בוקר טוב, אני רוצה לפתוח בלוג שמטרתו לקדם את האתר שלי (יהיו בו הרבה טקסטים, מה שבאתר שלי כמעט ואין). יש לי אפשרות לבנות את הבלוג בתוך האתר שלי (אתר של לייבסיטי) או באחת ממערכות הבלוגים החיצוניות (תפוז וכו'). האם בלוג חיצוני עשוי להביא לי יותר קידום או שזה לא משה?
משרד רואה חשבון - הנהלת חשבונות וייעוץ מס, החזרי מס לשכירים, פורום רואי חשבון בירושלים.
תל אביב 100 - ניתוח טכני, סקירת ניירות ערך חברות מדדים ומניות תל אביב 100.
אין ספק שבלוג יכול לעזור בקידום האתר,ורצוי בלוג חיצוני ולא כזה שיושב על האתר(למרות שראיתי בלוגים שיושבים על האתר ועוזרים בקידום אך בעיניי ויש שיחלקו עליי זה פחות מומלץ)אך כמובן רק בלוג לבד לא יעשה את העבודה,קישורים מאתרים איכותיים טוב יותר מאשר בלוג חדש ,כמוכן יש לוודא שהאתר בנוי נכון מבחינת הפרמטרים של גוגל לפני שמתחילים בקידום,שיהיה בהצלחה.
היי דפנה.
1. כן - מהנסיון שלי - כל אתר עם תוכן בריא ואורגני שצובר עמדה עם הזמן יכול להשפיע לטובה על אתר אחר כשהוא מוציא אליו לינקים.
לכן - גם בלוג, שהוא אתר לכל דבר, אם נעשה נכון ובצורה הדרגתית יעשה את העבודה.
2. לא - מהנסיון שלי - לא כדאי לעשות את הבלוג בתוך האתר שלך ואפילו לא בתוך אותו השרת!
3. כן - אם את רוצה להעשיר את האתר שלך עצמו - שזהו הכלי העוצמתי ביותר והנכון ביותר - נכון מאוד לוודא שהאתר שלך לא יישאר סטטי, ובלוג בתוך האתר הינו אחת הדרכים הטובות לעשות זאת. הדבר נכון כפליים אם האתר שלך הוא זרוע של המקצוע שלך ושל משהו שאת באמת אוהבת ונהנית לעשות.
4. יכות הקידום מבלוג חיצוני אל מול בלוג תחת האתר שלך תלוייה בכל-כך הרבה גורמים... אם האתר שלך הוא סטטי יחסית ואין לו דומיין מדוייק במילות המפתח (למשל דפנה . COM לאתר שמוכר צעיפים שאת מעצבת --חורף בחוץ..), אז מן הראוי שיהיה לך אתר חיצוני עם שם יותר רלוונטי כגון צעיפיםלחורף . COM.
מקווה שזה מובן.
סופ"ש מקסים ובהצלחה
Figure Competition Diets
משכנתא היא הלוואה בריבית קבועה או משתנה וניתנת ע"י בנקים למשכנתאות
מסחר במט"ח הוא קניה ומכירה של מטבעות
זרקור צודק במקרה הזה.
אני הייתי ממליץ לך לעשות גם בלוג באתר שלך וגם בלוג חיצוני שמכוון אליו. כך גם תוכלי להגדיל את כמות הדפים המאונדקסים שלך בגוגל וגם להגדיל את כמות הלינקים החיצוניים והרלוונטיים שמכוונים לאתר שלך.
השוואות מחירים על הסרת שיער בלייזר
צריך לעצב את הבית? הום סטיילינג זאת השיטה העולמית להלבשת הבית
טיפולי איפור קבוע מכל הסוגים: שפתיים, עיניים, גבות, קעקועים
אין לשאלה שלך תשובה חד משמעית יחידה זה תלוי בהרבה פרמטרים שמשתנים כל הזמן
באופן מאד כללי ניתן לומר שקיימת עדיפות לבלוג ON SITE מאשר לבלוג OFF SITE וזה מסיבה פשוטה:
למרות שבלוג OFF SITE בהחלט יכול לתרום לקידום אתר, ברגע שגוגל מזהה כמות הולכת ומתעצמת של קישורים מאתר X לאתר Y - הכח של כל קישור הולך ויורד, אי אפשר בכלל להשוות את זה לכח של מספר קישורים שונים ממספר אתרים שונים שיושבים על מספר שרתים שונים
לעומת זאת, בלוג ON SITE מוסיף כח לכל דף ודף תחת אותו הדומיין וזה נכון במיוחד לאתרים קטנים ולפעמים בינוניים
מה שאני הייתי עושה במקומך זה משהו פשוט:
1) מתכנן מראש כמה זמן אני עומד להשקיע בקידום האתר ע"י כתיבת תוכן מקורי - רק לצורך הדוגמא נאמר 10 שעות שבועיות
2) מקים בלוג ON SITE באתר עצמו ומקדיש לו משהו כמו 7 שעות שבועיות
3) מקים בלוג OFF SITE באתר כמו תפוז או ישראבלוג ומקדיש לו משהו כמו 3 שעות שבועיות
שירותי תוכן איכותי (באנגלית בלבד) עבור אתרי אינטרנט, ספריות מאמרים, בלוגים ועוד...
מדובר בזהב טהור, התוכן מיוצר ע"י כותבת מקצועית שאנגלית היא שפת האם שלה, לפרטים: ziv@usa.com