ולפי מה פיתחת את התאוריה הזאת?
אני מניח שחלקכם ראו את הפוסט האחרון שלי בנושא סגירת חשבון גוגל אדסנס שלי -
כדי לקצר דברים אומר שזה פשוט נעשה בגלל חשבון אחר שהפר את התקנון שלהם ומקושר לכאורה אלי.
בלי שכמובן גוגל פירטו איזה חשבון ולמה - לאחר קצת התעמקות בנושא והאירוע שקרה מיד לאחר הסגירה של החשבון של אחי נפל לי אסימון שכנראה הוא הגורם לכל הבעיות -
איפי המשותף,
הבעיה בעניין הוא כזה, רובנו גולשים ברשתות אל חוטיות המחוברות לראוטר אחד בעל איפי אחד ,
חלקנו גם מחזיקים פלאפון עם אנדרואיד שמחובר כך או אחרת לרשת WIFI או אפילו בבית תחת רשת שמחזיקה כמה מחשבים על אותה רשת. וכולנו מחוברים לרוב אוטומטית לחשבון האימייל שלנו\יוטיוב\גוגל פלוס\שאר הענפים של גוגל
דוגמאות למצבים כאלה: צבא,עבודה, בית, אוניברסיטה, לימודים, ארומה, אוטובוס ועוד היד נטויה.
קורה לא מעט פעמים שתתחברו על אותו איפי עם עוד משתמשי גוגל -
הבעיה מתחילה אם התחברתם למקור כזה ולאותו מקור מתחבר מישהו עם חשבון אדסנס חסום.
ומרגע שיש קישור שכזה גוגל יכולים לחסום לכם את החשבון אולי יש איזשהם בדיקות נוספות כמו כמות הפעמים שהאיפי התחבר וכדומה אבל מנגד כמה פעמים אתם הולכים לעבודה, מתחברים לרשתות אלחוטיות עם משתמשים חסומים תחשבו לבד... במקרים מסוימים זה המון.
והנה טיפ חשוב והלוואי שמישהו היה נותן לי אותו לפני חודשיים:ותפעלו היום כדי לתקן זאת אם חשבונכם יקר לכם.)
אל תשתמשו בחשבון הגוגל אדסנס שלכם כחשבון האישי שלכם.
ואל תתחברו אליו ממקום שאחרים מתחברים ממנו.
זה לא המייל שלכם, זה לא הG+ שלכם, וזה לא החשבון פייפל שלכם זה כלום חוץ מאשר חשבון שמכניס לכם כסף. אל תעשו העבר הודעה ממנו ואל תתחברו משום מחשב שמתחבר לחשבון גוגל אחר עם החשבון הזה... קשה אבל לא בלתי אפשרי - תחשבו על זה כך כל פעם שתעשו זאת ואתם תעשו זאת כי לפעמים זה יקרה אתם מסכנים את ההכנסות שלכם מגוגל.
לדעתי זה באג רציני אך גוגל לא באמת רוצים להתגבר עליו. (או להתייחס אליו לפחות לא כרגע - לא כל עוד היא מרוויחה מספיק כסף כדי להתעלם מהבעיה)
בכל מקרה גוגל מחזיקה בשתי כובעים מצד אחד היא מעוניינת שכל העבודה שלנו בחיי היום יום החל מטלפון וכלה באתרים יהיו על אותו החשבון אבל מצד שני הכלים האוטומטים שלה לא עושים עבודה טובה ובמקום הכי רגיש לבעלי אתרים החברה הזו כושלת ביכולת להבדיל בין חשבון מסוכן וחשבון שהוא לא מסוכן.
הבעיה היא שאין מי שיתחרה בגוגל (אמרה שמובנת בעיקר לאלו שחיפשו הכנסה טובה כמו גוגל בחברות פרסום אחרות) , וגם אין עם מי לדבר בגוגל (רק תראו מה הולך בפורום האדסנס של גוגל ותבינו כמה אנשים נעשה להם עוול) ועזבו שגם בתוך גוגל יש מידור למשל- אי אפשר להגיע דרך אדוורדס לגוגל אדסנס, תבינו לגוגל אדוורדס ניתן לפנות בטלפון לאדסנס אי אפשר לפנות בשום צורה שהיא למרות שיש שיאמרו שיש ערעור אבל זה ערעור אחד ולפעמים שוב כמו במקרה שלי גם איתו יש בעיות. ואז תשכחו מחשבון האדסנס שלכם לעד.
