עד כמה שאני יודע, מיקום גיאוגרפי אינו עובד עדיין כהלכה בארץ.
למעשה הוא עובד רק עבור משתמשים שהגדירו בפרופיל שלהם מיקום ומחוברים לחשבון גוגל בעת ביצוע החיפוש.
משתמשים שלא הגדירו פרופיל מיקום מזוהים על פי כתובת IP - זו משוייכת לספק ולא למיקום הגולש.
שלום רב,
אני מנסה לפרסם בית עסק הממוקם באיזור הרצליה פיתוח, אין לי שום צורך שהמודעה שלי תופיע באיזור חיפה, ב"ש או אילת.
הגדרתי בגוגל אדוורדס אפשרות פרסום ברדיוס של 10 קמ מהרצליה ואינני מקבל חשיפות.
מה לעשות בבקשה ?
![]()
עד כמה שאני יודע, מיקום גיאוגרפי אינו עובד עדיין כהלכה בארץ.
למעשה הוא עובד רק עבור משתמשים שהגדירו בפרופיל שלהם מיקום ומחוברים לחשבון גוגל בעת ביצוע החיפוש.
משתמשים שלא הגדירו פרופיל מיקום מזוהים על פי כתובת IP - זו משוייכת לספק ולא למיקום הגולש.
זהו קידום אתרים
מנעולי ישראל - דלתות פנים, דלתות כניסה, דלתות פלדה, דלת פלדלת מנעולים לבית, מנעול ביומטרי, מנעולי צילינדר ומידע על מנעולנות, כספות, אזעקות, מצלמות אבטחה ואביזרים.
לעזור למערכת גוגל אדוורדס להבין טוב יותר למה אתה מתכוון ולהוסיף גם בטייטל של ואריאציות מודעות למשל: {מילת המפתח } הרצליה פיתוח, {מילת המפתח} בהרצליה פיתוח - אם אפשרי ומתאים כמובן...
לא מזמן עשיתי שוב את ההסמכה של ה-search שוב ולמיטב זכרוני (משינון התאוריה) זה מתבצע על סמך מספר קריטריונים נוספים וזה אחד מהם.
נערך לאחרונה על ידי eitanya, 13/11/2011 בשעה 17:32
הייתה בעיה לזהות מיקומים, הם לאט לאט מתגברים עליה.
מה שאיתן כתב נכון ומדוייק.
התייעצתי על זה לא מזמן עם מישהו בכיר בגוגל אדוורדס והוא המליץ לעשות שני קמפיינים:
1. קמפיין מטורגט לאיזור שלך ("10 ק"מ מהרצליה...")
2. קמפיין ארצי שבו מילות החיפוש מכילות את האיזור ("מורה נהיגה הרצליה"...)