פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 1 2 3 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך סך הכל של 46

אשכול: הדרך הטובה ביותר לקידום אתרים?

משתמש מתמיד itamaram69 is on a distinguished road
    ציטוט פורסם במקור על ידי relkat2 צפה בהודעה
    או במילים אחרות: כל מה שצריך זה להקים את האתר שאתה לא רוצה להקים, ולהשקיע בו את העבודה שאתה לא רוצה להשקיע.

אם המטרה שלך היא טראפיק - זה באמת מספיק, למרות שמהניסוח שלך משתמע שלהקים אתר כ"כ איכותי ולתחזק אותו זה פעולה קלה וזולה, וזה ממש לא.
    אם המטרה שלך לחילופין זה למכור מוצר תחרותי, ואם אני מבין נכון כל מי שהגיב כאן באשכול יסכים איתי, תזדקק לאותן שיטות מלאכותיות.
    טראפיק הוא כמובן המטרה, כל אחד צריך טראפיק כדי להכניס כסף.. "כשיש תנועה- יש כסף"
    אני לא חס וחלילה אומר שקל או זול לייצר אתר איכותי שבאמת עונה על צרכי הגולשים, אבל אם תחשוב על זה - גם לא כל כך יקר וקשה.
    אם אתה יודע מה הגולשים מחפשים, ואתה פשוט נותן להם את מבוקשם, עונה להם על צרכיהם .. אז הם יבואו ויישארו באתר שלך גם המון זמן.. השאלה אם זה מבטיח שאתה תנצח בקרב אתר דומה לך שגם לו יש תוכן איכותי מאוד, אבל הוא גם מתעסק בפעילויות קידום מלאכותיות?

(ולעצם העניין.. אני נכנסתי לתחום האפילאייט..)

אם יש משהו שחשוב ללמוד בתור מקדם זה סבלנות, נדירים השינויים שקוראים אחרי יום
    תמ"א 38 מיועדת לחיזוק מבנים.

יועץ מס יועיל לעסק שלך

ייעוץ עסקי מתאים לכל עסק הרוצה לגדול

דיון מעניין ומועיל התפתח פה, אני מודה לכולם על התגובות שלהם.. אני בסה"כ לומד מכל אחד

משתמש "קל" Adirtz1 is on a distinguished road
    מה הכוונה לאתרים ישירים או מיני סייטים???

משתמש מתמיד johnfliver is on a distinguished road הסמל האישי שלjohnfliver

לגבי קידום אתרים

נכון שתוכן זה הדבר החשוב ביותר. בסופו של דבר אתה פונה ללקוח ואם מגיע אליך לקוח וכל מה שהוא רואה זה תוכן משעמם ולא אינפורמטיבי עבורו הוא יצא מהאתר וימשיך לאתר אחר

אךי לפי דעתי הדרך הטובה ביותר להצליח זה לחקור את המתחרים שלך בתחום ולעשות כמותם. אם הם עומדים במיקומים שלהם כנראה שאם תעש אותו דבר תגיע לאותם מיקומים. (כמובן תלוי באתר שאתה מעמיד מולם)

ושיהיה בהצלחה!
    אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.

מכור לפורום Icel is on a distinguished road הסמל האישי שלIcel
    אךי לפי דעתי הדרך הטובה ביותר להצליח זה לחקור את המתחרים שלך בתחום ולעשות כמותם. אם הם עומדים במיקומים שלהם כנראה שאם תעש אותו דבר תגיע לאותם מיקומים. (כמובן תלוי באתר שאתה מעמיד מולם)
    אני מאד לא מאמין בגישת ה"לעשות מה שכולם עושים"- כלומר, להיות ממוצע "כי לא צריך יותר מזה".
    תן את המקסימום שאתה מסוגל.

מהנסיון שלי, לרוב האתרים, עדיף להתעלם מהמתחרים ולתת את ה-100% שאתה יודע לעשות.
    בד"כ תצבור תוצאות טובות. אם אחר כך האתר יתקע במיקום כזה או אחר, אז יש מקום לחקור את התנהגות המתחרים.

ציטוט פורסם במקור על ידי Icel צפה בהודעה
    אני מאד לא מאמין בגישת ה"לעשות מה שכולם עושים"- כלומר, להיות ממוצע "כי לא צריך יותר מזה".
    תן את המקסימום שאתה מסוגל.

מהנסיון שלי, לרוב האתרים, עדיף להתעלם מהמתחרים ולתת את ה-100% שאתה יודע לעשות.
    בד"כ תצבור תוצאות טובות. אם אחר כך האתר יתקע במיקום כזה או אחר, אז יש מקום לחקור את התנהגות המתחרים.
    מסכים איתך ביותר, לפעול לפי המתחרים זה לא מומלץ, אם המתחרים בינוניים גם אתה תהיה בינוני?

משתמש "קל" avi3222 is on a distinguished road
    אחרי הכניסה של גוגל+ לקידום, כבר חוקי המשחק השתנו, וכל גולש שרשם את עצמו בגוגל+ כבר לא יראה את אותם תוצאות שאתה מקדם

מה קורה עם גוגל+

מה השתנה בגלל גוגל+?
    אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.

