פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 18 מתוך סך הכל של 18

אשכול: מקום ראשון אבל תעבורה נמוכה

משתמש "קל" Ofir אינו מוערך במערכת הפורומים

מקום ראשון אבל תעבורה נמוכה

האתר שלי מקום ראשון בגוגל עבור 'אתר תדמיתי' (הדומיין הוא מילות המפתח בעברית - נקודה נט) ומככב גם עבור 'אתר תדמית'
    עפ"י כלי מילות המפתח של גוגל יש כל חודש כמה אלפי חיפושים עבור הביטוי הזה, אך מעט מאוד כניסות לאתר בפועל - למישהו יש רעיון מדוע ?

משתמש "קל" avishking is on a distinguished road
    אתה לא בודק נכון, אתה צריך לבדוק בהתאמה מדוייקת (exact). לביטויים האלו יש כמה מאות ספורות של חיפושים בחודש, ולא אלפים.

וואו שינית לי עכשיו את כל התפיסה. טוב ששאלתי.

בכל אופן, גם מ320 חיפושים אני לא אמור לקבל רק 20 כניסות לא? או שזה הגיוני?

משתמש מתמיד drdiet אינו מוערך במערכת הפורומים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ofir צפה בהודעה
    וואו שינית לי עכשיו את כל התפיסה. טוב ששאלתי.

בכל אופן, גם מ320 חיפושים אני לא אמור לקבל רק 20 כניסות לא? או שזה הגיוני?
    2.5 כניסות ביום. בטח כ 75 כניסות בחודש .
    ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם

זה די הגיוני אמ כי אולי שווה לבדוק ולעבור שוב על הטייטל והדיסקריפטשיין שמופיעים בגוגל ליתר ביטחון. האם זה אטרקטיבי מספיק?

משתמש מתמיד itamaram69 is on a distinguished road
    עם מס' חיפושים כזה אל תצפה לתעבורה גדולה, אבל בהחלט יש מקום לבדוק את הטייטל והדיסקריפשיין ששמת והאם הם מניעים לפעולה. עוד דבר- אתה מחובר לאנליטיקס? יש לך נתוני Bounce Rate?

משתמש "קל" djay is on a distinguished road
    זה לא כל כך הגיוני לגבי המספרים, אבל כפי שנאמר יכול להיות שה click through rate שלך נמוך.
    אם זה האתר שלך - www.אתרתדמיתי.net אז לדעתי 1) זה נראה קצת ספאמי כאשר הדומיין בעברית, עדיין אנשים לא רגילים לזה 2) למתחרים שלך יד call to action חזק - biloplay.com למשל מפרסמים את העלות שמייד מושך את העין.
    יכול להיות שתוכל לשפר קצת את הטקסט בTITLE וב-META DESCRIPTION ואולי זה ישפר את ה-CTR שלך. חשוב שתהייה מחובר לGOOGLE WEBMASTER TOOLS - זה מראה לך את הCTR לפי מילות מפתח.

תודה על התשובות הרציניות.
    בעבר ניסיתי לפרסם מחיר בטייטל ולא היה שינוי מהותי, אולי כדאי לנסות את זה שוב.
    יש לכם רעיונות לטייטל/דיסקרפשן מניעים?

אני לא באנליטיקס אלא במערכת שנקראת statcounter - עפ"י הנתונים שם, יותר ממחצית הגולשים יוצאים מהאתר לאחר 5 שניות או פחות. מה אני צריך לשפר כדי לשפר את הנתון הזה?

אני אתקין את הוובמאסטר טולס ואעדכן

מה שאמרת עכשיו זה נתון קריטי, אם הם עוזבים את האתר אחרי 5 שניות צריך לחשוב למה... צריך לדעת מאיפה הם מגיעים ואם הם מוצאים את מה שהם מחפשים... אם הם יוצאים אחרי 5 שניות כנראה שהם לא מוצאים את מה שחיפשו, יכול להיות שהגיעו ציפו למצוא משהו ולא מצאו (לפי מילת המפתח) צריך לעשות אופטימיזציה לאתר. קודם כל אם תשלח לנו לינק לאתר יהיה לנו יותר קל לענות לך...

משתמש מתמיד johnfliver is on a distinguished road הסמל האישי שלjohnfliver
    בסופו של דבר אנחנו מקדמים בגוגל, ורצוי שנידה מה יש לגוגל להגיד על האתר שלנו. מסכים עם כל אלה שמעליי, תתקין וובמאסטר טולס שם תמצא את כל התשובות
    אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.

