פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך סך הכל של 15

אשכול: הונאת הפרסום בנענע10 ו-ynet

  1. #1
    משתמש "קל" ego1 is on a distinguished road
    תאריך הצטרפות
    Nov 2011
    הודעות
    3

    הונאת הפרסום בנענע10 ו-ynet

    נתקלתי באשכול ישן אשר דן בעניין הפרסום בנענע10 ו-ynet, המתאר מספר מיקרים של בעלי אתרים אשר נפלו קורבן להונאת הפירסום של אנשי המכירות בחברות הנ"ל. עקב חוויה זהה והחלטה אמיצה להילחם בהונאה מתמשכת זו בבתי המשפט החלטתי לפתוח אשכול חדש בנושא ולנסות לאתר קורבנות נוספים על מנת לרכז מקסימום יכולות ומאמצים למלחמה נגד הונאת החברות שלא בוחלות באמצעים.

    הסיפור התחיל כאשר קיבלתי טלפון מאדם בשם אריק דבוש אשר הציג עצמו כנציג מכירות של אתר נענע10 ו-ynet, אריק דבוש הציע לי חבילת פירסום משולבת באתר נענע10 ו-ynet אשר תכלול חסות לפורום לתקופה של מספר חודשים והופעה במקומות הראשונים במנועי החיפוש של נענע10 ו-ynet, צויין והודגש בשיחה כי אזכה לכמות עצומה של עשרות אלפי חשיפות בחדשות ואלפים רבים של כניסות נוספות לאתר דרך הפניות ממנועי החיפוש שלהם, כתמריץ נוסף לסגירת העיסקה הוצע לי גם באנר פלאש לתקופה של חודש.

    לאחר מספר שיחות טלפוניות שבהן הופעל לחץ לסגירת העיסקה נשלח חוזה דרקוני ומקפח לחתימה, מרגע זה והלאה התחילו כל הבעיות והצרות.
    בחוזה היו מחוייבים נענע10 ו-ynet לקדם עשרות מילות מפתח וצירופי מילים במנועי החיפוש שלהן, בדיעבד מסתבר שיכולותיהם המוגבלות של 2 מנועי החיפוש/אינדוקס מוגבלות ביותר וכל צירופי המילים אשר כללו שילוב של עברית ואנגלית לא ניתנות להגדרה במערכות נענע10 ו-ynet. זאת לאחר שלקח להם תקופה ארוכה בכלל לרשום את האתר (רעשום עם טעויות....) והעלאת לוגו לא נכון (היה צורך במספר רב של פניות לתיקון העניין). במספר רב של שיחות טלפוניות עם נציגים טכנים של נענע10 ו-ynet שהושקעו בהן מספר רב של שעות בנסיון לסייע להם לפתור את בעיית מילות החיפוש המשולבות (דבר בסיסי ביותר הקיים בכל מנוע חיפוש אחר - זאפ, גוגל,תפוז,ואפילו בפורום זה), הם הרימו ידיים ונעלמו.

    הודעתי למר אריק דבוש כי עקב חוסר יכולתם לעמוד בתנאי החוזה ובמעקב אחר מספר ההפניות לאתרי משני מנועי החיפוש נענע10 ו-ynet יחדיו הסתכם המספר ב-10 הפניות בתקופה של 3 שבועות - החוזה בינינו בטל ומבוטל. אריק דבוש לקח את העניין קשה (שכרו הרי מבוסס על עמלות מסגירת חוזים מפוקפקים שכאלו) נגיב בעצבנות וסירב לשוחח עימי בטלפון ולענות לי למיילים, אריק דבוש הפנה את הטיפול למנהל המחלקה אריה פינקס.
    אדון אריה פינקס סירב גם הוא לשוחח טלפונית, ענה במייל לקוני כי הם לא מחוייבים למספר הפניות ומעולם לא הבטיחו אלפי כניסות או חשיפות וכי העניין לא מדיד והתנער לחלוטין מחוסר יכולתם הטכנית לאינדוקס צירופי המילים להם התחייבו.

