פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך סך הכל של 6

אשכול: האם ישנו מספר מקסימלי להוספת קישורים נכנסים ?

משתמש "קל" somodiab אינו מוערך במערכת הפורומים

האם ישנו מספר מקסימלי להוספת קישורים נכנסים ?

שלום כולם ,

אני מעוניין להוסיף קישורים נכנסים לאתר שלי , וחשבתי להתחיל לפרסם את הלינקים שלי בפורומים בעולם ובבלוגים בצורה יומית , רק אני חושש שגוגל יעניש אותי במידה ואני מגביר את הקצב !

האם הוספת קישורים בצורה אינטנסיביות יכולה לפגוע בקידום האתר ?

אשמח לקבל עזרה

הכל תלוי איך כמה ולמה.
    יש על זה כמה דיונים מעניינים בפורום, תריץ חיפוש.
    תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
    לאטמה , בלוג עיצוב גרפי

משתמש כבד eitanya is on a distinguished road הסמל האישי שלeitanya
    אם הקישורים שתשיג הם קישורים שמוסיפים ערך לקהל הגולשים (עם סבירות שילחצו עליהם ויגיעו למידע אותו הם מבקשים) אז תוסיף, אם לא אז לא.
    בנוסף רצוי שהאתרים בהם מתווספים הקישורים יהיו אתרים בתחומך או קשורים שאחרת לא סביר שמה שכתבתי למעלה יתקיים.
    האם האתר שלך הוא בשפה האנגלית? אם הוא בעברית אז סביר להניח שקישורים "מהעולם" לא משרתים את קהל היעד שלך כי זה לא גולש בפורומים ואתרים הללו.
    איתן יריב,
    WAO SEM - שיווק באינטרנט
    כותב על פתרונות אחסון אתר וכן מדריך רישום דומיין למתחילים.

עוד נושא שכדאי שתשים לב אליו כאשר מדובר באתר חדש הוא אפקט ארגז החול-אבל אם הקישורים שלך הם טבעיים ובאים בצורה מדודה אין סיבה שזה יקרה אצלך

משתמש "קל" somodiab אינו מוערך במערכת הפורומים
    אוקי , אז אני הולך על קשורים מהתחום , וגם כאן יש לי מלא אתרים שמתייחסים לעניין , אני יכול להוסיף כל יום עד 50 קישורים באתרים שונים
    אני תוהה אם להפחית את הקצב או להמשיך באותה צורה . האם 50 קישורים ביום זה הרבה ?
    לגבי אתרי מחו"ל אני מודה שזאת סיבה טובה לתרגם את האתר כדי שהקישורים יהיו איכותיים יותר ,

תודה רבה רבה לכם

משתמש "קל" liadziman is on a distinguished road
    היי, מצאתי אתר באינטרנט שנותן שירותיי רכישה לתנועה לאתרים, לינקים נכנסים וכאלה. הנה אתר: שמחתי לעזור למי שהיה צריך. בברכה גל. תודה.

+ הגב לאשכול זה

תגיות עבור נושא זה