פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך סך הכל של 5

אשכול: חוק חדש לגבי סליקה באתרים - PCI ?

משתמש מתמיד liran.nextlevel is on a distinguished road הסמל האישי שלliran.nextlevel

חוק חדש לגבי סליקה באתרים - PCI ?

שמעתי לאחרונה ממספר גורמים לגבי שינוי בחוק שמעלה את הרף עבור בעלי אתרים בהקשר של סליקה באתר.
    מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא? כמה עולה? כמה כאב ראש זה ביחס למצב הקיים?

משתמש כבד talprihar is on a distinguished road
    זה לא כל כך חדש החוק הזה
    לפני כחצי שנה רציתי להחליף סליקה קיימת באתר ושכרציתי להתקין את החדשה נאמר לי שאני חייב מעכשיו לעמוד בתקן PCI כדי לסלוק באתר, מבחינת כאב ראש זה חתיכת כאב ראש רציני כולל סריקות תקופתיות על ידי ארגון מוסמך לכך אבטחה של השרת (פיזית) וגם טכנית כך שאישית מצאתי את עצמי משתמש בתשלום REDIRECT (הלקוח מועבר לדף תשלום מאובטח אצל החברה הסולקת),
    אני מניח שאם מדובר באתר סחר עם הכנסות משמעותיות זה יכול להיות משתלם - בינתיים לדעתי הפתרון האידיאלי הוא תשלום ב REDIRECT ומקסימום הטמעה שלו בתוך IFRAME אצלך באתר כך שלגולש לא מורגש שהוא עוזב את האתר.
    בלוג טכנולוגי על קידום אתרים אוטומטי , מכשירי אידוי ארומתרפיים, ואתר עם מידע על קנביס רפואי

משתמש מתמיד liran.nextlevel is on a distinguished road הסמל האישי שלliran.nextlevel
    איזה חברות אתה מכיר וממליץ שנותנות את השירות של ה redirect ?
    לדעתך זה יפגע ביחס ההמרה?

כמה עולה ברמה השנתית (בערך) לעמוד בתקן PCI?

משתמש כבד talprihar is on a distinguished road
    כל החברות סליקה מספקות שירות REDIRECT, אישית אני עובד עם CREDIT GUARD .
    לא ראיתי הבדל ביחס המרה כמובן גם תשים הודעה כזאת "הנך מועבר לדף תשלום מאובטח"

והעלות היא של שרת ייעודי (חובה) עבודה של קינפוג שלו (לא יודע כמה זה עולה - תלוי) סריקה רבעונית (כמה מאות דולרים לשנה)
    בלוג טכנולוגי על קידום אתרים אוטומטי , מכשירי אידוי ארומתרפיים, ואתר עם מידע על קנביס רפואי

פאשלות עם הרידיירקט נתקלת?

מה העלות שלך למשל ב credit guard ? יש לדעתך הבדל בין החברות השונות? סיבה מיוחדת שבחרת בחברה הזו?

ממש תודה על העזרה טל.

+ הגב לאשכול זה