פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך סך הכל של 12

אשכול: זכויות יוצרים IFRAME

משתמש "קל" smallbrother is on a distinguished road

זכויות יוצרים IFRAME

יש לי שאלה, מה החוק אם אני שם IFRAME לתמונה מאתר אחר?

האם יש פה הפרה של זכויות יוצרים ?

מה שאתה שואל למעשה זה: האם הצגת יצירה במקום שלא קיבל רישיון היא הפרה של זכויות יוצרים?
    לדעתי לא משנה באיזה טכנולוגיה תשתמש כדי להציג, כל עוד לא קיבלת רישיון מבעל הזכויות זו הפרת זכויות יוצרים.
    זהו קידום אתרים
    מנעולי ישראל - דלתות פנים, דלתות כניסה, דלתות פלדה, דלת פלדלת מנעולים לבית, מנעול ביומטרי, מנעולי צילינדר ומידע על מנעולנות, כספות, אזעקות, מצלמות אבטחה ואביזרים.

ציטוט פורסם במקור על ידי אלדד צפה בהודעה
    מה שאתה שואל למעשה זה: האם הצגת יצירה במקום שלא קיבל רישיון היא הפרה של זכויות יוצרים?
    לדעתי לא משנה באיזה טכנולוגיה תשתמש כדי להציג, כל עוד לא קיבלת רישיון מבעל הזכויות זו הפרת זכויות יוצרים.
    צודק, זה לא משנה שאתה משתמש בIFRAME להציג את התמונה, התוצאה הסופית היא שהתמונה מוצגת ללא רשות
    בשרו- יועץ קידום אתרים, איפיון אתרים ומערכות אינטרנט, בניית אתרים, ניהול פרוייקטים. לעסקים וחברות.
    רוצים להפטר משיער מיותר? טיפולי הסרת שיער ופילינג

יש כל כך הרבה אתרים כמו www.istockphoto.com שתוכל לקבל בהם תמונות ממש בזול.

פשוט תקנה תמונה ותישן בראש שקט
    כתיבת תוכן

גוגל פלוס קבלת הזמנה מיידית לגוגל פלוס

שירותי תרגום תרגום

איזו הוכחה יש שכל התמונות המוצעות בחינם באתרים כאלה ואחרים אינן גנובות מבעל זכויות היוצרים האמיתי, שיום אחד יכול לצוץ ולתבוע אותך?
    אי אפשר לדעת כלום.
    נערך לאחרונה על ידי זרקור, 16/12/2011 בשעה 11:40
    Figure Competition Diets

משכנתא היא הלוואה בריבית קבועה או משתנה וניתנת ע"י בנקים למשכנתאות

מסחר במט"ח הוא קניה ומכירה של מטבעות

ציטוט פורסם במקור על ידי זרקור צפה בהודעה
    איזו הוכחה יש שכל התמונות המוצעות בחינם באתרים כאלה ואחרים אינן גנובות מבעל זכויות היוצרים האמיתי, שיום אחד יכול לצוץ ולתבוע אותך?
    אי אפשר לדעת כלום.
    זה כבר מוגזם.
    איך אתה יודע שהמוצרים שאתה קונה בסופר לא גנובים?
    קניה מ-istockphoto בטוחה.
    אם מישהו יבוא אליך בטענות תפנה אותם ל-istockphoto.
    פרילנסר? מחפש סביבת עבודה? הזדמנויות עסקיות?

מחשבון משכנתא בפורטל המשכנתא של ישראל

ציטוט פורסם במקור על ידי Yobel צפה בהודעה
    זה כבר מוגזם.
    איך אתה יודע שהמוצרים שאתה קונה בסופר לא גנובים?
    קניה מ-istockphoto בטוחה.
    אם מישהו יבוא אליך בטענות תפנה אותם ל-istockphoto.
    אני מסכים איתך לגמרי במישור הפרקטי,
    למרות שתיאורטית יתכן שיש הבדל משפטי בין מוצרים בסופר (מוצרים פיזיים) לתמונות במחשב שלמיטב ידיעתי נחשבות כנכס לא מוחשי.
    לגבי מוצרים בסופר אין ספק שיש לך הגנה משפטית גם אם הם באמת גנובים (תקנת שוק שבס'34 לחוק המכר)
    לגבי תמונות ברשת - אני לא בטוח.
    משרד רואה חשבון - הנהלת חשבונות וייעוץ מס, החזרי מס לשכירים, פורום רואי חשבון בירושלים.
    תל אביב 100 - ניתוח טכני, סקירת ניירות ערך חברות מדדים ומניות תל אביב 100.