    לאחר תשובה קצרה מצידי כי אני מוצא לנכון לבטל את ההסכם בינינו בשל אי יכולתם לעמוד בו ובהתאם לחוק הגנת הצרכן למכר ברוכלות מרחוק, לא נשמע קולם...
    כעבור כשנה נזכרו פתאום בנענע10 ו-ynet כי כביכול סופק לי שירות ומגיע להם תשלום, כמובן שבמהלך השנה לא סופק לי הבאנר הפירסומי אותו הבטיחו, לא ניתנה לי חסות לבאנר והפניות משני האתרים נענע10 ו-ynet יחדיו לכל התקופה של 12 החודשים הסתכמה בממוצע של 2-3 הפניות בחודש (גם מספר מגוחך זה של הפניות נבע מתוצאות החיפוש האורגני ולא מהקידום).

    לאחר שברוב חוצפתם הגישו נענע10 ו-ynet דרישת תשלום בגין שירות שלא סופק ולאחר מכן העבירו את החוזה כמסמך מחייב להוצאה לפועל, החלטתי להילחם בהן בכל כוחי ולנסות למנוע מקורבנות נוספים ליפול ברשת, בחיפוש ברשת נוכחתי לדעת כי רבים אחרים נפלו קורבן במשך השנים לחברות הנ"ל עם סיפורים זהים וכולי תיקווה כי חשיפה מקסימלית תמנע קורבנות נוספים.
    לאחר דיון קצר אצל רשם בית המשפט, שבו הצגתי את גירסתי ובקשה להתגוננות בבית המשפט - בקשתי אושרה. לפני מספר ימים התקיים דיון ראשון בעניין וזאת לאחר הגשת כתב הגנה מצידי הכולל הוכחות למעשה הנוכלות של אריק דבוש ואריה פינקב כלפי וכלפי קורבנות קודמים ודרישה להחזר הוצאות עו"ד ופיצוי על אובדן שעות עבודה מצידי, ביקש עורך הדין המייצג את נענע10 ו-ynet שאבטל את דרישותי והם מצידם יבטלו את דרישת התשלום בגין השירות שלא סופק.
    כפי שהינכם מנחשים דחיתי את הצעתו (אין בכוונתי לממן מכיסי את הוצאות עורך הדין, נענע10 ו-ynet בחרו לעשוק ולרמות וכעת רוצים שהעניין ייעלם מבלי שישאו בהוצאות) ונקבע דיון הוכחות לעוד 10 חודשים.

    כל מי שנפל קורבן לנוכלות של אנשי השיווק והפירסום של נענע10 ו-ynet ורוצה למצות את הדין עימם ולעזור ולמנוע לאחרים מליפול קורבנות נוספים ברשתם, שיחשוף את סיפורו באשכול זה. אודה לכל מי שיצור עימי קשר ויציג גירסה אמיתית משלו לסיפור דומה ויסייע בכך להתמודדות הוגנת מול צוות עורכי הדין של נענע10 ו-ynet במשפט הקרב וימחיש לבית המשפט את השיטתיות בהונאת הפירסום של החברות הנ"ל.

    לכל מי ששוקל אם לפרסם באתרים אלו - להתרחק כמו מאש!!!
    לאחר נסיון של שנים אין כמו גוגל ומנועים אחרים המציעים פירסום בשיטת Pay Per Click, מי שמאמין כי הפירסום שלו עובד, לא מוכר לוקשים אלא מציע תשלום אמיתי על כל הפנייה, ללא הונאה.

  2. #2
    משתמש מתמיד oofir אינו מוערך במערכת הפורומים
    תאריך הצטרפות
    May 2009
    הודעות
    456
    בהצלחה.
    מאוד מזכיר שיטה של חברה גדולה אחרת שכולם מכירים
    למה לשבור את הראש? כתיבת מאמרים לכל אתר. זקוקים למחשבונים? - מחשבונים חינם באמצעות אומדיה שיווק באינטרנט

  3. #3
    בהצלחה! כל הכבוד על הפוסט שלך, שמיידע גם אנשים אחרים, שאינם מומחים לשיווק באינטרנט.
    לי נמאס מכל מי שמוציא שם רע לענף שבו אנו עוסקים.
    כל מה שידוע לי על כסף , שיווק באינטרנט וניהול זמן

  4. #4
    דומה מאד למקרה שהייתי קשור אליו וחוויתי עם הפרסום ב-ynet אומנם לפני 5 שנים אבל כנראה ששיטת העבודה אינה משתנה שם.
    זהו קידום אתרים
    מנעולי ישראל - דלתות פנים, דלתות כניסה, דלתות פלדה, דלת פלדלת מנעולים לבית, מנעול ביומטרי, מנעולי צילינדר ומידע על מנעולנות, כספות, אזעקות, מצלמות אבטחה ואביזרים.

