זה תלוי בתדירות של האינדוקס של אותם האתרים שהוצאת מהם לינקים. ברגע שגוגל עובר על אותם האתרים הוא יכול לזקוף לזכותך את הלינקים
התחלתי עם קידום לפני שבועיים, נרשמתי לאתר של zefo לגרסת נסיון ואני חייב לציין שהמערכת מאוד נוחה.
שאלתי היא, כאשר אני עושה פעולת קידום בתוך האתר, כמה זמן אני צריך להמתין כדי לראות את התוצאה? אני שמתי לב שבימים הראשונים האתר זז בין מיקומים עד שהוא ננעל, אשמח לדעת אם יש הערכת זמן ידוע שאחריה האתר מתמקם סופית.
וגם, כל כמה זמן מומלץ לבנות קישור מהרשת?
זה תלוי בתדירות של האינדוקס של אותם האתרים שהוצאת מהם לינקים. ברגע שגוגל עובר על אותם האתרים הוא יכול לזקוף לזכותך את הלינקים
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים
זה תהליך מאוד מורכב שקורה לאט ובהדרגה, לא צריך להיחפז או למהר.. את התוצאות אתה תראה בסופו של דבר..
כולם יגידו לך שזה לוקח זמן וזה נכון. עם זאת, השאלה שלך "כל כמה זמן מומלץ לבנות קישור מהרשת?" מראה שאתה לא מגיע מעולם הקידום וחוסר הניסיון והידע הוא אדיר.
תתחיל מלקרוא חומר ולנסות להבין יותר לעומק את התחום הזה. אחרת, יהיה לך קשה מאוד להתקדם אם ישנה קצת תחרות בתחום אותו אתה מקדם.
קובי שלום
מספר קריטריונים חשובים שתדע.
1. מהי מילת הקידום וכמה מתחרים יש לך בתחום
2. מה גודל האתר וכמות הדפים וגודל הטקסט
3. כמה קישורים הוצאת מבחוץ לתוך האתר
ישנם עוד כמה גורמים חשובים אבל לא נתחיל לרשום פה רשימה אינסופית
בגדול אם המילה לא הכי מחופשת ולא הכי תחרותית לא יקח לך יותר משבועיים שלושה לראות תוצאות (ואפילו טובות) אם אתה עושה את הקידום כמו שצריך ובצורה הטובה ביותר.
אבל חשוב להשכיר, מדובר פה בעשרות קריטריונים אחרים של גוגל אז אין פה הבטחה של 100% בכל מילה.
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
שמעתי בעצתכם קראתי ספר שקניתי מאמזון, עכשיו הרבה דברים יותר ברורים לי.