להקשיב להנחיות גוגל לבעלי אתרים.
היי, אני מתחיל בתחום קידום האתרים, התחלתי לא מזמן ללמוד קידום אתרים, רציתי להבין מהי הדרך הטובה ביותר לקדם אתר כיום , מבחינת אסטרטגיה:
הוצאת לינקים ישירים לאתר, או אסטרטגיה של בניית שכבות שבסופו של דבר יקשרו לאתר?
להקשיב להנחיות גוגל לבעלי אתרים.
תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
Figure Competition Diets
משכנתא היא הלוואה בריבית קבועה או משתנה וניתנת ע"י בנקים למשכנתאות
מסחר במט"ח הוא קניה ומכירה של מטבעות
כמובן, תוכן הוא המלך.
אבל מבחינת קידום, אי אפשר להסתכל על זה רק "להכין תוכן איכותי ולקוות לטוב" צריך לבצע עוד כמה פעולות לפי מה שהבנתי..
מבחינת קידום off-page האם מומלץ לשלוח לינקים ישירות אל האתר הראשי או אל מיני-סייטים שיקדמו את האתר הראשי?
ישירים.
כל השכבות/מעגלים/התחכמויות עוזרים אולי לטווח קצר אבל בטווח הארוך העסק קורס.
Figure Competition Diets
משכנתא היא הלוואה בריבית קבועה או משתנה וניתנת ע"י בנקים למשכנתאות
מסחר במט"ח הוא קניה ומכירה של מטבעות
הסבירו לי בדיוק הפוך. לא לקדם במעגלים אבל כן בשכבות, אמרו לי שזה מגדיל את החוזק של הלינקים בסופו של דבר..
למה בטווח הארוך זה יקרוס?
אתה תלמד הרבה שיטות, בעיקר תיקח את מה שעובד בשבילך עם הזמן ותאמץ את זה
אין כאן גרנטי ושום דבר הוא לא 100 אחוז מקובע
נסוי וטעייה
יזמים שאפתנים מאמינים שסוד ההצלחה הוא לפתח מוצר חדשני ומסעיר. אחרי הכל, הם זוכרים היטב את אמרסון שאמר "בנה מלכודת עכברים משופרת, והעולם כולו יתדפק על דלתך". תפקידי הוא לומר לך כאן ועכשיו שאם אתה מאמין לאמרה זו, נועדת לכישלון. האמת היא שמוטב לשווק באגרסיביות מלכודת-עכברים ממוצעת, מאשר לבנות אחת מעולה ולחכות לטלפונים.
תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
מה זה בדיוק קשור לעניין?
אנחנו מדברים על קידום אתרי אינטרנט.
בכוונה ציינתי שכדי למכור מוצר, אתה צריך לקדם בשיטות מלאכותיות (השיטות הרגילות, שכל הפורום מדבר עליהן).
למי אכפת מה המוצר?
לעומת זאת, אם אתה לא צריך למכור שום דבר, אתה יכול לשבת עם אתר האינטרנט שלך ולהמשיך לכתוב בכיף, ולאורך זמן הוא יתקדם לבד.
האם אתה בא לטעון שאין דבר כזה אתר שאינו מסחרי?
סבלנות+תוכן אייכותי+לינקים רלוונטיים+ערך לקוראים שלך = הצלחה של האתר במנועי החיפוש.
ועוד דבר חשוב... לא להפסיק לעשות את כל מה שאמרתי למעלה אף פעם (:
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
אינני רוצה לבנות "אתר מעריצים" או כל אתר שהוא אינו בעל אופי תחרותי מסחרי, אני חושב שאחוז האנשים האלה הוא מאוד אפסי..
כמובן שהרעיון בלהקים אתר ולקדם אותו הוא לעשות מזה כסף, בין אם למכור מוצר, שירות או לפרסם אחרים..
אני בתור מקדם אתרים חדש וצעיר, באמת רוצה לשאול- באמת קרה לך פעם שהקמת אתר מעולה, עם תוכן מעולה, ישבת ולא עשית כלום והוא התקדם בגוגל?
התשובה היא כן.
הימים האלו עברו כי כבר אין לי תחת לשבת ולכתוב תכנים. אבל לפני כמה שנים הייתי כותב עמודים על גבי עמודים ומעלה אותם לרשת והם היו זזים לבד.
