אם כבר אתה מעביר משהו, שיהיה בהפניית 301.
אחרת, כל התוכן שתעביר מדומיין אחד לאחר- ייחשב מועתק, ולא תרוויח כלום.
לגבי איזה אתר להפנות לאן, זה כבר השיקול שלך.
שלום לכולם,
ככה יש לי 2 דומיינים עבור החברה שלי,
1) יש את הדומיין www.rna-jr.co.il הדומיין המאז שנת 2004 רשום על שם החברה ועליו יש מאז 2004 בדיוק את אותו האתר שיש עליו גם היום(90% שלא היה שינוי בשנים האחרונות) אבל האתר לא מקודם בכלל, למונח גנרטורים (המונח העיקרי) האתר מופיע בעמוד 18.
2) גנרטורים.co.il קיים כבר שנה, גם עליו יש אתר של החברה(האתר הנוכחי זה האתר החדש של החברה) מקודם הרבה יותר מהדומיין השני,
אני מעוניין לשמור על 2 הדומיינים ברשותי.
חשבתי לעביר את האתר החדש(מה שהיום מופיע בדומיין 2) שיפעל תחת הדומיין הישן rna-jr ולהפנות עם הדומיין ה2 (גנרטורים.co.il ) לאתר הזה,
מה אתם ממליצים לי לעשות.??
תודה
אם כבר אתה מעביר משהו, שיהיה בהפניית 301.
אחרת, כל התוכן שתעביר מדומיין אחד לאחר- ייחשב מועתק, ולא תרוויח כלום.
לגבי איזה אתר להפנות לאן, זה כבר השיקול שלך.
אני מציע לך לשמור את 2 האתרים ולהשתמש בזה שאתה לא מעוניין בו כאתר תמיכה לקידום השני.
משרד רואה חשבון - הנהלת חשבונות וייעוץ מס, החזרי מס לשכירים, פורום רואי חשבון בירושלים.
תל אביב 100 - ניתוח טכני, סקירת ניירות ערך חברות מדדים ומניות תל אביב 100.
ובצורה קצת יותר פרקטית מה כדאי לעשות? בעזר מי לתמוך במי?
הרעיון הראשוני שלי היה ברגע שאני יכול לקבל את הדומיין באנגלית אלי(היום הוא עבר אלי) אז לקחת את האתר מבוסס וורד פרס ובעצם להפוך את הדומיין באנגלית לדומיין שלו
כאילו שאם תכנס לדומיין באנגלית תגיע לאתר שיש בו היום את הדומין בעברית.
ובעצם הדומיין בעברית רק יפנה אליו שאם נגיד נרצה להדריך לקוח להגיע לאתר שלנו פשוט נגיד לו את הדומיין בעברית וזה יהיה הרבה יותר פשוט.
מה אתם ממליצים?
הפער בין דומיין וותיק לדומיין לא וותיק אחרי כמה חודשים כבר כמעט ולא קיים. הייתרון לדומיין וותיק שאונדקס בעבר זה האמינות שלו, אבל זה משהו זניח שתוך כמה חודשים אפשר להשלים.
ככה השיקול שלך צריך להיות נוחות. אני הייתי קונה שרת אחסון נוסף מאחסן עליו את אחד האתרים ומקשר לאתר שאותו אני רוצה שיהיה האתר במה שלי.
פה יש מאמר מקצועי על כמה מהמיתוסים שיש בנוגע לדומיין
http://www.googler.co.il/%D7%9E%D7%9...8%D7%99%D7%9D/
אני מקווה שאחרי שתקרא אולי זה יעזור לך בהחלטה