פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך סך הכל של 10

אשכול: תג מילות המפתח - מה רצוי לשים בו?

תג מילות המפתח - מה רצוי לשים בו?

שלום לכולם,

אני מתלבטת בשאלה
    האם לשים בתג מילות המפתח רק את מילות המפתח שמוזכרות בטקסט שבאותו הדף או שאולי לרשום שם את כל מילות המפתח שמופיעות באותה הקטגוריה של הדף ואמנם אינן מופיעות בטקסט של הדף אך מופיעות בתפריט של הקטגוריה.

מדובר בשש מילים.

המון תודה.

משתמש כבד OGK is on a distinguished road
    תאכלס גוגל כבר לא מתייחס ל-KeyWords, אבל אם כבר את מכניסה, תישארי ממוקדת לתוכן העמוד.

בגדול- זה כבר לא נותן כלום.

תודה.
    ממה שהבנתי יש השערה שאולי התג הזה נותן לגוגל אפשרות לבדוק אם יש התאמה בין מהמילים שבתג לתוכן הדף ואז הוא יכול לקבל אמת מידה אם יש ספאם בדף או שהדף טוב ואמין. בגלל זה חששתי לשים את כל המילים...

:-)
    ד"א זה כן נותן לנו אפשרות לגנוב רעיונות למילות מפתח זה מזה.
    ישר בודקים את התג הזה בכל דף.

מהפעם האחרונה שהתעדכנתי (מזמן), גוגל לא מתעניין יתר על המידה אבל השאר עדיין נתנו לזה משקל כלשהו.
    שוב זה היה מזמן ואני לא זוכר אם לפני שנה או שנתיים לכן יכול להיות שבעניין זה המנועים האחרים כבר סגרו פערים.
    בשרו- יועץ קידום אתרים, איפיון אתרים ומערכות אינטרנט, בניית אתרים, ניהול פרוייקטים. לעסקים וחברות.
    רוצים להפטר משיער מיותר? טיפולי הסרת שיער ופילינג

ציטוט פורסם במקור על ידי vafla22 צפה בהודעה
    מהפעם האחרונה שהתעדכנתי (מזמן), גוגל לא מתעניין יתר על המידה אבל השאר עדיין נתנו לזה משקל כלשהו.
    שוב זה היה מזמן ואני לא זוכר אם לפני שנה או שנתיים לכן יכול להיות שבעניין זה המנועים האחרים כבר סגרו פערים.
    תודה
    חיפשתי בגוגל תג מילות מפתח ומצאתי הרבה תשובות מגוונות לשאלה שלי. הבנתי שיש להימנע מלרשום שם מילים שלא מופיעות בתוכן הדף לפחות פעם אחת כך שכנראה גם אם הן מופיעות בתפריטים ולא מופיעות בתוכן צריך להימנע. הבנתי שיאהו הרשו לכתוב שם מילים עם שגיאות כתיב. הבנתי שכדאי שהתג הזה יופיע בכל מקרה. ועוד כל מיני דברים. מומלץ לערוך חיפוש בגוגל ולקרוא...
    נערך לאחרונה על ידי נאוה, 21/10/2011 בשעה 17:07

אם זו לא מע' שליפה אוט' של KW אני משקיע רק בדפים החשובים ולא מבזבז זמן על האחרים.
    במידה ומדובר על תחרות בחו"ל הייתי אולי רואה לנכון כן להשקיע בדפים נוספים.
    בשרו- יועץ קידום אתרים, איפיון אתרים ומערכות אינטרנט, בניית אתרים, ניהול פרוייקטים. לעסקים וחברות.

למרות שגוגל לא מייחס לזה חשיבות מנועים אחרים כן, אז שווה להשקיע בזה קצת בעיקרון מומלץ להכניס מילים שדף הבית שלך מכיל אותם.
    תמ"א 38 מיועדת לחיזוק מבנים.

יועץ מס יועיל לעסק שלך

ייעוץ עסקי מתאים לכל עסק הרוצה לגדול

ציטוט פורסם במקור על ידי טומי צפה בהודעה
    למרות שגוגל לא מייחס לזה חשיבות מנועים אחרים כן, אז שווה להשקיע בזה קצת בעיקרון מומלץ להכניס מילים שדף הבית שלך מכיל אותם.
    לא כתבתי את זה אבל זו הסיבה שאמרתי שאם מדובר בחו"ל אז הייתי משקיע (השימוש ביאהו\בינג נמוך יותר בארץ)

ציטוט פורסם במקור על ידי vafla22 צפה בהודעה
    אם זו לא מע' שליפה אוט' של KW אני משקיע רק בדפים החשובים ולא מבזבז זמן על האחרים.
    במידה ומדובר על תחרות בחו"ל הייתי אולי רואה לנכון כן להשקיע בדפים נוספים.
    תודה רבה...
    האמת היא שהשאלה שלי לא נובעת כל כך מהרצון לקדם את הדף באמצעות התג הזה, אלא יותר מהרצון לדעת איך עושים את זה נכון ואיך להימנע מטעויות שיכולות להזיק בגלל חוסר ידיעה.

ציטוט פורסם במקור על ידי טומי צפה בהודעה
    תודה רבה...
    אני מבינה שצריך לשלב בדף מילים מדף הבית... כי לפי מה שהבנתי מומלץ לא להכניס לתג מילים שלא מופיעות בדף.

+ הגב לאשכול זה