להערכתי זה אבוד.
תמיד יש פתרונות יצירתיים בנושא - פתיחת חשבון חדש, החלפת דומיין וכו'.
לפני שתחפש אלטרנטיבות חדשות, חשוב מאוד שתנסה להבין איפה טעית ומה עשית לא בסדר.
קיבלתי הודעת השבתת חשבון - ולמעשה מכיון שלא נראה לי שאני עושה משהו לא בסדר עם החשבון או על החשבון לא ברור לי אחרי שנים (לערכתי מעל ל 7 שנים) של עבודה עם אדסנס למה הם חסמו אותי - אני מנסה לחשוב מה יכולים להיות הגורמים והאמת שלא עולה לי לראש אחד טוב ולכן חשבתי לשאול אתכם (בעלי הניסיון) האם זה קרה לכם ולמה זה עלול לקרות.
יש לציין כי בהמלך החמש שנים קיבלתי הפסקת פרסומת באתר אחד בחשבון אבל אז היתה הודעה עם הפניה לדפים בגללם נעצרו ההפניות בהם זוהו הפרות (שנעשו מחוסר ידיעת תקנון) ותיקנתי והחסימה הוסרה.
הפעם זו הודעה חדשה... (כפי שמצורף בסוף הודעה זו.)
בנוסף לשאלות האם זה קרה לכן ולמה זה עלול לקרות מעניין אותי גם: 1. שלחתי הודעה לגוגל - האם מניסיון שלכם יש עם מי לדבר?
2. לגבי הרווחים - גוגל כידוע מחזיקים ברווח של חודש קודם שעדין לא שולם וחודש הזה שנצבר
במידה והחשבון מוחזר מהשבתה האם אני אקבל את הכסף?
במידה והחשבון לא חוזר מהשבתה האם אני אקבל את הכסף?
3. כיון שיש כאן עניין תלותי בגוגל ובהכנסות - האם יש תוכניות שותפים שמתאימות לקהל הרחב כפי שגוגל פונה ויותר טובות מגוגל או לפחות משתוות אליה ונתמכות בתשלום לארץ.
(אני לא מעוניין בתוכניות שמשמשות אתרי הורדות שעסקיהם נוטים על גבול החוקי לא חוקי - כיון שאתרי אינם נמנים עם אתרים שכאלו)
מצ"ב הנוסח אותו קיבלתי:
במהלך הבדיקה האחרונה שערכנו בחשבונך, גילו המומחים שלנו שהחשבון שלך לא תאם את התקנון שלנו.
המומחים שלנו גילו שחשבונך קשור לחשבון שהושבת בגלל הפרה של מדיניות AdSense. כפי שצוין קודם לכן, בעלי אתרים שחשבונם הושבת אינם זכאים להמשיך להשתתף בתוכנית AdSense.
לכן, חשבון AdSense שלך הושבת.
בנוסף, כאמור בתנאים וההגבלות שלנו, ייתכן ששותפים שהפרו הסכם זה לא יקבלו תשלום נוסף. הרווחים בחשבונך יוחזרו למפרסמים שהושפעו מפעילות זו. לידיעתך, צעד זה ננקט במטרה להגן על האינטרסים של מפרסמי AdWords, וכדי לשמור על איכותה של תוכנית AdSense.
נערך לאחרונה על ידי timziv, 31/12/2011 בשעה 10:45
להערכתי זה אבוד.
תמיד יש פתרונות יצירתיים בנושא - פתיחת חשבון חדש, החלפת דומיין וכו'.
לפני שתחפש אלטרנטיבות חדשות, חשוב מאוד שתנסה להבין איפה טעית ומה עשית לא בסדר.
גם לי נראה כאילו זה אבוד.
בכל מקרה, על אחת השאלות ענו לך כאן- הם מחזירים את הכסף למפרסמים... לכן אם לא יחזירו אותך, את הכסף בטח לא תראה.
א-ב-ו-ד.
זה כמו לנסות לדוג דגים בים המלח.
תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
נכון אבוד אבל... לראשונה אחרי שנים רבות שמעתי מישהו שהחשבון שלו חזר! הוא שלח מלא פניות ורשמו לו "התקלה תוקנה" החשבון הוחזר.
שמעו אין לי שמץ של מושג מה לא בסדר באמת שאני לא יודע על מה מדובר...
זה לא אתר אחד הם סגרו לי חשבון עם כמה אתרים.
