אני דיי חדש בתחום הזה, יש לי אתר מכירות ואני מעוניין שאנשים "ימכרו" בשבילי את המוצרים שלי ויקבלו עמלה כמובן, עכשיו הבנתי שיש אתרים שמתווכים בין האנשים שמפרסמים את המוצרים שלי לבין בעלי אתרים כמוני ורציתי לדעת איך זה עובד.
תודה רבה מראש!
זהו קידום אתרים
מנעולי ישראל - דלתות פנים, דלתות כניסה, דלתות פלדה, דלת פלדלת מנעולים לבית, מנעול ביומטרי, מנעולי צילינדר ומידע על מנעולנות, כספות, אזעקות, מצלמות אבטחה ואביזרים.
גם לכל אתר ומוצר יש את התוכנית והרשת המתאימים לו.
מה המוצר? מה האתר?
תיתן פרטים קונקרטיים ואני מבטיח תשובה קונקרטית.
אני הייתי מנסה את hasoffers . לפני שאתה משקיע בפיתוח מערכת משל עצמך
מוכרים תכשיטים: http://www.primestyle.com ומה ההבדל בין מערכת משלי לבין הרשתות שותפים?
לרשת שותפים יש משווקים שכבר נמצאים בתוך הרשת.
אם אתה מקים מערכת משלך אתה צריך להביא את השותפים בעצמך....
לרשת שותפים יש כבר שותפים בעוד שאם תקים רשת משלך תצטרך לעבוד על גיוס שותפים.
יכול להיות שיהיה נכון מבחינתך לעבוד גם וגם.
לעניינך,
למכירת תכשיטים אתה צריך לפנות לרשתות שמתמחות ב-CPS ומוצרים פיזיים, כגון CJ ו-ShareASale.
הרשתות הללו בדרך כלל גובות 30% מהעמלה שאתה נותן לשותף בנוסף לדמי הקמה ומינימום חודשי.
הרשתות יתנו לך משהו שנקרא "פיקסל" שזה למעשה קוד (סקריפט) לשים בדף שבסיום הרכישה (Thank You Page). קוד זה "מדווח" למערכת שלהם כשבוצעה מכירה (ע"י שימוש בקוקי בשלב הכניסה לאתר שלך)
לא ממליץ לך ולאף אחד להכנס לזה בלי עזרה של מומחה בתחום.
חבל על הזמן והכסף.
ואיך בדיוק הם יודעים אם המכירה היא מזומן (paypal/credit card) או שזו מכירה לא בטוחה (pay by phone/check/wire transfer) מבחינת החיוב של ה-30%?
ולמה אתה לא ממליץ להיכנס לזה בלי מומחה בתחום? נכנסתי לאתר של CJ וזה נראה דיי פשוט...
שים לב שה-30% מתייחס לעמלה של השותף, כלומר, אם אתה נותן לשותף 10% עמלה הרשת תקח עוד 30% על זה כלומר 13% עמלה סה"כ.
לגבי השאלה, צריך להתאים את המעקב לאופי הרוכשים שלך.
אם, לצורך העניין, אחוז זניח של רוכשים לא משלם בסוף, אפשר להכניס עמלה לשותף בסטאטוס "PENDING" ורק אחרי שהלקוח שילם לשנות אותה ל-"APPROVED".
אם יש הרב לקוחות שלא משלמים אפשר לממשק את ההמרות למערכת ה-CRM שלכם ולהראות המרה רק אחרי שלקוח שילם.
יש עוד כמה שיטות לשלוט בזה.
מומחה יעזור לך להבין את תהליך ההמרה ולפתור בעיות מאין אלו וגם לסייעה בתהליך ההקמה והאינטגרציה בצורה שתתאים הכי טוב למודל העסקי שלכם:
א. לאתר את הרשתות המובילות בתחום התכשיטים
ב. להגדיר את תהליך ההמרה ואת העמלות המומלצות.
ג. לסייע בתהליך ההטמעה הטכנית.
ד. לאפיין דפי נחיתה ובאנרים.
ה. להתניע מכירות ראשונות ולאתר אפיליאייט חזקים בתחום התכשיטים.
ו. למדוד את התוצאות העיסקיות פר אפיליאייט (ע"מ לחזק אפיליאייט גדולים ולנטרל פרוד)
ועוד ועוד
אחלה, תודה רבה עזרתם לי מאוד.