פורום קידום אתרים
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך סך הכל של 4

אשכול: כמה אתרים מקדם אחד יכול לקדם

משתמש "קל" elilevy is on a distinguished road

Lightbulb כמה אתרים מקדם אחד יכול לקדם

יש שאלה שתמיד מטרידה אותי בעבודה השוטפת והיא כמה אתרים יכול מקדם אורגני אחד לקדם על בסיס קבוע?

במצב הנוכחי אני פשוט עמוס ולא יכול לקבל עבודות קידום נוספות כי חשוב לי לשמור על הלקוחות שלי מרוצים ולספק תוצאות לכולם.

כיום אני מחזיק עשרה לקוחות עם תקציבים של יותר מאלפיים שקלים ואני לא ממש רואה איך אני מגדיל את נפח הפעילות שלי ללא עזרה של מקדם אתרים נוסף.

אבל גם במידה ואני יעסיק מקדם נוסף זה לא ממש מצדיק את הרווחיות שבקידום.

כמובן שכיום אני מספק שירות טוב לכל העשרה וקשה לי מאוד כי אני עובד שעות מטורפות בכדי לספק התקדמות על בסיס חודשי לכולם.

יש לי לקוחות רבים עם תקציבים נמוכים יותר אשר אני מבצע עבודה על בסיס שבועי ומשתמש בהרבה גורמים חיצוניים בעלויות נמוכות משלי לקדם אותם.

אני לא ממש בטוח שמקדם אתרים אחד כמוני יכול להשתלת על יותר עבודה כי במסגרת התפקיד ישנה עבודה רבה בהתחשב בתחרות.

קשה לי לקבל החלטות עסקיות בנושא כי לא ממש ברור לי כמה עובדים עליי להעסיק ועבור כמה אתרים.

אשמח לקבל חוות דעת של מקדמי אתרים בנושא.

מכור לפורום Icel is on a distinguished road הסמל האישי שלIcel
    הנושא נשאל בעבר בפורום.
    זה תלוי בבן אדם, בסוג הלקוח ובתקופה שבה הפרויקט נמצא.

אצלי זה הגיע בתקופות מסויימות ל-18-20 אתרים בטיפול.
    זה לא אומר לך כלום בנוגע ליכולות שלך, או של כל אחד אחר, או לגבי הלקוחות שלך.

http://www.seoforums.co.il/threads/3...9B%D7%95%D7%AA

נא לחפש בפורום לפני פתיחת אשכולות חדשים.
    זהו קידום אתרים
    מנעולי ישראל - דלתות פנים, דלתות כניסה, דלתות פלדה, דלת פלדלת מנעולים לבית, מנעול ביומטרי, מנעולי צילינדר ומידע על מנעולנות, כספות, אזעקות, מצלמות אבטחה ואביזרים.

שאלה בקשר המקרה הספציפי שלך זה "על מה נשרף לך הזמן" - התייעלות יכולה אולי לעזור גם
    ניר אדר, קידום אתרים בע"מ

פרוייקט UnderWarrior
    בלוג קידום אתרים

נושא נעול

תגיות עבור נושא זה