  5. #5
    משתמש כבד OGK is on a distinguished road
    תאריך הצטרפות
    Jun 2009
    הודעות
    972
    כל הכבוד על הנחישות שלך אני באמת מקווה שאם אכן כך הדברים, תקבל את המגיע לך, והם את המגיע להם...

  6. #6
    משתמש מתמיד b2k. אינו מוערך במערכת הפורומים
    תאריך הצטרפות
    Oct 2006
    הודעות
    382
    צורם לי השימוש בשמות המלאים של הנציגים - הרי הם לא אשמים ואינם אחראיים להתנהלות, למדיניות ולהחלטות של הארגון בו הם עובדים. אני חושב שיכולת להעביר את המסר ללא הפירוט המיותר הזה.

    אם כבר בחרת ללכת בדרך זו, אני חושב שמן ההגינות שתעמוד מאחורי המילים שלך, תזדהה עם השם המלא שלך ואל תתחבא מאחורי מסך האנונימיות.

    בכל אופן, מאחל לך בהצלחה בהוכחת טענותייך בבית המשפט.
    בעקובת מקחר שנשעה באוניטברסיה אנגילת, זה לא מנשה באזיה סדר אתה כתוב את האותוית כל עוד האות הרשואנה והארוחנה בקמום הכנון. השאר יוכל ליוהת בגלן שלם ואתה עיידן יוכל לרקוא בלי ביעה. זאת בלגל שנאו לא קוארים כל אות בעמצה אלא את כל המליה. תקראו עד שתבינו :-)


  7. #7
    ציטוט פורסם במקור על ידי b2k. צפה בהודעה
    צורם לי השימוש בשמות המלאים של הנציגים - הרי הם לא אשמים ואינם אחראיים להתנהלות, למדיניות ולהחלטות של הארגון בו הם עובדים. אני חושב שיכולת להעביר את המסר ללא הפירוט המיותר הזה.
    עכשיו שמתי לב שמדובר באותם אנשי מפתח מהמקרה שעליו אני דיברתי.

    ציטוט פורסם במקור על ידי b2k. צפה בהודעה
    אני חושב שמן ההגינות שתעמוד מאחורי המילים שלך, תזדהה עם השם המלא שלך ואל תתחבא מאחורי מסך האנונימיות.
    מסכים.
    זהו קידום אתרים
    מנעולי ישראל - דלתות פנים, דלתות כניסה, דלתות פלדה, דלת פלדלת מנעולים לבית, מנעול ביומטרי, מנעולי צילינדר ומידע על מנעולנות, כספות, אזעקות, מצלמות אבטחה ואביזרים.

  8. #8
    ציטוט פורסם במקור על ידי b2k. צפה בהודעה
    צורם לי השימוש בשמות המלאים של הנציגים - הרי הם לא אשמים ואינם אחראיים להתנהלות, למדיניות ולהחלטות של הארגון בו הם עובדים. אני חושב שיכולת להעביר את המסר ללא הפירוט המיותר הזה.
    אלו הנציגים שמכרו לו את הלוקש והם אלה שמסתתרים תחת ההגנות של החברה.
    זה קורה בהרבה חברות כמו למשל בחברות סלולר שמעקמות את המידע שהם נותנים ללקוחות
    כמובן שמי שבפועל מגיע לעשות את זה הוא הנציג שלהם שמסובב על מנת למכור.

    לא מסכים עם זה, לדעתי הם צריכים לספוג חלק מהאשמות פה.
    כלי חיוני להמרת מטבע, אתר לפרסום וקידום תכנים מדרגים.
    החורף בא מזג אוויר.