אז אתם בטח שואלים האם באמת אין עם מי לדבר בגוגל - האם יתכן שאתר כמו YNET שיש לו פרסומות גוגל יגורש מגוגל כי נניח יום בהיר אחד כל העובדים של YNET יחליטו שהם לוחצים על פרסומות אדסנס בטירוף? אז זה לא היה נראה לי...
וכך מצאתי את עצמי מחפש אופציות - ומסתבר שאכן יש דלת אחורית עבור אתרים גדולים - אתם שואלים את עצמכם מה זה גדול? לדעתי ככל הנראה מעל 10 מיליון צפיות בחודש.
אני כמובן אספר לך בהמשך על הדלת הסודית שנראה לי ומובילה לסוג של הידברות עם האנשים שאחראים על פרסום בגוגל - אבל קודם נראה אם אתם תצליחו להבין על מי אני מדבר
אתם מוזמנים להגיב .
נערך לאחרונה על ידי timziv, 31/12/2011 בשעה 10:46
ולפי מה פיתחת את התאוריה הזאת?
תמוה למדי, חלק ממה שאתה כותב, אבל מומלץ ליישם את הטיפים הענייניים שכתבת, ועל כן תודה.
קבל במהירות לינק לאתרך בטייטלס המלצות גולשים.
הנה אתר המעריצים של בן 10 ושל בובספוג מכנסמרובע.
ומה בקשר לכמה משחקים ברשת?
zלפי התנסות אחת מרה שלי,
הרבה קריאה בפורומי עזרה של אדסנס בהם אנשים רושמים את סיפור החיים שלהם ואנשים אחרים כמובן לא אנשי גוגל מנסים להסביר להם למה גוגל תמיד צודקים ...... בכל מקרה, הלוואי ואני הייתי מקבל עצה כזו לפני חודשיים כפי שאמרתי.
אנשים שמבינים בתעשיית הקידום יודעים להתרחק מגוגל מבחינה אישית - ושוב הלוואי ואני הייתי משכיל לעשות זאת לפני.
וזה אומר אימייל ביאהו ולא בגימייל וכדומה או למצוא דרך להפריד בין החשבון שקשור לזה שמכניס לך כסף ולחשבון האישי . אבל הפרדה מוחלטת כאילו אתם שני בני אדם אחרים במקומות אחרים.
אחרת זה רק עניין של זמן עד שיסגרו לך את החשבון במקרה שלי לקח להם רק 6-7 שנים ...וככל הנראה טלפון אנדרויד אחד שמתחבר לרשתות אלחוטיות ומתסנכרן בצורה אוטומטית עם החשבון גוגל שלי... כמובן שהכל כאן מתוך איזה ניסיון אישי - אבל תמיד יהיה את האחד שיטיל ספק ונכון תמיד יש את האחוז שזה לא כך הרי אני לא באמת יודע מה הולך שם.
אבל שוב זו דעתי - האם שווה לקחת את הסיכון, לא תמיד, אבל אם אתם בונים על גוגל. תיזהרו ,וכדאי לכם לבנות על אדסנס להכנסות מניסיון הם מכניסים כיום בערך פי עשר (וזה לא כצורת ביטוי אלא ממש פי עשר) יותר מכל החברות האחרות שנמצאות שם כדי לתת לכם כסף עבור הפרסומות באתר שלכם.
אי אפשר להרוויח סכומים רציניים באדסנס.
לעומת זאת, ליד איכותי אחד בתחום תחרותי שווה 50 הקלקות...
Figure Competition Diets
משכנתא היא הלוואה בריבית קבועה או משתנה וניתנת ע"י בנקים למשכנתאות
מסחר במט"ח הוא קניה ומכירה של מטבעות
זרקור תתפלא, וגם אם אתה לא מכיר אבל יש כאלה... קח אתר ממוצע עם 5000 כניסות ביום שיכול לעשות בסביבות ה 200 דולר בחודש ... ולהחזיק את עצמו פחות או יותר עם כל תוכנית אחרת הוא היה מרוויח בסביבות ה 20 - 40 דולר בחודש מקסימום.(אני מדבר על אתרי תוכן)
Figure Competition Diets
ברור שעדיף רווח יותר גדול אבל לא בכל מחיר וגם הכל תלוי - מי הקהל יעד וכמה אתה צופה שבאמת יתעניינו ...אבל הכי חשוב מה הפרסומת כי סליחה אני לא מעוניין שגולשים שלי יפלו בפח לחברות הקיקיוניות של הסלולר עם רישום של 15 שקל והודעות של שקל בשביל שישלחו להם "משחקי טריויה" או בשביל שישתתפו בהגרלה על איפד...
