תרשו לי להגיב בכלליות לכל התגובות האחרונות -
1. האתר אינו מתיימר להיות אתר מקצועי עבור בוני אתרים או עבור בעלי עסקים שמעוניינים להקים אתר באופן עצמאי.
2. האתר כן מתיימר לספק מידע מקצועי בשפה פשוטה, לכל אותם בעלי עסקים שמעוניינים להקים אתר אינטרנט מקצועי אשר יגע בכל הנקודות הרלוונטיות לשיווק, פרסום ושימושיות.
3. האתר מאפשר לכל בעל עסק לקבל תשובה לתחום הספציפי שמעניין אותו ולא חייבים לקרוא את כל האתר כדי להקים אתר. לצורך העניין - בעל עסק שרוצה להקים אתר ורוצה לדעת איך לבחור דומיין מתאים לעסק ואיך בכלל לבדוק האם הדומיין זמין ומה זה בכלל דומיין - את זה הוא יוכל למצוא באתר.
4. בעלי עסקים רציניים שרוצים להקים אתר אינטרנט, יקראו לפחות 5-6 מאמרים מתוך כל המאמרים באתר. מבחינתי, בעל עסק שלא מעוניין להשקיע כמה דקות לקרוא מאמרים שיעזרו לו לעשות בחירות טובות יותר, הוא לא מעניין אותי כל כך והאתר לא מיועד לו!
5. כמו שאמרתי, כל התוכן באתר נכתב לאחר שנים של ניסיון בעבודה עם לקוחות בניית אתרים ואני יודע בדיוק מה הם שואלים, חושבים ומחפשים. עם הזמן אני אפרסם עוד מאמרים, אני בכוונה מעלה את הכל בהדרגה (שיקולי SEO).
6. זהו האתר הראשון מכל האתרים שאני חיפשתי ושאני מכיר שבאמת מסכם כמו שצריך את כל הנושאים הרלוונטים להקמת אתר. אין פה סודות עיסקיים אלא רק מידע כללי אך מקצועי בנושא הקמה ושיווק אתר.
7. לפני פרסום האתר כאן, האתר נשלח לעשרה לקוחות בניית אתרים שלנו, ושאלנו אותם מספר שאלות על יעילותו של האתר. כולם טענו שאם היו מכירים את האתר הזה לפני, הוא היה עוזר להם רבות, אך החברה שלנו סיפקה להם את כל המידע שכתוב באתר, ללא קריאת המידע.
8. בגלל שזהו האתר המקיף בתחום כרגע, אני אשמח אם תוכלו להקדיש מספר דקות וכן להציע לי עוד רעיונות למאמרים וכלים שיוכלו לסייע לבעל העסק המבולבל בעת הקמת אתר אינטרנט ושיווק ברשת.
תודה לכולם![]()