרגע, תוך שעה נאמר). תעשה ניסויים בעצמך אם אתה רוצה, אבל לפי מה שאני מכיר - עם חזרה תוך שעה ל"ליד" שלך ועם כמה הבטחות לא מוגזמות (6000$, מגרד את הסביר בראש של הצעירים...) אתה יכול להגיע לאחוזי המרה גבוהים יותר מאשר אתר נוצץ שמצריך מאמץ של קריאה של יותר מ15 שניות.
    צורת החשיבה - לא מבין מה אתה מתכוון
    הרעיון - לא חידשת לי כלום, אבל אין ספק שעשית את זה מרשים ויפה יותר מכל השאר BY FAR...

הרעיון שלך של למשוך את הגולש בכמה משפטים קצרים הוא אדיר. באמת שזה הכיוון של כולנו.
    אבל, מעבר לארה"ב אינו דבר של מה בכך ואנשים חושבים קוראים ומתייעצים הרבה לפני שהם טסים. על כן אני נוטה שלא להסכים עם הטענה שלך במקרה הנוכחי.

גיל,
    כדאי לבדוק את האתר במחשבים שונים.
    הצבעים נראים אחרת במחשבים ההשונים
    ולכן יכול לקרה מצב שהטקסט יראה לא קריא.
    אל תסתמך רק על מה שאתה רואה אצלך במחשב.

ניסיתי על מספר מסכים במספר רזולוציות
    אשמח אם תכוויני בדיוק לבעיה על מנת שאוכל לשפר ולתקן
    תודה

קיבלתי את הביקורות ולאור הביקורות האתר קיבל תוכן חדש, מספר תכנים שונו והתמונות קטנו עוד יותר
    אשמח לעוד ביקורות

משתמש מתמיד Motioz is on a distinguished road הסמל האישי שלMotioz
    עוד ביקורות...
    - "הפייד" במעבר תמונות מציק נורא, אני לא יודע איך תוכל לפתור את זה כדי שיהיה נעים יותר לעין ולהשאיר את התמונות המתחלפות...אולי איטי יותר...לא בטוח
    - התפריט לא ברור לחלוטין, לי זה נראה כמו כותרת עמוד ולא כמו תפריט לחיץ
    - עדיין 2.3 מגה זה לא מעט אבל אפשרי
    - התוכן לטעמי נמוך מידי בפער שלו בין התפריט...תחשוב אולי איך לקרב אותם וליצור אתר עם תוכן בולט יותר
    זהו עד כאן הביקורות!
    הרעיון יפה.
    עדכונים יומיים עבור אפליקציות לאייפון לאפליקציות שמחירם ירד לזמן מוגבל, סקירות ומידע עבור iPhone apps לבעלי חשבון iTunes באנגלית

ציטוט פורסם במקור על ידי Motioz צפה בהודעה
    עוד ביקורות...
    - "הפייד" במעבר תמונות מציק נורא, אני לא יודע איך תוכל לפתור את זה כדי שיהיה נעים יותר לעין ולהשאיר את התמונות המתחלפות...אולי איטי יותר...לא בטוח
    - התפריט לא ברור לחלוטין, לי זה נראה כמו כותרת עמוד ולא כמו תפריט לחיץ
    - עדיין 2.3 מגה זה לא מעט אבל אפשרי
    - התוכן לטעמי נמוך מידי בפער שלו בין התפריט...תחשוב אולי איך לקרב אותם וליצור אתר עם תוכן בולט יותר
    זהו עד כאן הביקורות!
    הרעיון יפה.
    תודה על התגובה.
    בנוגע למשקל האתר
    נכון שהוא "כבד" אבל אם תבדוק את זמני הטעימה שלו אל מול אתרים מובילים בתחום (תסתכל על אתרים מקום 1 ו 2) אתה תראה שהזמני טעינה שלו נמוכים משמעותית. (בערך רבע אם לא יותר קצר).

בנוגע לתפריט העליון - קיבלתי עליו כמה ביקורות וכנראה שאשנה אותו בזמן הקרוב. (תודה!)
    בנוגע לטקסט. הוא מרוחק בכוונה. אני רוצה להציג את התמונות לראווה (אולי אכניס את כותרות הפוסטים המפורסמים בטקסט הזה לתמונות המוצבות בראשם).

+ הגב לאשכול זה
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 1 2 3