תודה רבה, התקנתי אתמול את הוובמאסטר טולס ועדיין כתוב שאין נתונים זמינים
    נמשיך לחכות ..

אתה תראה בקרוב לוקח לזה קצת זמן, מה שכן וגם מרטין אמר לך את זה חשוב מאוד לשים לב לתיאור ולכותרת של האתר הם מבצעים אקט שיווקי לא פחות, לא חוכמה להיות רק מקום ,1 צריך אתר שימושי יעיל שלגולשים יהיה נוח להתמצא בו, צריך שהטקטסים יהיו שיווקים אחרי הכל זה מה שמבצע לך את יחסי ההמרה הקידום רק מכניס לך תנועה ותו לא.
    תמ"א 38 מיועדת לחיזוק מבנים.

יועץ מס יועיל לעסק שלך

ייעוץ עסקי מתאים לכל עסק הרוצה לגדול

wmt זה כלי לשימוש לטווח ארוך אחרי כמה חודשים שגוגל יצבור מידע רב על האתר והגולשים הוא יתן לך את כל ההתראות שאתה צריך לשיפור האתר ולתקלות שהוא מצא בו
    אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.

תודה על הטיפים! אני איישם
    ב-WBT יש כבר נתונים, ומתוך 35 הופעות היו פחות מ10 קליקים (אין מספר מדויק)
    מה היחס הנורמלי ביניהם?

יחס טוב נחשב למעל אחוז המרה. לפחות באתר שלי. מה שאומר שמתוך 100 חשיפות תהיה לך הקלקה אחת. אם המצב שלך 10 מתוך 35 מצבך מצוין

1. זה ביטוי קלאסי שבו יש המון מפרסמים בגוגל אדוורדס, קח בחשבון שהם לוקחים חלק גדול מהתנועה.
    2. חלק מהישראלים מחפשים אוטומטית בגוגל COM ולא IL, שם אתה לא ממש ממוקם טוב. תשיג קישורים נוספים גם מחו"ל.
    3. מה נסגר עם האתר שלך? ככה נראה אתר שהיית קונה ממנו "אתר תדמית"? תדאג קודם כל לתדמית שלך! אל תהיה אתר אנמי תהיה אתר מעוצב

בהצלחה
    רדיו ישראל כל תחנות רדיו ישראל

חליפות חתן

losing weight fast: HOW TO LOSE WEIGHT FAST

ציטוט פורסם במקור על ידי שלומי צפה בהודעה
    1. זה ביטוי קלאסי שבו יש המון מפרסמים בגוגל אדוורדס, קח בחשבון שהם לוקחים חלק גדול מהתנועה.
    2. חלק מהישראלים מחפשים אוטומטית בגוגל COM ולא IL, שם אתה לא ממש ממוקם טוב. תשיג קישורים נוספים גם מחו"ל.
    3. מה נסגר עם האתר שלך? ככה נראה אתר שהיית קונה ממנו "אתר תדמית"? תדאג קודם כל לתדמית שלך! אל תהיה אתר אנמי תהיה אתר מעוצב

בהצלחה
    מסכים עם שלומי. אתר תדמית צריך לראות תדמיתי ומושך לעין
    תעשה אותו יפה יותר ותעיף את כל הבלאגן שיש לך בפוטר... לא מועיל לאף אחד

נ.ב. - רק אצלי הכותרת של האתר לא עולה ויש סימני שאלה במקום עברית? נראה כאילו הקידוד של האתר הוא לא מוגדר טוב. אולי זה רק אצלי....

כמו שאמרו הקודמים לי, מבחינת תדמית ועיצוב האתר נראה מאוד אפור, הוא זקוק לצבע ולעיצוב מרשים שימשוך לקוחות
    במידה ואתה מתעסק באתרי תדמית אתה חייב שיהיה לך אתר עם תדמית גבוהה כדי להוכיח את יכולותיך ...
    רוצים לצחוק? אתר סטטוסים לפייסבוק חדש קם בישראל!
    מחפשים תקצירים, ביקורות וטריילרים של סרטים מומלצים? כנסו
    פורטל הובלות דירה הגדול יעזור לכם לעבור דירה בשקט ובשלווה.

+ הגב לאשכול זה