-
משתמש מתקדם
מקדים אתרים מתחיל עם ניסיון בשיווק ומכירות מחפש עבודה.
שמי נאור בן 22 מירושלים.
יש לי ניסיון רב בשיווק ישיר ומכירות. הניסיון כולל תפקידים כגון:
ייצוג ושיווק של בית דפוס, במסגרת התפקיד ביצעתי -
הכנת תיקי לו"ז ותיאום פגישות, בניית תכניות שיווקיות לעסק ויישומן, הסברה ובניית תוכניות לקידום עסקים (מבחינת שיווק והפצה במדיה מודפסת), סגירת עסקאות עם בתי עסק ולקוחות פרטיים ועוד.
עוד ניסיון בשיווק ישיר במשרות שונות בהן הייתה מכירה פיזית של מוצרים תו"כ שכנוע של לקוחות, ניסיון בטלמרקטינג וכתיבת תוכן.
יש לי ידע בסיסי בבניית אתרים בשפות:
html
css
javascript
Jquery
php
לאחרונה התחלתי לעבוד בקידום אתרים לאחר תקופה ארוכה בה למדתי (חרשתי) את התחום.
אני מחפש עבודה כמקדם אתרים, לאחר שלמדתי והתנסתי מעט בתחום. העבודה תתבצע מהבית.
אני בחור יצירתי ואמין, בעל כישורי למידה מהירים, ויחסי אנוש מצוינים.
אם אתם מעוניינים אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בהודעה פרטית או בנייד.
בברכה,
נאור שובל.
נייד- 0548128881.
-
משתמש מתקדם
לא קיבלתי מספיק פניות רציניות משום מה.
אני עובד כמה שבועות עם מקדם אתרים (אפילו פה מהפורום) על כמה פרוייקטים, במסגרת זו בניתי קישורים שונים ותוכן ע"י בניית בלוגים, פרסומים באתרי סימניות ועוד.
אני כרגע לומד על ג'ומלה ובקרוב אבנה גם אתרים עם wordpress.
אני אוכל להראות דוגמאות של עבודה שלי למי שירצה בפרטי.
אני יכול לבצע עבודות שונות בתחום ה seo, כמובן שאשמח להתפתח גם לכל כיוון אחר.
למדתי את כל נושא הקידום אתרים מבלוגים שונים בארץ ובעולם במשך כמה חודשים ולכן ידע כן יש לי.
אני יודע לעשות את העבודה ומסתפק בתשלום צנוע, לשם צבירת ניסיון..
פניות נוספות יתקבלו בברכה
נאור שובל.
-
משתמש מתמיד
שים לב, הבעיה של המקדמים להעסיק אותך היא שהם צריכים להשקיע בהכשרה שלך או לחילופין לסמוך על זה שהצלחת ללמוד מספיק טוב מהאינטרנט..יעזור אם היית מראה פה הצלחות של אתרים שקידמת. או פרוייקטים שעשית לבד.
-
משתמש מתקדם
מי שירצה לראות מה עשיתי יוכל לדבר איתי בפרטי.
אני יכול להבטיח שלא צריך להסביר לי כלום, את כל הפרקטיקה אני מכיר, אני מחפש לצבור ניסיון ולא מישהו שילמד אותי.
בנוסף, למי שרוצה להיות "בטוח" (זה לא משהו שרציתי שיתסמכו עליו, אני מציע את העבודה והכשרון שלי ולא מחפש להצדיק את עצמי בזכות דברים אחרים..) אני עובד עם מקדם אתרים וותיק בתחום, ככה שאני יכול להתיעץ איתו ולא צריך הכשרה מאף אחד.
החיסרון היחיד הוא חוסר ניסיון, לכן עבודות יקחו לי קצת יותר זמן אולי, ולכן אני מוכן להסתפק בתשלום מועט יותר בהתאם.
מצד שני יש לי ניסיון בתחום השיווק הישיר ולכן מלבד seo, אני יודע לשים דגש על ערך ללקוח שזה דבר מאוד חשוב.
כמו שאמרתי הניסיון שלי בנתים בseo הוא סה"כ בניית בלוגים אינפורמטיביים ופרסומים באתרי סימניות. מי שמעניין אותו לראות את הבלוגים שישלח הודעה בפרטי ואני אשמח להראות.
(לא רוצה לפרסם כאן מכיוון שהלקוחות הם לא שלי, אני רוצה לשמור על הפרטיות של המקדם והלקוח.)
אני מבין את אלה שחוששים, מצד שני אתם יכולים להיות יותר בטוחים שתקבלו עבודה טובה ממי שרוצה להוכיח את עצמו, ולא תמיד ממי שרק מחפש לתקתק עבודות..
מחכה לעוד פניות