תעשה לך חשבון אימייל אחד דבר ראשון, אם אתה לא יכול תנסה לאחד את כל האימיילים שיגיעו לאותו תיבה.
חברים אני רוצה לדבר פה על משהו שהלואי והייתי יכול להגמל ממנו בקלות אבל אני חושב שהרבה אחרים שעובדים מהבית באינטרנט סובלים גם הם
כן, אני מדבר על הצורך הכמעט בלתי נשלט לבדוק את האימייל המון פעמים במהלך היום
לי לדוגמא יש 3 חשבונות ג'ימייל, עוד חשבון ביאהו מייל ועוד אחד בהוטמייל, אני בודק כל אחד מהם משהו כמו 10 פעמים ביום, יש לפעמים חשבון ספציפי שאני בודק אותו נקודתית משהו כמו 20 פעם ביום
לחצן הריפרש כבר מעלה עשן
תכלס, אני יודע שזו בעיה כי גם אם הייתי בודק כל חשבון 2-3 פעמים ביום זה בהחלט לא יפגע במהלך העבודה הרציף שלי אבל יש מן דחף כזה לבדוק - נו אולי קיבלת הזמנה חדשה.... אולי מייל חשוב מחבר... אולי משהו חשוב נוסף
הרי העולם לא יתהפך אם אני אראה אימייל ממישהו שעות ספורות לאחר שהוא שלח את זה
זה סתם משהו פסיכולוגי שגורם לבזבוז זמן מיותר
להערכתי, כל פעם שאני בודק מייל, כולל יציאה מחשבון ג'ימייל אחד והתחברות לחשבון אחר, לוקחת בסביבות הדקה
בחשבון פשוט - זה בזבוז של משהו כמו 40 דקות עבודה כל יום
מכירים את זה?
למישהו יש עצה פרקטית כיצד נגמלים מזה?
נערך לאחרונה על ידי Ziv, 30/01/2012 בשעה 18:02
שירותי תוכן איכותי (באנגלית בלבד) עבור אתרי אינטרנט, ספריות מאמרים, בלוגים ועוד...
מדובר בזהב טהור, התוכן מיוצר ע"י כותבת מקצועית שאנגלית היא שפת האם שלה, לפרטים: ziv@usa.com
תעשה לך חשבון אימייל אחד דבר ראשון, אם אתה לא יכול תנסה לאחד את כל האימיילים שיגיעו לאותו תיבה.
גם אני בודק המון פעמים ביום אבל יש לי חשבון מייל אחד שאליו מועברים כל המיילים, ממנו אני מגיב בשם כמה חשבונות מיילים שונים.
הדרך להיגמל מתחילה בראש. כשאתה מבין את כמות הזמן שאתה מבזבז על קריאת מיילים כפייתית- זמן שאותו אתה יכול להשקיע בדברים הרבה יותר חשובים, אתה מפסיק עם זה. פשוט מאוד. תשים לעצמך מטרה לבדוק רק 2-3 פעמים ביום את תיבת הדואר, בוקר צהריים וערב , וכך לא תבזבז כל כך הרבה זמן..
האייפון מבצע עבודה נהדרת בכך שמודיע על כל מייל שהתקבל עד 10 דקות ממועד הקבלה.
בגלל זה אין טעם לבדוק את המייל סתם ככה.
כלי עבודה בירושלים השכרה, תיקון ומכירת מגוון ענק של כלי עבודה מקצועיים וביתיים כמו מקדחות, פטישי חציבה, מסורי שולחן וגנרטורים לכל חלקי הארץ.
חוץ מחשבונות היאו, את כל החשבונות אתה יכול לחבר לחשבון gmail אחד,
(גם יאו אפשר, אבל זה עולה כסף) , אותו תחבר לפלאפון שלך/ תוריד סרגל כלים לדפדפן עם בודק אימיילים, ואז אין צורך להכנס בכלל למייל, אלה אם קבלת אימיל.
מצחיק, בדיוק כתבתי על כך פוסט אתמול:
http://kesseff.blogspot.com/2012/01/blog-post_29.html
הדרך שלי היא לבדוק מיילים בזמנים פחות או יותר קבועים,
ודווקא לא בשעות העבודה אלא בשעות הבטלה, להלן שעות הקפה.
זו בעיה ידועה, ואם תוסיף לכך את כל שאר החשבונות שיש לנו כאנשים שעובדים דרך האינטרנט,
כמו דו"חות תשלומים, אנליטיקס וכו', ואת כל ההתראות החברתיות (פייסבוק, טוויטר וכו'),
אז בסוף היום נשארים באמת עם מעט מאוד שעות עבודה.