  9. #9
    ציטוט פורסם במקור על ידי vip4fun צפה בהודעה
    אלו הנציגים שמכרו לו את הלוקש והם אלה שמסתתרים תחת ההגנות של החברה.
    זה קורה בהרבה חברות כמו למשל בחברות סלולר שמעקמות את המידע שהם נותנים ללקוחות
    כמובן שמי שבפועל מגיע לעשות את זה הוא הנציג שלהם שמסובב על מנת למכור.

    לא מסכים עם זה, לדעתי הם צריכים לספוג חלק מהאשמות פה.
    אני מסכים איתך אבל מו הראוי שמי שכותב מכתב חריף כמו זה יזדהה בשמו המלא.
    קובי בניית אתרים, הקמת אתרים מבוססי ג'ומלה הדרכות ויעוץ
    הקמת אתרים תדמיתיים כמו משרד חקירות וגם כמו קידום אורגני בגוגל

  10. #10
    המקרה עצמו מצער, אך פותח האשכול אינו מזדהה בשמו המלא, ועל כן, אם לא יתחבר לפורום ב-24 שעות הקרובות ויוסיף את שמו, אאלץ למחוק את האשכול.

  11. #11
    משתמש "קל" ego1 is on a distinguished road
    תאריך הצטרפות
    Nov 2011
    הודעות
    3
    ציטוט פורסם במקור על ידי טל צפה בהודעה
    המקרה עצמו מצער, אך פותח האשכול אינו מזדהה בשמו המלא, ועל כן, אם לא יתחבר לפורום ב-24 שעות הקרובות ויוסיף את שמו, אאלץ למחוק את האשכול.
    לבקשת הקוראים והצופים....
    בימים אלו מוקם אתר מחאה רישמי אשר יכלול את כל הפרטים המלאים של הפרשה העגומה.
    האתר יכלול העתק החוזה, התכתבויות, סטטיסטיקות והוכחות לאוזלת ידם וחוסר מקצועיותם של הצוות הטכני.
    להלן קישור לאתר אשר הפרטים המלאים ועדכונים שוטפים לגבי התקדמות ההליכים המשפטיים מולם יעודכנו:
    http://www.no-nana10.com.nu/

    בברכת ערב טוב
    אייל.ג
    מבעליו של האתר אולטרה-פרו מחשבים שלגביו מקרה זה מתייחס

  12. #12
    כן רק למה האתר פעם בצד ימין ובפעם בצד שמאל ופעם לא רואים את התוכן
    כלי חיוני להמרת מטבע, אתר לפרסום וקידום תכנים מדרגים.
    החורף בא מזג אוויר.

  13. #13
    משתמש "קל" ego1 is on a distinguished road
    תאריך הצטרפות
    Nov 2011
    הודעות
    3
    רץ על דומיין והוסטינג חינמי עם כל המגבלות והחסרונות שבכך....
    מקווה שבסופשבוע זה הכל יסודר.

  14. #14
    משתמש מתמיד DontBounce אינו מוערך במערכת הפורומים הסמל האישי שלDontBounce
    תאריך הצטרפות
    Apr 2010
    הודעות
    206
    תודה על השיתוף.
    באמת סיפור מעניין, האם פנית בשלב כלשהו למועצה הישראלית לצרכנות?
    כלי עבודה בירושלים השכרה, תיקון ומכירת מגוון ענק של כלי עבודה מקצועיים וביתיים כמו מקדחות, פטישי חציבה, מסורי שולחן וגנרטורים לכל חלקי הארץ.

  15. #15
    מקרה מצער ומעצבן, כל הכבוד לך שאתה נלחם ולא מתפשר הצדק איתך תעדכן אותנו
    מה נסגר לאחר הדיון.
    פוליש יהלום

    חברת ניקיון המקרצפים

    הרחקת יונים רשתות

+ הגב לאשכול זה

תגיות עבור נושא זה

חוקי משלוח הודעות

  • אין באפשרותך לפתוח נושאים חדשים
  • אין באפשרותך להגיב להודעה
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את ההודעות שלך