מישהו כאן עוקב אחרי מיקומים ב BING ?
לפי איך שזה נראה הם רחוקים שנות אור מכך שתוצאות החיפוש שלהם יהיו רלוונטיות למשהו בעברית.
למרות שהוא מספק מעט מאוד תנועה, אני עוקב גם אחרי התוצאות במנוע חיפוש זה.
בימים האחרונים שמתי לב לשינויים קיצוניים במיקומים של תוצאות החיפוש של BING.
עוד מישהו שם לב לזה?
כלי עבודה בירושלים השכרה, תיקון ומכירת מגוון ענק של כלי עבודה מקצועיים וביתיים כמו מקדחות, פטישי חציבה, מסורי שולחן וגנרטורים לכל חלקי הארץ.
מישהו כאן עוקב אחרי מיקומים ב BING ?
לפי איך שזה נראה הם רחוקים שנות אור מכך שתוצאות החיפוש שלהם יהיו רלוונטיות למשהו בעברית.
קובי בניית אתרים, הקמת אתרים מבוססי ג'ומלה הדרכות ויעוץ
הקמת אתרים תדמיתיים כמו משרד חקירות וגם כמו קידום אורגני בגוגל
אבל ... שווה לעקוב כי בחו"ל הוא תופס תאוצה .
אז זה מתאים למי שמקדם בחו"ל
בדקתי בכמה זירות שאני מכיר בעברית ולא מצאתי תוצאה אחת במקום הראשון שנותנת באמת ערך רלוונטי כלשהו לגולש
קובי בניית אתרים, הקמת אתרים מבוססי ג'ומלה הדרכות ויעוץ
הקמת אתרים תדמיתיים כמו משרד חקירות וגם כמו קידום אורגני בגוגל
לעקוב זה אף פעם לא מזיק, במיוחד שיש היום תוכנות שעושות את זה כל כך בקלות.
בכל מקרה השאלה הייתה האם מישהו (שכן עוקב) שם לב לשינויים קיצוניים בתוצאות בזמן האחרון?
כלי עבודה בירושלים השכרה, תיקון ומכירת מגוון ענק של כלי עבודה מקצועיים וביתיים כמו מקדחות, פטישי חציבה, מסורי שולחן וגנרטורים לכל חלקי הארץ.
אני לא הייתי ממהר להספיד את BING הם מיום ליום מחזקים את מעמדם בפייסבוק
בנוסף לגבי השינוייים אולי לזה יש קשר למה שקורה שם בזמן האחרון
http://www.seoforums.co.il/threads/2...D7%99%D7%9D...
המנכ"ל של מארקט סמוראי אמר שבינג מתקרב לגוגל בצעדי ענק... לא יודע אם זה אמיתי או לא, אבל אין ספק שמנוע החיפוש הזה נהיה מאוד פופולרי בארה"ב..
אין מצב
והלואי והייתי טועה בזה כי המונופוליות של גוגל התחילה לעלות על העצבים של כמעט כולנו
רב האתרים שלנו הם באנגלית ופונים לשוק האמריקאי
כשאנחנו מסתכלים על הסטטיסטיקות אנחנו רואים בדיוק מהיכן מגיע הטרפיק...
כמעט כל הטרפיק האורגני בא מגוגל, בינג ויאהו לא מדגדגים את גוגל
יותר מזה, אין מגמת התרחבות מהטרפיק המגיע מבינג או יאהו, הכל שם במספרים נמוכים שאפשר להריח מהם את הרצפה
שירותי תוכן איכותי (באנגלית בלבד) עבור אתרי אינטרנט, ספריות מאמרים, בלוגים ועוד...
מדובר בזהב טהור, התוכן מיוצר ע"י כותבת מקצועית שאנגלית היא שפת האם שלה, לפרטים: ziv@usa.com