ציטוט פורסם במקור על ידי johnfliver צפה בהודעה
    מה השתנה בגלל גוגל+?
    אני מניח שהוא מתכוון לכך שהתוצאות יהיו יותר רלוונטיות לפי הקשרים בגוגל + אבל אני לא מאמין שכך יהיה..

ציטוט פורסם במקור על ידי Icel צפה בהודעה
    דווקא כן.
    כל שיטה לבניית קישורים היא מלאכותית.
    אם יש לך אתר תוכן טוב, ולא אכפת לך לחכות קצת, דברים יזוזו לבד.

הבעיה מתחילה שאתה בעל עסק והאתר שלך לא עושה כלום חוץ מלמכור משהו- אז אתה צריך שיטות מלאכותיות.
    יש לי אתרים טובים שגם אחרי שנתיים לא זזו לשום מקום ללא לינקים חיצוניים
    BLOO בניית אתרים,קידום אתרים וכתיבת מאמרים מקצועיים באינטרנט.

ציטוט פורסם במקור על ידי talazari צפה בהודעה
    היום (לדעתי) שכל מילה יש עליה תחרות של 5 חברות קידום לפחות, קשה באמת וכמעט בלתי אפשרי להשיג תוצאות ללא עבודה אורגנית מלאכותית.

תגדיר אתרים טובים ?
    מה זה אתרים טובים?
    רוצים לצחוק? אתר סטטוסים לפייסבוק חדש קם בישראל!
    מחפשים תקצירים, ביקורות וטריילרים של סרטים מומלצים? כנסו
    פורטל הובלות דירה הגדול יעזור לכם לעבור דירה בשקט ובשלווה.

אתר טוב לפי דעתי זה אתר של 90 עמודים שכולם נוצרו בקפידה על מנת לתת לגולש מידע
    וכל עמוד שנכנסים אליו נשארים שם וקוראים או מבצעים פעולה

אתר טוב לפי דעתי זה אתר של 90 עמודים שכולם נוצרו בקפידה על מנת לתת לגולש מידע
    וכל עמוד שנכנסים אליו נשארים שם וקוראים או מבצעים פעולה
    לדעתי אתר טוב זה אתר שנותן את המידע הדרוש ואפילו קצת מעבר למה שצריך בנישה שלו.

למשל אתר שמדבר על כושר וספורט יתן לך גם תזונה נכונה, גם תרגילי ספורט, גם מדעים שנעשו בתחום... זה אתר טוב בלי קשר לכמות דפים. זה כבר אוטומטית גודל ככל שהאתר יותר מלא באינפורמציה

ציטוט פורסם במקור על ידי johnfliver צפה בהודעה
    לדעתי אתר טוב זה אתר שנותן את המידע הדרוש ואפילו קצת מעבר למה שצריך בנישה שלו.

למשל אתר שמדבר על כושר וספורט יתן לך גם תזונה נכונה, גם תרגילי ספורט, גם מדעים שנעשו בתחום... זה אתר טוב בלי קשר לכמות דפים. זה כבר אוטומטית גודל ככל שהאתר יותר מלא באינפורמציה
    זה בדיוק מה שאני התכוונתי ואמרתי שאתר כזה ללא קישורים חיצוניים שמצביעים עליו לא יתקדם לשום מקום
    למרות שאלה הדרישות של גוגל

זה בדיוק מה שאני התכוונתי ואמרתי שאתר כזה ללא קישורים חיצוניים שמצביעים עליו לא יתקדם לשום מקום
    למרות שאלה הדרישות של גוגל
    מסכים איתך בזה. אתר כזה לא יתקדם. אבל דברנו על אתרים מתקדמים או על אתרים טובים ואיכותיים שמהם שווה להוציא קישורים?

דיברנו על זה שאם עובדים לפי הכללים של גוגל ומחכים לקישורים טבעים אז לא מתקדמים לשום מקום בתוצאות החיפוש

תיצור תוכן אייכותי גם באתר שלך וגם במקומות אחרים כמו מיני סייטים שמקשרים לאתר שלך. אני ממליץ לעבוד על מספר שכבות כדי להגדיל את ההתרשמות של גוגל מאתר שלך. ברגע שגוגל מקבל לינקים ישירים מאתרים רלוונטיים הוא מעריך את הזה הרבה יותר. בקיצור תנסה להראות כמה יותר טבעי בצורת התנועה והלינקים שמובילים לאתר שלך וגוגל יאהב אותך. זאת ההמלצה שלי
    השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
    צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
    טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים

ציטוט פורסם במקור על ידי אפילייט מאסטר צפה בהודעה
    תיצור תוכן אייכותי גם באתר שלך וגם במקומות אחרים כמו מיני סייטים שמקשרים לאתר שלך. אני ממליץ לעבוד על מספר שכבות כדי להגדיל את ההתרשמות של גוגל מאתר שלך. ברגע שגוגל מקבל לינקים ישירים מאתרים רלוונטיים הוא מעריך את הזה הרבה יותר. בקיצור תנסה להראות כמה יותר טבעי בצורת התנועה והלינקים שמובילים לאתר שלך וגוגל יאהב אותך. זאת ההמלצה שלי
    צודק, במיוחד המשפט המודגש. שכבות. זאת עבודה סיזיפית אבל משתלמת בסופו של דבר.

+ הגב לאשכול זה
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 1 2 3 אחרוןאחרון