פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך סך הכל של 3

אשכול: מאמר - על מחירי שרתי VPS

Post מאמר - על מחירי שרתי VPS

אם יש נקודה כואבת ביחסים בין ספקים ללקוחות, זה עניין המחירי שרתים וירטואליים (VPS) והמחיר הגובה שלהם בהשוואה לאירופה וארצות הברית. במקרים רבים מושמעת טענה של תאוותנות מצד ספקים והטענה נכונה בצורה חלקית מאוד למען האמת.

במאמר הבא אנסה קצת יותר להבהיר מה היה פה בעבר (מלפני יותר משנתיים ומעלה), מה המצב כיום ואיך ספקים בחו"ל מציעים מחירים זולים.

קישור למאמר - כאן

משתמש מתמיד Ziv is on a distinguished road הסמל האישי שלZiv
    למה לחפש שירות כזה בישראל מלכתחילה?
    השירות בחו"ל (במיוחד בארה"ב) טוב בהרבה
    חשוב לבדוק המלצות כמובן
    אני ממליץ לך לבדוק את ההמלצות של המליונר בפיג'מה בהקשר הזה
    שירותי תוכן איכותי (באנגלית בלבד) עבור אתרי אינטרנט, ספריות מאמרים, בלוגים ועוד...
    מדובר בזהב טהור, התוכן מיוצר ע"י כותבת מקצועית שאנגלית היא שפת האם שלה, לפרטים: ziv@usa.com

זיו, ברשותך אענה לך מהנסיון שלי
    לפני שפתחתי את "חץ ביז" הייתי במשך 16 שנה האיש הטכני של כל מיני עסקים וחברות. לא היו לי שרתים משלי והייתי צריך להסתמך על שרותים של חברות אחסון שונות בארה"ב (בארץ המחירים היו בשמיים והשרות בארץ כמו שציינת - היה די גרוע).
    האמן לי שבהרבה מאוד מקרים התסכול שהיה מגיע לי משרות בחו"ל היה גרוע לא פחות ממה שהיה בארץ. תמיכה טכנית של הודים שאתה מנסה להסביר לו 6 פעמים את אותו דבר והוא לא מבין, "ראש פיצי" של תומכים אמריקאיים ואני יכול להעביר איתך לילה שלם בסיפורים על תמיכה טכנית גרועה ועל תומכים שלא זזים פסיק מהסקריפט תמיכה שנתנו להם.

פה בארץ אתה לפחות יכול לדבר עם התמיכה הטכנית, לראות מה הידע שלהם. שם בשביל לקבל נציג תמיכה טכנית שמבין טוב רק בשביל לשאול אותו שאלה, אתה צריך לעבור שבעה מדורי גהינום.

לפחות מבחינת העסק שאני הקמתי, אצלנו אנחנו הולכים הפוך: תן לנו לדבר עם האיש הטכני שלך, שיסביר מה הוא רוצה להריץ, איזה אפליקציות, אם הוא ירצה ניתן לו המלצות - ואז נדבר על איזו חבילה מתאימה. תתפלא כמה פעמים לקוח רצה מכונה נניח ב-700 שקל ולבסוף הוא קיבל הסבר שדווקא המכונה בחצי מחיר יכולה לתת לו מה שהוא צריך ושזה יעבוד. הוא חסך כסף.

עדכון: הסתכלתי כאן בפורום, לא מצאתי איזה המלצות של איזה מיליונר בפיג'מה. מצאתי את הבלוג שלו על שיטות שיווק, אבל שום דבר משהו לגבי אירוח. יש לך לינק?
    נערך לאחרונה על ידי hetzbh, 29/01/2012 בשעה 18:48

+ הגב לאשכול זה

תגיות עבור נושא זה