עכשיו לך תדע מה הם רוצים... וזה לא שייך לאתרים בכלל כי לפי המכתב הם אומרים שזה בכלל חשבון אחר שמקושר לחשבון שלי ובגלל זה סגרו לי את החשבון... כאילו WTF! מה אני אמור להבין מזה שיש איזה מישהו שאיכשהו הצליח לקשר ביני לבינו כך שגוגל יסגרו לי את החשבון.
נערך לאחרונה על ידי timziv, 21/11/2011 בשעה 22:04
נסה לדבר עם גוגל:
http://adwords.google.com/support/aw...answer=1385067
כמות הערעורים על השבתת חשבונות שראיתי בעיני שנדחו על ידי גוגל על הסף היא עצומה. כדאי שתוסיף שמה שאתה מתאר הוא מקרה נדיר ,שניתן להשוותו להקמת מת מן הקבר-
ברמת אחוזי סיכוי ההצלחה...
כמובן שהכללים והTOC של גוג ומגוגל משתנה מיום ליום.. ולאחרונה גוגל אדסנס מפרסמים גם אתרי הימורים וכד'.. אז מה שכן נשמע לי הגיוני ויכול להיות זה שאתרים מסויימים שלא עמדו בכללים הקודמים ולכן בוטל חשבונם מקבלים כעת הזדמנות שניה כשהכללים השתנו..
BLACK JACK:
פעם התקשרת אל ADWORDS והם ענו לך לגבי ADSENSE? בכל מקרה אני כנראה אתקשר היום ואחזור עם רשמים.
עדכון: התקשרתי - וכפי שחשבתי , אי אפשר להגיע למישהו שמטפל ב ADSENSE טלפונית , ניסיתי להתעקש ולברר אם יש מחלקה שמטפלת בזה, שיעבירו אותי או יתנו לי דרך ליצור איצתם קשר אבל הם התעקשו שהם לא קשורים לזה ואמרו לי לפנות למרכז העזרה.
תוך כמה זמן בערך אני אמור לקבל תשובה על ערעור מגוגל - אני מניח שכל עוד אני לא מקבל תשובה זה גם סוג של נחמה כי יכולה להיות תשובה שלילית אחריה אני בכלל יכול לפנטז על לראות את החשבון שלי נפתח... אבל בכל זאת ממה שאני מבין יתכן והם בכלל לא יחזירו לי תשובה ואז יש פשוט לשלוח עוד הודעות... השאלה היא אם צריך לשלוח כל כמה ימים או כל כמה שעות או כל יום הודעה לערעור.
רוב הסיכויים שתקבל תגובה אוטמטית, בכל מקרה כמו שאמרו זה אבוד, חשוב מאוד להבין מה לא עשית בסדר, לדעתי הם קישרו חשבון אחר שלך שנסגר עקב שימוש באנליטיקס בחשבון אחר על אותו אתר או הפוך השתמש באדוורדס על חשבון אחר באותו אתר.
בזמן האחרון יש מתקפת חארקירי באדסנס,
מלא בעלי אתרים עפים משם, אני בעצמי עפתי מאדסנס בלי שום סיבה הגיונית,
ודיברתי עם עוד 2 בעלי אתרים גדולים שעבדו רק עם גוגל וגם עפו מהתוכנית.
אולי משהו שם השתגע, ועד שמישהו יעלה על זה adsense יתרוקן לגמריי.
ההשערה שלי היא שהחברות פרסום האחרות מפילות אתרים גדולים כדי שיפנו לחלופות אחרות - ובכלליות קל מאד לגרום לעצירת פרסומות אדסנס באתרים שלא שלך - ולפי דעתי החברות פרסום האחרות פשוט אוספות השברים.
הבעיה המרכזית היא שכיום אין תחליף טוב לאדסנס, כמו כל מונופול המונופול של גוגל על תחום הפרסומות באינטרנט עושה את שלו - אתמול ניסיתי חברה אחרת ההכנסות היו פי עשר פחות (ואני לא אומר את זה כצורת ביטוי אלא ממש אם *נניח* הייתי מכניס 100 דולר על אותו שטח פרסום עכשיו אני מכניס 10 ) עצוב ביותר...
עכשיו כשאני חושב על זה,
היחידים שיכולים להתמודד ברצינות מול גוגל בתחום הפרסומות ברשת לאתרים זה פייסבוק , אני ממש מקווה שהם ירחיבו את שירותי הפרסום שלהם גם אל מחוץ לתחומי פייסבוק .