ושוב כיוון שאני מוכוון עדכון פנדה האחרון אני לא מוכן להפעיל פופאפים של הרשמויות וכל מיני צורות מתוחכמות בשביל שאנשים ימלאו אצלי טופס.
ואני אוסיף עוד משהו אני לא מוכן שינצלו אותי - הרי אני מביא לחברות הפרסום שטח פרסום שהם היו חולמים לקבל כמוהו בעיתון במחירים נמוכים עכשיו לא רק זה ם רוצים לתת לך כסף על מילוי טפסים כלומר אם הם עשו פרסומת גרועה או תכלס השירות שלהם גרוע ואנשים לא נרשמו עדין סיפקת להם מוצר יקר לכשעצמו והיא החשיפה והקליק שהביא את הגולשים לקרוא קצת יותר עליהם כדי להחליט אם להרשם או לא. אבל עליו אתה לא מקבל כסף.
נערך לאחרונה על ידי timziv, 03/12/2011 בשעה 09:43
לגבי התיאוריה שלך אני לא אתייחס.
לגבי הנושא של לידים וחברות ישראליות שמפרסמות בשיטות האלה כמו מה שציינת כל הסלולר וזה
זה על הפנים.
אל תנסו לעבוד על אנשים - השיטות האלה נצלניות, מטעות וגורמות לאנשים להפסיד המון כסף - על כלום.
אני מסכים עם הכותב שהוא לא מוכן שינצלו אותו וזה גם השיטה שאני נוקט בה.
רוצה שטח? תשלם. לא מעניין כמה תמכור או לא.
כמובן רק במצבים שהשטח באמת נחשף יפה.
ברגע שאתה מקבל על זה כסף זה אחרת - אף אחד פה לא נולד גאון שיווקי שיודע איך להתאים את הפרסומות שלו
לגולשים וזה שיש עשרות ומאות מפרסמים בחברות זה לא אומר שאני או מישהו אחר יודעים איך לשלב אותם באתר.
לדעתי שיטת הליד צריכה להעלם מהעולם. כי היא עושה רע לאתרי תוכן.
החברות משחקות בלידים פוסלות ומשנות כאוות נפשם ופוגעות משמעותית ברווח של בעלי האתרים
בזמן שהם ממשיכים לגזור קופונים עלינו.
אני מתרחק מהחברות הללו, ומי שמשלם לפי ליד יוכל לחפש אותי בסיבוב.
הפתרון לא רחוק מלהגיע וביום שפייסבוק ישחררו סוג של "אדסנס" משלהם - כולנו נהיה שם.
Figure Competition Diets
אני לא מסכים עם הכל.
זה אכן מקובל. אבל זה הגיע למצב של ניצול. חברות מקבלות לידים וטוענות שלא היה ולא נברא,
טוענות שהלקוח לא מעוניין, שהלקוח כבר פנה ממקום אחר וכל מיני טיעונים שאין לך דרך לבדוק אותם.
לכן שיטת ההקלקה היא ריווחית לבעל האתר ולמפרסם. אם גולש התעניין בפרסומת כלשהי
אתה צריך להיות מספיק טוב בשביל למכור לו משהו כשהוא נכנס.
החדשות הרעות, שיש לך בדיוק כמה שניות לעשות את זה.
החדשות הטובות, שאתה לא תשלם פעמיים על לחיצות כפולות משום שהטכנולוגיה מתמודדת עם זה.
שים לב הבעיה היא במשחק שהחברות עושות.
גולש הגיע עד למצב שמילא פרטים באותו רגע אתה אמור להיות מתוגמל.
כשאתה קונה שטח בעיתון, הם לא אומרים לך "אם יתקשר אליך מישהו אז תשלם לנו"
כשאתה קונה שטח בטלוויזיה הם לא אומרים לך "אם יתקשר אליך מישהו אז תשלם לנו"
ורק באינטרנט - שכונה.
לא עוד, ולא בבית ספרי. לי אישית נמאס מזה ואני עומד על כך שמי שרוצה חשיפה גבוהה
ישלם טוב ויקבל אותה. אם הוא יצליח למכור - בהצלחה לו אני אעשה את המקסימום בשביל לחשוף אותו כמו שצריך.
השיטות המקובלות האלה כפי שאתה קורא להם פוגעות בנו.