חוץ מזה, בהודעה הראשונה שלך לא ציינת מה אתה רוצה לעשות מלבד "לקדם אתר".
היות ורוב האינטרנט היום הוא לא מסחרי, רוב קידום האתרים הוא לא מסחרי.
שאני אומר קידום אתרים אני מתכוון לתנועה של אתרים בתוצאות החיפוש, בין אם כתוצאה מהתנהלות טבעית של האתר (הרוב) ובין אם כתוצאה מהתערבות של איש SEO (המיעוט).
אגב, הרבה יותר קל לדעתי ללמוד לקדם אתר באמצעות התנסות עם אתר טבעי, מאשר דרך למידת "SEO" פרופר. ברגע שתלמד כיצד תוכן נע בטבעיות בתוצאות החיפוש יהיה לך הרבה יותר קל לגרום לתנועה הזאת בצורה "מלאכותית".
נערך לאחרונה על ידי Icel, 24/01/2012 בשעה 19:04
אתר טוב ואיכותי עם תוכן שמתעדכן על בסיס יומי (לפחות) לא יקח זמן רב עד שיקודם טוב בגוגל ללא צורך בבניית קישורים או כמו שזה שלפניי הגדיר זאת מצוין - שיטות מלאכותיות (וזה עוד ניסוח עדין)....
אז מה שאתה אומר בעצם זה שקידום אתרים זה בלוף?
כל מה שצריך זה אתר טוב איכותי עם תוכן איכותי..
או במילים אחרות: כל מה שצריך זה להקים את האתר שאתה לא רוצה להקים, ולהשקיע בו את העבודה שאתה לא רוצה להשקיע.
אם המטרה שלך היא טראפיק - זה באמת מספיק, למרות שמהניסוח שלך משתמע שלהקים אתר כ"כ איכותי ולתחזק אותו זה פעולה קלה וזולה, וזה ממש לא.
אם המטרה שלך לחילופין זה למכור מוצר תחרותי, ואם אני מבין נכון כל מי שהגיב כאן באשכול יסכים איתי, תזדקק לאותן שיטות מלאכותיות.
משרד רואה חשבון - הנהלת חשבונות וייעוץ מס, החזרי מס לשכירים, פורום רואי חשבון בירושלים.
תל אביב 100 - ניתוח טכני, סקירת ניירות ערך חברות מדדים ומניות תל אביב 100.
פתחו אתר בתחום "לימודי מנהל עסקים" תכתוב כל 10 פוסטים איכותיים בכל פרמטר.
נראה אם האתר יגרד את התוצאה ה50.
הרי אם אני פתוח אתר עם תוכן איכותי, ואתה פתוח אתר עם תוכן איכותי, למה שאתה מקום 1 ואני 2 ולהפך?
וגם אם נניח לרגע שזה נכון, לך תסביר ללקוח שלך שעוד בערך שנה האתר שלו יהיה מוביל, אין להם סבלנות..
מסכים, כל העלק "קורסים" ויסלחו לי כל המרצים.
יש סמינר אחד של עמנואל "זקן השבט" שזה היחיד שמומלץ.
נערך לאחרונה על ידי shlomi062, 25/01/2012 בשעה 00:13
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
זה כמו שתטען שתהליך כימי שמיוצר במעבדה הוא "בלוף", כי הוא מחקה תהליך שמתרחש בטבע ולוקח חודשים או שנים.
זה לא בלוף, זה עניין של נקודות מבט.
קידום אתרים זה שאלה של משאבים.
אתה יכול להשקיע זמן - ולראות תוצאות טבעיות בטווח הארוך.
אתה יכול להשקיע כסף- ולראות תוצאות בטווח הקצר יותר, מהר יותר.
כל שיטת קידום אתרים (לבנה) שילמדו אותך, מבוססת על תצפיות ולמידה של ההתנהגות הטבעית של אתרי אינטרנט תחת האלגוריתמים של גוגל.
לוקחים את ההתנהגות הטבעית, מזקקים אותה והופכים אותה לשיטת קידום מלאכותית.
משלמים למקדם אתרים כסף כדי שישתמש באותה השיטה באופן מאד ממוקד עבור מילות מפתח מסוימות, וכתוצאה מכך רואים התקדמות מהירה.
למזלנו ככל שהזמן עובר גוגל נהיית יותר טובה בזיהוי שיטות מלאכותיות וענישתן.