אתה צריך למצוא אתרים בתחום דומה לאתר אותו אתה מקדם, אם אתה יכול לקשר ממקומות במקומות ויז'ואליים לגולש בדף זה מצוין אבל בדרך כלל ניתן להחליף קישורים מתחתית(Footer) האתר. בהצלחה!
קראתי עשרות אשכולות שאנשים פרסמו פה בנוכע לקישורים ולינקים.
מישהו יכול לעשות לי סדר ולהבהיר לי איפה אני צריך לשים קישורים בתוך האתר שלי?
באתרים אחרים? האם קישור של מילה שמפנה לעמוד אחר בתוך האתר שלי עוזר?
איפה אני יכול להחליף קישורים? וכו'?
תודה
אתה צריך למצוא אתרים בתחום דומה לאתר אותו אתה מקדם, אם אתה יכול לקשר ממקומות במקומות ויז'ואליים לגולש בדף זה מצוין אבל בדרך כלל ניתן להחליף קישורים מתחתית(Footer) האתר. בהצלחה!
תתחיל בלסדר את האתר שלך עם קישורים בין הדפים השונים בתוך האתר אחרי שתסיים את השלב הזה תעבור לקישורים מבחוץ
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
אני חושב שאין מישהו שיודע בוודאות מהם קישורים טובים ומה לא
השאלה שלי היא האם אתם חושבים שקישור ממאמר מאתר מאמרים רגיל זה טוב או לא?
BLOO בניית אתרים,קידום אתרים וכתיבת מאמרים מקצועיים באינטרנט.
שמע, עשו לגבי זה מחקרים, לאחרונה נאמר לפי אנשים שונים שקישור מאתר מאמרים הוא לא כזה איכותי
תאר לך מצב כזה. אני מוציא לך קישור מאתר שיש בו 100 אלף דפים ובכל דף יש 3 קישורים. תעשה את החישוב שלך
אבל שוב אין פה מישהו שיגיד נכון או לא . בסופו של דבר קידום מתבסס על קישורים מגוונים ורצוי שיהיו ממקורות בתחום שבו אתה מקדם.
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
רוצים לצחוק? אתר סטטוסים לפייסבוק חדש קם בישראל!
מחפשים תקצירים, ביקורות וטריילרים של סרטים מומלצים? כנסו
פורטל הובלות דירה הגדול יעזור לכם לעבור דירה בשקט ובשלווה.
אפשר קצת רעיונות של גיוון?
מעבר לאתרי מאמרים בלוגים ופורומים יש עוד משהו?
מדיה חברתית... פייסבוק יוטיוב טוויטר..
רוצים לצחוק? אתר סטטוסים לפייסבוק חדש קם בישראל!
מחפשים תקצירים, ביקורות וטריילרים של סרטים מומלצים? כנסו
פורטל הובלות דירה הגדול יעזור לכם לעבור דירה בשקט ובשלווה.
כן מדיה חברתית זה בהחלט רעיון אבל הלינקים שם
הם nofollow ככה שאני לא יודע כמה הלינקים האלה משפעים על קידום
מה זה פליגים אפשר דוגמא??
מאתרי סימניות אני מפחד הבנתי שגוגל יכול לפסול אתר שמקבל משם לינקים
ואתרי אינדקסים הבנתי שבכלל צריך להתרחק
אני מאוד אודה לך אם תשלח לי רשימה כזאת
יש לך פה שתי נושאים מרכזיים:
1. הלינקים הפנימיים- לינקים שאתה מקשר מפוסט לפוסט. לרוב אני מוציא לינקים לכיוון דף הבית מדפים פנימיים כדי לחזק אותו.
2. לינקים חיצוניים - לינקים מאתרים אחרים שמכוונים לאתר שלך. כאן אתה צריך לשים לב שאתה מוציא קישורים שהם רלוונטיים לנושא שלך.
בהצלחה
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים
נכון מאוד. קידום אתרים זה תחום קשה, מי שלא אוהב עבודה קשה שלא יתקרב..וזו לא קלישאה, אם אתה לא אוהב לעבוד קשה אתה תמצא את עצמך מחפש משהו אחר ומהר, או שלא תצליח.
לגבי אדיר, זה יפה מאוד שהתחלת לעבוד תכלס ואתה שואל שאלות תוך כדי במקום ללמוד בלי סוף, אבל נראה שאתה מבולבל.
הייתי ממליץ לך קודם להציב לעצמך מטרות..לא יודע איך לעשות את זה? תתחיל ממה שאתה כן יודע.
אני אנסה לעזור לך קצת - יצירת קישורים בתוך האתר זה לא בעיה כתבו על זה מליון פעם. סה"כ לדעתי אם אתה מתחיל, תנסה ליישם את מה שאתה קורא, עם דגש גדול על הגולש הפוטנציאלי לאתר שלך. מה הוא היה רוצה למצוא שם? (האתר שלך הוא בסוף בשביל הגולש ולא בשביל גוגל)
תנסה ליצור תוכן שיתאים בהתנסחותו לסוג האתר (אתר מכירות, תוכן, וכ'ו..), לא היתי ממליץ לך לשים הרבה תוכן וקישורים בפוטר כי גוגל לא אוהב את זה, זו שיטה ישנה ומלוכלכת שגוגל עלו עליה מזמן.
כדי ליצור קישורים חיצוניים אתה יכול להתחיל להגיב לגולשים בפורומים מתאימים, ככה גם תשיג תנועה (אם תעשה זאת נכון), וגם תיצור לעצמך כמה לינקים (שברוב המקרים לא יהיו שווים הרבה, אבל אתה תלמד מזה). אתרי סימניות הם דבר נחמד, מאמרים עם תוכן איכותי זה טוב, אתה יכול להשקיע קצת יותר וליצור בלוגים או מיניסייטים.
בקיצור אחרי שעשית את כל זה אני בטוח שתרגיש שעלית כמה וכמה רמות בידע בחשיבה ובאיכות העבודה שלך.
בהצלחה![]()