מה הכוונה שתשאל שאלות וגם תענה? תיזהר שלא להפוך לטרול מבלי לשים לב
אני הייתי מסיר מצפייה את הגישה לפורום עד שתהיה תנועה
שלום,
הקמתי אתר חדש בתחום מסויים.
אני מעוניין להקים באתר פורום מקצועי
מכיוון שכרגע אין כל כך תנועה באתר, אני רוצה להוסיף בצורה מדומה שאלות ששואלים המשתמשים
ולענות עליהם בעצמי...
ככה כל יום 2-3 THREADS חדשים...
איך אתם מציעים לעשות את זה בתכלס?
ניסיתי לשים phpBB אבל לא מצאתי שם אפשרות לנהל "משתמשים מדומים" ודברים כאלה...
תודה רבה מראש לכל העוזרים
מה הכוונה שתשאל שאלות וגם תענה? תיזהר שלא להפוך לטרול מבלי לשים לב
אני הייתי מסיר מצפייה את הגישה לפורום עד שתהיה תנועה
הודו מדריך למטייל הישראלי בהודו
מדריך למטיילים בלונדון אנגליה , סקוטלנד ואירלנד
טיסות לתאילנד דילים ומידע למטיילים
משרד רואה חשבון - הנהלת חשבונות וייעוץ מס, החזרי מס לשכירים, פורום רואי חשבון בירושלים.
תל אביב 100 - ניתוח טכני, סקירת ניירות ערך חברות מדדים ומניות תל אביב 100.
פשוט נרשם לפורום שלך בשמות שונים.
מה הסיבוך?
משרד רואה חשבון - הנהלת חשבונות וייעוץ מס, החזרי מס לשכירים, פורום רואי חשבון בירושלים.
תל אביב 100 - ניתוח טכני, סקירת ניירות ערך חברות מדדים ומניות תל אביב 100.
תעשה רישום 100 פרופילים מדומים בעזרת תוכניתן שיכניס מתוך קובץ רשומות ראנדומליות משתמשים לאתר + תכין קובץ אקסל עם הודעות ותן לתוכניתן לעשות cornjob יומי שיכניס אוטומטית 10 הודעות מדומות בעזרת התוכן שב XLS למשתמש רנדומלי מתוך הרשימה.
אם תרצה - פנה אלי נדבר על זה.
טבעות אירוסין ותכשיטי יהלומים מהלוטש לצרכן
מפלסים בע"מ - בניית ממ"ד / קניית ממד נייד מוכן.
החברה לחיזוק מבנים בישראל - מובילת פרוייקטי תמ"א 38 בפריסה ארצית.
רצת רחוק מידי ומסובך מידי..
לנושא - רק phpBB.
פתח פורום עם עיצוב בסיסי של המערכת, יש מוד שמאפשר להוסיף משתמשים דרך הלוח בקרה למנהל ראשי.
אין אפשרות לנהל משתמשים מדומים, משום שלא לזה המערכת נבנתה.
הטריק לפותח כמה משתמשים ולפרסם איתם הודעות - כולם משתמשים ,אבל דרוש השקעה לכתוב בשפה שונה כל משתמש - וכ'.
בהצלחה.
תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
אמת
עכשיו כשאני רואה את המוד אני שם לב שהמוד עבר שיפור רציני מאז הפעם האחרונה שעבדתי איתו (אי שם בגרסת מערכת 3.0.1) וכעת הוא משוחרר להורדה בגרסה סופית - לך על זה.
בהצלחה.
אני עובד על גרסה בעבית למוד, אם בא לך לעזור לתרגם / שלח לי את התרגום שלך במקרה ותרגמת - יהיה אחלה
תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
שלומי
התקנתי את המוד, הוא באמת מאוד עוזר ליצור משתמשים
אבל יש בעיה אחרת,
בשביל לכתוב פוסט בשמו של משתמש כזה או אחר אני צריך לעשות LOG OUT, להתחבר לפורום עם השם משתמש והסיסמא של המשתמש האחר, ורק אז לכתוב פוסט.
האם יש איזה פתרון גם לזה?
פשוט שאני אוכל לכתוב פוסט ולבחור שם משתמש
הודו מדריך למטייל הישראלי בהודו
מדריך למטיילים בלונדון אנגליה , סקוטלנד ואירלנד
טיסות לתאילנד דילים ומידע למטיילים
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
נכון, אין להם, אבל האמת היא שSHURIK הוא לא הראשון שחושב על הרעיון, ויש הרבה אנשים שהיו שמחים לפונקציה שכזו!
זו דרך מצויינת להתניע פורום בימינו, מה גם שמי שיודע לכתוב תוכן ומבין עניין, לא בהכרח יהיה לו את האנרגיה לעשות את הLOG IN וה LOG OUT...
שוריק - ולו בשם הניסוי , אני ממליץ ללכת על הרעיון של chaisorya, וללכת על סקריפט פשוט שיעשה בשבילך את עבודת הכנסת התוכן כל יום (רק תוודא שאתה כותב, כותב, כותב...). אשמח לשמוע על התוצאות בקידום. ניסוי שעוד לא עשיתי.
הענייו הוא כזה, זה הרבה יותר מורכב ממה שאתם חושבים.
לפתוח מאות משתמשים ולהגיב כל ילד יכול וים פורומים עושים את זה.
אבל בשביל שכל משתמש יהיה את הידע שלו ואת הסגנון כתיבה שלו זה כבר לא ניתן לעשות ע"י סקריפט.
אני יסביר את עצמי:
יום ראשון המשתמש פלוני שואל שאלה פשוטה על קידום אתרים, ואלמוני עונה לו תשובה מנומקת.
יום שני אלמוני ה"מומחה" שואל שאלה פשוטה על קידום אתרים והורס את התדמית שבנה לעצמו בתגובה הקודמת.
אז.. מי שרוצה לכתוב סקריפטים ולהתעצל - יכול לעשות זאת אבל אל תחשוב שהגולשים האמיתיים מפגרים.
מי שרוצה לעבוד קשה ולראות תוצאות - בהצלחה.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
טבעות אירוסין ותכשיטי יהלומים מהלוטש לצרכן
מפלסים בע"מ - בניית ממ"ד / קניית ממד נייד מוכן.
החברה לחיזוק מבנים בישראל - מובילת פרוייקטי תמ"א 38 בפריסה ארצית.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
כל הפורומים מתחילים באותה דרך שזה כמה פרופילים שונים שמופעלים על ידי בעל הפורום. ככה זה מתחיל ולאט לאט תביא גם
תנועה אמיתית, אבל זה לא דרך לעצלנים.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי