אם יש משהו שחשוב ללמוד בתור מקדם זה סבלנות, נדירים השינויים שקוראים אחרי יום
טראפיק הוא כמובן המטרה, כל אחד צריך טראפיק כדי להכניס כסף.. "כשיש תנועה- יש כסף"
אני לא חס וחלילה אומר שקל או זול לייצר אתר איכותי שבאמת עונה על צרכי הגולשים, אבל אם תחשוב על זה - גם לא כל כך יקר וקשה.
אם אתה יודע מה הגולשים מחפשים, ואתה פשוט נותן להם את מבוקשם, עונה להם על צרכיהם .. אז הם יבואו ויישארו באתר שלך גם המון זמן.. השאלה אם זה מבטיח שאתה תנצח בקרב אתר דומה לך שגם לו יש תוכן איכותי מאוד, אבל הוא גם מתעסק בפעילויות קידום מלאכותיות?
(ולעצם העניין.. אני נכנסתי לתחום האפילאייט..)
אם יש משהו שחשוב ללמוד בתור מקדם זה סבלנות, נדירים השינויים שקוראים אחרי יום
דיון מעניין ומועיל התפתח פה, אני מודה לכולם על התגובות שלהם.. אני בסה"כ לומד מכל אחד![]()
מה הכוונה לאתרים ישירים או מיני סייטים???
נכון שתוכן זה הדבר החשוב ביותר. בסופו של דבר אתה פונה ללקוח ואם מגיע אליך לקוח וכל מה שהוא רואה זה תוכן משעמם ולא אינפורמטיבי עבורו הוא יצא מהאתר וימשיך לאתר אחר
אךי לפי דעתי הדרך הטובה ביותר להצליח זה לחקור את המתחרים שלך בתחום ולעשות כמותם. אם הם עומדים במיקומים שלהם כנראה שאם תעש אותו דבר תגיע לאותם מיקומים. (כמובן תלוי באתר שאתה מעמיד מולם)
ושיהיה בהצלחה!
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
אני מאד לא מאמין בגישת ה"לעשות מה שכולם עושים"- כלומר, להיות ממוצע "כי לא צריך יותר מזה".אךי לפי דעתי הדרך הטובה ביותר להצליח זה לחקור את המתחרים שלך בתחום ולעשות כמותם. אם הם עומדים במיקומים שלהם כנראה שאם תעש אותו דבר תגיע לאותם מיקומים. (כמובן תלוי באתר שאתה מעמיד מולם)
תן את המקסימום שאתה מסוגל.
מהנסיון שלי, לרוב האתרים, עדיף להתעלם מהמתחרים ולתת את ה-100% שאתה יודע לעשות.
בד"כ תצבור תוצאות טובות. אם אחר כך האתר יתקע במיקום כזה או אחר, אז יש מקום לחקור את התנהגות המתחרים.
אחרי הכניסה של גוגל+ לקידום, כבר חוקי המשחק השתנו, וכל גולש שרשם את עצמו בגוגל+ כבר לא יראה את אותם תוצאות שאתה מקדם
מה השתנה בגלל גוגל+?
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
BLOO בניית אתרים,קידום אתרים וכתיבת מאמרים מקצועיים באינטרנט.
רוצים לצחוק? אתר סטטוסים לפייסבוק חדש קם בישראל!
מחפשים תקצירים, ביקורות וטריילרים של סרטים מומלצים? כנסו
פורטל הובלות דירה הגדול יעזור לכם לעבור דירה בשקט ובשלווה.
אתר טוב לפי דעתי זה אתר של 90 עמודים שכולם נוצרו בקפידה על מנת לתת לגולש מידע
וכל עמוד שנכנסים אליו נשארים שם וקוראים או מבצעים פעולה
דיברנו על זה שאם עובדים לפי הכללים של גוגל ומחכים לקישורים טבעים אז לא מתקדמים לשום מקום בתוצאות החיפוש
תיצור תוכן אייכותי גם באתר שלך וגם במקומות אחרים כמו מיני סייטים שמקשרים לאתר שלך. אני ממליץ לעבוד על מספר שכבות כדי להגדיל את ההתרשמות של גוגל מאתר שלך. ברגע שגוגל מקבל לינקים ישירים מאתרים רלוונטיים הוא מעריך את הזה הרבה יותר. בקיצור תנסה להראות כמה יותר טבעי בצורת התנועה והלינקים שמובילים לאתר שלך וגוגל יאהב אותך. זאת ההמלצה שלי
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים