התחלתי לחפש מה לא בסדר ולכתוב תשובה, עד שראיתי שכתבת...
תמשיך לעבוד. זה זמן מועט.לפני כמעט חודשיים
שלום לכולם, לפני כמעט חודשיים פתחתי אתר חדש, יחיד מסוגו שעל מילות החיפוש עליו אין תחרות.
התחלתי בקידום אורגני אינטנסיבי, גוגל קלט את כל הדפים שלי ויש לי בין 500 - 700 כניסות ביום שהם לא מחיפוש בגוגל.
לאחר בדיקה מעמיקה גיליתי שגוגל לא מוצא את אתרי בשום חיפוש של מילות מפתח מהאתר.
איפה טעיתי? לדעתי הבעיה היא בעיצוב שהוא לא מאפשר את חיפוש האתר אבל אולי אני טועה.
איך ניתן לתקן זאת?
פרטי האתר: http://www.xml-sitemap.co.il/domains/iviews.me/
תודה לכולכם!
התחלתי לחפש מה לא בסדר ולכתוב תשובה, עד שראיתי שכתבת...
תמשיך לעבוד. זה זמן מועט.לפני כמעט חודשיים
אני יודע שזמן זה הקלף החזק פה.. העניין הוא שבכלל אי אפשר למצוא את האתר. רק אם אתה מחפש את הכתובת אתה מוצא אותו
תבדוק אם גוגל אינדקס לך את האתר.. תשתמש ב Market Samurai התוכנה הטובה ביותר..
האתר מאונדקס, יש 36K עמודים בגוגל.
אם האתר מאונדקס לא צריכה להיות בעיה עם זה, על איזה מערכת בנוי האתר משהו מוכר תבדוק בגוגל אם יש בעיות נפוצות למערכת
דרך אגב מה הקטע של כל האתרים החדשים שקמים עם הסיומת ME
תודה לכולכם על התגובות..
לדעתי עדיין יש בעיה כל שהיא ואשמח אם מישהו ייסתכל במקור הדף אולי הוא יימצא משהו.
המערכת שאני משתמש בה היא וורדפרס, יש לי ניסיון רב איתה ואף פעם לא היית לי את הבעיה הזאת.
בנוסף יש משהו מוזר שכשמחפשים משהו שכשור לאתר זה מוצא רק את הדפים של האתר בתרגום סיני (בגלל התוסף של התרגום שבאתר) לדוגמא חפשו בגוגל "מטרה פראית לצפייה ישירה עם תרגום" ותסתכלו על התוצאה האחרונה בעמוד הראשון
נ"ב: לא סתם הכתובת עם סיומת ME, יש סיבה לכך שאני לא מעוניין לפרט עליה
בהשוואה למה שקודמיי אמרו אני יצטרך להציג דעה שונה לגבי בעיית הקידום באתרך
לצערי הרב אני יודע בדיוק איפה טעית ולמה מנוע החיפוש לא יאהב את האתר שלך.
האתר שלך נפגע על ידי פנדה משום שיש בו תוכן מועתק שלא נותן לגולשים שום ערך אמיתי.
כלומר יש לך כנראה סרטים אבל מנועי החיפוש עדין לא קוראים אותם כראוי הם קוראים מלל וכל המלל שלך מועתק ולא שווה ערך וכנראה זה גם הסיבה שהוא עף מהתוצאות.
דוגמא:
הסיקור שלך על הסרט ספרטקוס נמצא מועתק ולא איכותי לפי בדיקה בקישור שפה http://goo.gl/qomIo
ככה כל סיקור באתר שלך, במצב כזה בעצם כל דף באתר שלך נמצא כלא איכותי וזה הסיבה שאתה מאבד את הדירוגים שלך:\
כמה דברים על האתר:
-דבר ראשון, אהבתי את התפריט העליון עם האפקט של הבועה הזזה.
-האתר שלך כבד בטירוף. אני גולש שעות ביום, עם מחשב הכי טוב שיש והאתר שלך זה האתר הראשון שרץ לא חלק...
-אמרת שעל מילות החיפוש באתר אין תחרות.. אז הרשה לי לחדש לך, התחום של האתר שלך הוא תחרותי מאוד.
ובסופו של דבר,
אני חושב שהסיבה שהאתר שלך לא מופיע במנועי החיפוש, היא שאין בו כלום, כל התוכן מועתק ואין בו שום דבר שגוגל יכול למצוא כייחודי.
משהו מעניין! אם תחפש את השורה:
"רוכים הבאים לאתר iViews המספק עבורכם סרטים לצפייה ישירה באייפון ובאנדרואיד בחינם וללא הגבלה!"
הרשומה בפוטר של הדף שלך, תראה תוצאה מוזרה בגוגל:
יכול להיות שהאתר שלך גם בסינית?
כלי עבודה בירושלים השכרה, תיקון ומכירת מגוון ענק של כלי עבודה מקצועיים וביתיים כמו מקדחות, פטישי חציבה, מסורי שולחן וגנרטורים לכל חלקי הארץ.
ממליץ לך לשקול לעשות, NO INDEX ל- מטה תגים
אכן סצינת הצפיה הישירה נפגעה לאחרונה.
אבל אל תשכח שמנועי החיפוש לא לוקחים את זה בחשבון והם אינם יכולים לעיין בתוכן הסרטים לכן המדדים שלהם מבוססים על המלל שבמקרה שלך לא מוסיף כל ערך וכנראה זה הסיבה שהתעבורה שלך נפגעה.
חודשיים למילות מפתח שאין עליהם תחרות זה לא מעט זמן. לא הרבה אך בהחלט גם לא מעט.
עשית קידום ON PAGE עכשיו הגיע הזמן לעבוד בצורה מאסיבית על הקישורים שמובילים לאתר שלך עם מילות המפתח שאתה מקדם...
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים
אם באמת התוכן שלך מועתק אין לך שום סיכוי להיתפס כמו שצריך ע"י גוגל. בעדכון פנדה הם יצרו שינוי שאמור לסננן אתרים כמו שלך כדי להעלות את האיכות של התכנים בגוגל.
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים
העדכון כנראה גם הצליח.
שכתב את החומר שלך ותן לו שוב זמן להתאנדקס. זה יכול לפתור את העניין.
אתה לא צריך תוכן מאיר עיניים בסופו של דבר אנשים רוצים לראות את הסרטים, לא לקרוא עליהם.
מה שכן, זה לא יקרה ביום-יומיים.
חוצמזה, בהתחשב באופי האתר שלך - כדאי מאוד שתקרא את זה:
http://www.seoforums.co.il/threads/3...A9%D7%A7%D7%9C