נווו באמת , מקסימום אפשר לקנות Content Master עם סיומת נידחת אם 1Content Master הדומין עצמו לא יתרום יותר מדי לקידום.
הדומיין אידיאלי לעוסקים בקידום אתרים בארץ ובחו"ל, הוא בעל משמעות והוא מתאים גם לצרכי מיתוג בתחום הווב (מותג אינטרנטי). הוא גם מאד מאד מתאים לעוסקים בתחום התוכן!
בזמנו שקלנו להקים תחתיו אתר ענק בתחום התוכן אבל מסיבה טכנית זה לא יצא לפועל.
חיפוש בגוגל עבור הביטוי Content Master מניב קרוב ל 1.4 מליון תוצאות, חיפוש הביטוי המדוייק "Content Master" מניב קרוב ל400,000 תוצאות.
מי שמעוניין בדומיין יכול להעביר לי הצעות במייל ziv(at)usa.com או בפרטי.
נווו באמת , מקסימום אפשר לקנות Content Master עם סיומת נידחת אם 1Content Master הדומין עצמו לא יתרום יותר מדי לקידום.
ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם
אל תעלב או משהו אבל אתה מבלבל את המח
אני "רק" 9 וחצי שנים בתחום הדומיינים והקידום... חי את עולם התוכן מהבוקר ועד השעות הקטנות של הלילה ועובד עם לקוחות גדולים שראו טרפיק מטורף מהעבודה שלי ואתה בא ללמד אותי מה הדומיין שלי שווה?
אגב, אין לי עניין להתווכח או משהו כזה, אם אתה לא מעוניין פשוט תמשיך הלאה...
נערך לאחרונה על ידי Ziv, 21/12/2011 בשעה 09:44
אביב אל תחנך אותי, אוקי?
השפה שלי עניינית ומכובדת
ולגבי מה שכתבת - אתה טועה
לא כל דומיין exact match הוא אותו דבר, ממש לא
ולגבי זה שאין לו ותק או קישורים - זה נכון
אני גם לא הצגתי אותו כך, כל מה שהצעתי זה את הדומיין נטו
נערך לאחרונה על ידי Ziv, 21/12/2011 בשעה 10:17
התופעה של לתקוף אנשים בצורה של "המוצר שלך שווה שקל" או "לא שווה כלום" ומשפטים דומים מהסוג הזה, כבר מגפה בפורומים.
בפועל, אחד רוצה למכור והשני לקנות אז מה בדיוק בעיה לא להגיב אם משהו לא נראה לקונה ?
זאת שיטה חדשה להראות שהמוח של הקונה יודע דבר מה ומבין עניין ?
יאללה, מי שלא רוצה שלא יקנה ויעשה NEXT לאשכול הבא.
נערך לאחרונה על ידי TopGun(Alka), 21/12/2011 בשעה 10:38
אלמיר מערכות תוכנה,
העוסקת בשירותי בניית אתרים באינטרנט איכותיים ברמת גימור גבוהה לכלל המגזרים.
לפרטים נוספים 04-63-63-281
כל מילה זהב ואין מה להוסיף על זה
מה שהכי מרגיז זה שכשאני משתתף בפורום מקצועיים בחו"ל (לדוגמא warrior forum או digital point) ההתייחסות היא הרבה יותר מפרגנת או לפחות עניינית
אבל עם ישראלים (לא תמיד אבל פעמים רבות מאד) קיים חוסר פרגון שנובע מקנאה או מסתם חשק להיות נודניק
פשוט חבל
במהלך השנים צברתי המון נסיון מקצועי ולדעתי אני יכול לתרום המון ידע חשוב לפורום הזה, אבל הגישה פה פשוט מוציאה את החשק
אגב, מאז שפרסמתי את המודעה הזו פה 2 אנשים כבר פנו אלי בקשר לדומיין... למה הם פנו? מה, הם טיפשים?
נערך לאחרונה על ידי Ziv, 21/12/2011 בשעה 10:50
הדיון חרג ובגדול מנושא האשכול.
האשכול ננעל.
זהו קידום אתרים
מנעולי ישראל - דלתות פנים, דלתות כניסה, דלתות פלדה, דלת פלדלת מנעולים לבית, מנעול ביומטרי, מנעולי צילינדר ומידע על מנעולנות, כספות, אזעקות, מצלמות אבטחה ואביזרים.