אני גם התלבטתי בשאלה.
    הרי מותר לתת קישור לדף אינטרנט.
    באותה המידה אפשר לתת קישור לדף המכיל תמונה באינטרנט.
    מדובר בקישור לתמונה.
    אשמח לקבל תשובה מהימנה.

ציטוט פורסם במקור על ידי נאוה צפה בהודעה
    מדובר בקישור לתמונה.
    בפועל מדובר בהצגת התמונה בדף אינטרנט. לא מדובר בקישור לתמונה.
    זהו קידום אתרים
    מנעולי ישראל - דלתות פנים, דלתות כניסה, דלתות פלדה, דלת פלדלת מנעולים לבית, מנעול ביומטרי, מנעולי צילינדר ומידע על מנעולנות, כספות, אזעקות, מצלמות אבטחה ואביזרים.

כן זה נכון.
    מעניין אם יש התייחסות קצת שונה לתמונה שמקושרת למקומה המקורי לעומת תמונה שהורדה שלא כחוק ומאוחסנת באתר.
    נערך לאחרונה על ידי נאוה, 19/12/2011 בשעה 22:44

משתמש "קל" smallbrother is on a distinguished road
    ובכלל מה החוקיות של לקחת IFRAME מאתר אחר בלי רשות, האם מותר לשים IFRAME בלי רשות?

מה במקרה שלקחתי IFRAME מאיזה אתר מסוים והתמונות שהיו שם כן היו חוקיות ואז הוא שינה התמונות אצלו באתר שהיו חופשיות קודם לתמונות ללא זכויות יוצרים, מה שקורה עכשיו שאני מפיר זכויות בגלל שה IFRAME שלא בשליטתי השתנה ? :-)

אם אני מבין נכון ואתה מדבר בעצם על מיסגור ("פריימינג") יכולות להיווצר בכך מספר בעיות.
    הדוגמא שכבר הובאה היא שאלת הפרת זכויות היוצרים למשל. אמנם לא העתקת, אבל ביצעת פעולה שנקראת בשפה משפטית "העמדה לרשות הציבור" (יש מחלוקת אם זו התקיימה או לא אבל בואו נניח לזה כרגע) וגם היא שמורה וכפופה להסכמת בעל הזכויות כך שיתכן מאוד שיש כאן הפרה.
    מעבר לכך, והיו כבר תביעות בארה"ב על כך, קישור עמוק, כמו מיסגור הן פעולות שגוזלות מהאתר המקושר תנועת עיניים ופוגעת בהכנסותיו מפרסומות (במיוחד אם בתוך המסגרת שלקחת יש רק את התוכן אבל הפרסומות שמופיעות אצלך מכניסות לך הכנסות ולא לאתר בו נמצא התוכן). אמנם זו עילה חלשה יותר מעילת הפרת זכויות יוצרים, אך גם כאן יתכן שיש עילה.
    אפשרות נוספת היא שאלת גניבת העין - האם גרמת לאחרים לסבור שהאתר שלך הוא בעצם האתר שלו. גם זו עילה שיש בה פיצוי בהלא הוכחת נזק כמו זכויות יוצרים.
    עוד עילה אפשרית אם כי יותר קשה היא שאלת חסימת דרכם של לקוחות לעסק, ויתכן שבית משפט יסבור שגם היא התקיימה.
    בקצור - יש בעייתיות במיסגור כזה אם הבנתי אותך נכון. לא אומר שאי אפשר לעשות את זה תקין, אבל צריך להזהר.
    חובה להתייעץ עם עורך דין. האמור אינו עצה משפטית.

לאתר שעוסק במשפט אינטרנט וקניין רוחני. למאמרים על זכויות יוצרים למאמרים על סימני מסחר

+ הגב לאשכול זה