כל מה שידוע לי על כסף , שיווק באינטרנט וניהול זמן
נקודה נוספת היא לנסות להפוך מיילים לטלפונים, כשיש לך הרבה מאותו אדם. מישהו שלח לך 10 נושאים שזה יקח 30 דקות לענות לו? תעשה שיחת טלפון של 5 דקות ותענה לו על הכל
לבדוק מיילים ידנית זה כזה 2010....
תוריד thunder bird או תשיג outlook ותוכל לקבל מייל אוטומטית ברגע שיתקבל.
אם יש אייפון או סמארטפון אחר, גם בו תוכל לקבל את כל המיילים ישירות ללא בדיקה ידנית.
תעשה שכל החשבונות יובילו למקום 1, תחבר אותו לנייד ותקבל התראות כל פעם.
הכי פשוט
כששואלים פסיכולוג האם כדאי לטפל בבעיה מסוימת, הוא שואל אותך האם הבעיה משבשת את חייך ברמות שאתה לא יכול לסבול. כל עוד ה"אובססיה" לא מפריעה לך לתפקד בחייך ולנהל חיים תקינים, וכל עוד זה גורם ל"בזבוז" של בסה"כ 40 דקות ביום (מתוך 1,440 דקות ביממה) - הייתי אומר שאין לך שום בעיה.
אל תנסה בכוח לייצר בעיה איפה שאין![]()
היי
הייתי ממליצה לך לבחור זמן ספציפי ביום שנוח לך שבו אתה בודק מיילים. למשל כל יום בשעה 19:00. אני לא יודעת למה יש לך כמה חשבונות מיילים אבל אתה יכולה לצמצם אותם תעשה זאת.
בהצלחה,
רויטל וילמובסקי
תודה לכולכם חברים,
אני חיית אינטרנט אמיתית שנמצא משהו כמו 12 שעות ביום אונליין כבר למעלה מ11 שנים...
מי כמוני מכיר את השיטות של לנקז כמה חשבונות למייל אחד ולענות מאותו חשבון כאילו שאני בחשבון לגמרי אחר
גם את כל הג'ימייל נוטיפיירס אני מכיר על הכיפק, בערך מהרגע שהכלים האלה בכלל יצאו לשוק
אני לא יכול לפרט כאן, אבל כמובן שיש לי סיבה מדוע אני משתמש במספר חשבונות שונים ולא מנקז אותם לחשבון יחיד...
לגבי מייל נוטיפייר - זה אפקטיבי ברגע שיש לך חשבון יחיד, אבל אם אתה עובד עם מספר חשבונות - צריך כל פעם לצאת ולהכנס לחשבון אחר בשביל לקבל נוטיפיקיישנס ממנו...
מה ש itamaram69 כתב זה פחות או יותר מה שהכי רלבנטי לטיפוס כמוני, פשוט להפנים את העובדה שאני יוצא פראייר אם אני בודק כל חשבון 10-15 פעם ביום, אפשר לתרגם את הזמן העודף לעבודה
פשוט לחשוב על זה שוב ושוב ולהפנים את זה עד הגמילה
האידיאלי מבחינתי זה לבדוק כל חשבון משהו כמו 3 פעמים ביום, שזה בערך 15 בדיקות מייל ביממה בטוטאל
נערך לאחרונה על ידי Ziv, 31/01/2012 בשעה 11:24
שירותי תוכן איכותי (באנגלית בלבד) עבור אתרי אינטרנט, ספריות מאמרים, בלוגים ועוד...
מדובר בזהב טהור, התוכן מיוצר ע"י כותבת מקצועית שאנגלית היא שפת האם שלה, לפרטים: ziv@usa.com
זיו,
מה שאתה צריך היא תוכנת דואר (outlook, ThunderBird, אייפון) ולא להעביר את כל החשבונות למייל אחד.
אמנם את yahoo ואת hotmail זה לא יפתור לך כי זה עולה כסף אבל את ג'ימייל זה יסדר לך בחינם ובפשטות.
אתה יכול לסדר לך תיבה בגוגל אפס
ואז תוכל לקבל התראה קופצת כשתגיע הודעה חדשה
זה עובד בכרום לפי מה שאני מבינה.
תשתמש בה רק לגבי הדברים שחשוב לך להיות מעודכן בזמן אמת.
אימייל יכול לחסוך זמן אם הוא חוסך שיחות ארוכות שקשה להפסיק...
זה כלי די עינייני ונוח וגם חינמי כך שהוא יכול לחסוך טלפונים, זמן וזה גם נוח לדבר מתי שרוצים
אם יש לך התראה קופצת זה ממש כמו טלפון.
אני משתמשת בטנדבירד ויש לי התראה קופצת כשמגיעה הודעה חדשה
זה מעולה.