google adsense זה פתרון טוב להרוויח לפי קליקים.
עצמאי ולא עסק ? זאת הגדרה חדשה של רשויות המס ?
אני לודגמא מקבל כסף כל חודש מ google והם לא מבקשים חשבונית ובכל זאת אני מחוייב לדווח על ההכנסה הנ"ל ולכן אני מוציא חשבונית.
עבדתי עם אדסנד, אבל אמרו לי שהאתר לא עומד בתנאים וחבל שיסגרו לי את החשבון באדסנס.
עברתי לסקינדו ולמרות שיש לי הקלקות על פרסומות אני רואה עדיין שהרווח 0.00.
CLICKON אני לא מוצא קמפיינים שמשלמים לפי קליקים, הכל לפי לידים או אחוזי מכירה.
רציתי לשמוע אם אתם יודעים/ממליצים על תכנית שותפים שמשלמת פר קליק והיא תכנית טובה עם הרבה קמפיינים של פר קליק.
כמובן שאני מעוניין בפרסומות בעברית.
זה האתר אם זה חשוב - www.hebclip.co.il
*נ.ב - אני עצמאי ולא עסק כמובן לכן אני מעדיף ומעוניין יותר כמובן בתכניות שלא מבקשות הוצאת חשבונית/קבלות וכו', תודה
נערך לאחרונה על ידי M.a.T.a.N, 21/11/2011 בשעה 19:46
google adsense זה פתרון טוב להרוויח לפי קליקים.
עצמאי ולא עסק ? זאת הגדרה חדשה של רשויות המס ?
אני לודגמא מקבל כסף כל חודש מ google והם לא מבקשים חשבונית ובכל זאת אני מחוייב לדווח על ההכנסה הנ"ל ולכן אני מוציא חשבונית.
קובי בניית אתרים, הקמת אתרים מבוססי ג'ומלה הדרכות ויעוץ
הקמת אתרים תדמיתיים כמו משרד חקירות וגם כמו קידום אורגני בגוגל
שים לב שכתבתי כבר שהייתי באדסנס וכתבתי את הסיבה לזה שעזבתי, אתה לא חושב שצריכה להיות בעיה לאדסנס עם האתר?
ואני באמת לא מבין במס וכו' אבל הבנתי שיש תכניות שותפים שדורשות קבלות (אני אפילו לא יודע מה זה אומר) ועוד דברים שיסבכו אותי אז סה"כ התכוונתי לזה שאני רוצה להתעסק והסתבך כמה שפחות.
ראשית בוא נעשה סדר.
על כל הכנסה יש לדווח למס הכנסה. החוק מחייב אותך לשלם מקדמות במהלך השנה, כלומר עליך להעביר אחוז מסויים מן ההכנסה פעם בחודשיים למס הכנסה.
כל תוכנית שותפים דורשת ממך להוציא חשבונית או קבלה, אם לא אז היא עוברת על החוק ואם תשתף איתה פעולה אז גם אתה עובר על החוק.
עליך לפתוח תיק עוסק פטור במע"מ ותיק עצמאי במס הכנסה וביטוח לאומי. יש מידע על זה כאן:
http://www.financialzone.co.il/osek_patur.html
אחרי שתהיה רשום כחוק, תצטרף לתוכניות שותפים.
Figure Competition Diets
משכנתא היא הלוואה בריבית קבועה או משתנה וניתנת ע"י בנקים למשכנתאות
מסחר במט"ח הוא קניה ומכירה של מטבעות