בסוף חודש מגיע הרגע שאתה צריך לשלם לחברת האחסון, לשלם למתכנת וכל הבולשיט
ואף אחד לא יצליח להתקיים מ-2 לידים שהצליח להשיג שגם הם בסכנת פסילה לאחר כמה ימים.
ברגע שזה יהיה win win זה יעבוד.
בגוגל כבר הבינו שזה ככה - הם התוכנית המצליחה ביותר בעולם עם רווחים של מיליונים בשנה.
ונחש מה? הם עובדים בשיטת הקליקים ואנשים עדיין מפרסמים אצלהם - אז תסביר לי מה בדיוק מקובל
בשיטת הלידים ומה בדיוק ריווחי בהם לבעלי אתרים ?
קליק שווה כסף. קליק זו תנועה, קליק יכול להביא למכירה בעשרות ומאות דולרים.
אז למה שאני אבזבז את הקליק הזה על חברות שמשחקות עם הכסף שלי ומטעות אותי?
VIP - אתה מרחיב בדיוק את כל הדברים שאני חושב - טוב מאד.
ואני אפילו יותר קיצוני, אני לא חושב שיש WINWIN כאן גם אם הם היו הכי בסדר שיש - זה עדין ניצול -
אין שום סיבה שבעולם שאתה תשלם לי רק אם אני מביא לך גולשים אני לא עובד שלו אני לא מתכוון לעשות לו את העבודה הקשה
של להביא למכירה אם המוצר שלך טוב ואתה רוצה לפרסם באתר כי אתה חושב שהוא מתאים לך מעולה שים את הכסף.
אין מדית פרסום נוספת שבה זה קיים - תארו לעצמכם פרסומת ברדיו,טלוזיה או עיתון כזו היו זורקים את החצוף מכל המדרגות.
תראו לי חברת פרסום אחת שמכבדת את עצמה שמסכימה שנניח חברת סלולר תשלם לה כסף לפי כמות הצטרפויות לחברה בזכות הפרסום אין דבר כזה גם אי אפשר לסמוך על מקור כסף שכזה כדי להחזיק עסק (או אתר נורמלי)-
בקיצור זה לא הגיוני שיגלגלו את העלויות לפתחנו בעלי האתרים - רוצים להיות פח הזבל של המפרסמים בהצלחה לכם עם זה.
נכון בדיוק כמו עם עובדי קבלן, ושאר החולאים הרעים בחברה שלנו - הכל תלוי באנשים אם הם יהיו מוכנים לקבל תוכניות לידים אז יהיו תוכניות לידים ביום שאנשים לא יהיו מוכנים לקבל תוכניות כאלה הם יכחדו.
אבל רק שתבינו איך נלחמים בכוחות שוק באינטרנט - הרי גם המעבר ל HTML תקני הוא מלחמה שלא נפסקת, הרי היום ופעם כל אחד יכל לרשום דף HTML עם בעיות אבל הדפדפנים השתכללו ובמקום שהאנשים ישתנו הם השתנו ונתנו אפשרות לכותבי הדפים לטעות כך למשל אם תפתחו דף html בתגית HTML ולא תסגרו את התגית הדפדפן עדין יראה את הדף - זה אומר שזה בהכרח טוב?
לא יודע. כיום התופעה במיגור רציני ומייחסים הרבה לכתיבה תקנית וקידוד נכון, כלומר קידוד הפך להיות לתחום שלם שבעבר הוא לא היה.
ולדעתי זה בעיקר תודות לגוגל שנתנה לבעלי אתרים להבין שכתיבה תקנית משפיעה על הפרמטרים של SERP .
וכך גם עדכון פנדה אמור לעזור ולמגר תופעות פסולות שנקראות פרסומות מוגזמות
רוצים לקרוא עוד: http://www.calcalist.co.il/local/art...552822,00.html
טוב המשך הסאגה - ואיך בכל זאת ניסיתי לצור קשר עם גוגל אדסנס -
כמה מכם מכירים את :
http://www.google.com/doubleclick/
מסתבר שזו מן חברת בת של פרסומות לאתרים ענקיים - הרי לא כל כך הגיוני שאתר כמו ואינט יחזיק חשבון אדסנס כמו כולנו
ולכן המציאו את הרשת הזו... שנותנת עוד כמה כלים -
אבל לאחר פניה אליהם הם לא חזרו אלי....
לצורך העניין רשמתי שיש לי אתר מספיק גדול ושיפנו אלי אבל מסתבר שזה לא עובד ככה...
ושוב נותרתי אובד עצות.
איך אומרים ההמשך יבוא אני מקווה.