פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך סך הכל של 13

אשכול: אדסנס או תכניות שותפים?

משתמש מתקדם LapKap is on a distinguished road

אדסנס או תכניות שותפים?

שלום.
    בוא נצא מנקודת הנחה שבאתר כלשהי אפשר להפעיל רק אחת מהתכניות, אדסנס או תכניות שותפים כמו קליק בנק ועוד.
    האם באתר אשר עוסק במידע כמו דיאטה, כושר גופני, פיתוח גוף, נשירת שיער או בישול עדיף לשים תכניות שותפים? למשל ספרים מקליקבנק, מוצרים מאמאזון וכ'ו?

מה שאני רוצה לשאול זה האם הכסף הגדול נמצא בתכניות שותפים ולא באדסנס?
    חוץ מהאתרים הגדולים אני לא מכיר וחושב שיש אתרים שמרוויחים סכומים של אלפי שקלים בחודש לעומת תכניות שותפים שמספיק אתר איכותי עם תנועה וניתן ליצור מכירות (לא תמיד כמובן, תלוי באתר).
    בקיצור, הכסף האמיתי..אדסנס? אפיליאט?

תודה.

אין פה כלל אצבע.
    זה תלוי בנישה, במדינה, בכמות הגולשים, בדרכי הבאת התנועה וכו.

הדבר הנכון לעשות הוא לנסות את שניהם ולחשב למי יש ECPM טוב יותר
    פרילנסר? מחפש סביבת עבודה? הזדמנויות עסקיות?

מחשבון משכנתא בפורטל המשכנתא של ישראל

אדסנס זה כסף לעצלנים. זו שיטת שגר ושכח - פשוט שמים קוד ומחכים לקבל 100 דולר בחודש. או 500. או 1,000. בקיצור כלום. לא חושבים על תועלת אמיתית לגולש, סומכים על איזה רובוט שיכניס מודעות לעמוד וגולש ילחץ עליהן.

במכירות התגמול כמובן יותר גבוה כי הגולש קונה מוצר שעונה על צורך אמיתי.

לא שמעתי על מישהו שהתעשר בארץ מאדסנס. לעומת זאת, המיליונר בפיג'מה הרוויח ממכירות כ- 200,000 ש"ח בשנה למיטב זכרוני.
    Figure Competition Diets

משכנתא היא הלוואה בריבית קבועה או משתנה וניתנת ע"י בנקים למשכנתאות

מסחר במט"ח הוא קניה ומכירה של מטבעות

זרקור, זה גם מה שאני חושב.
    אדסנס ראה כמו כסף קטן..דמי כיס..עלות שרת..
    מעטים האתרים שמצליחים להכניס סכומים יפים משם נראה לי, לעומת זאת, מכירות אמנם קורות פחות מלחיצות אבל שהם קורות, זה כמו 100 לחיצות.
    אני טועה?

אשמח לעוד תגובות!

מצטרף - אדסנס זה כסף טוב לאתרי תמיכה ולאתרי תוכן איכותיים בחודשים הראשונים שלהם (בכדי לצמצם בהוצאות ובהשקעה). מיד לאחר מכן חייב לבנות מודל כלכלי רציני ומשתלם יותר.

אפשר למצוא בקלות אתרים שעושים עשרות אלפי דולרים בחודש מאדסנס.
    המודעות שגוגל מראה, ברוב המדינות, מאוד רלוונטיות והתשלום לקליק עולה משנה לשנה.

כפי שאמרתי בתגובה הראשונה, זה תלוי במספר גורמים.
    נערך לאחרונה על ידי Yobel, 18/10/2011 בשעה 21:07

ציטוט פורסם במקור על ידי Yobel צפה בהודעה
    זה לא נכון,
    אפשר למצוא בקלות אתרים שעושים עשרות אלפי דולרים בחודש מאדסנס.
    המודעות שגוגל מראה, ברוב המדינות, מאוד רלוונטיות והתשלום לקליק עולה משנה לשנה.

כפי שאמרתי בתגובה הראשונה, זה תלוי במספר גורמים.
    עשרות אלפי דולרים בחודש? תכיר לי את האתרים האלה. אני מניח שמדובר בכמות אתרים מצומצמת ובעלת מספר גבוה מאוד של גולשים.

בסופו של דבר אני מסכים איתך יובל שיש תחומים מאוד ספציפיים ועם תנאים מאוד ספציפיים שמשתלם לעבוד עם אדסנס. אבל באופן כללי, האם אתה לא חושב שאדסנס זה פתרון לשני המצבים שתיארתי?

ציטוט פורסם במקור על ידי זרקור צפה בהודעה
    אדסנס זה כסף לעצלנים. זו שיטת שגר ושכח - פשוט שמים קוד ומחכים לקבל 100 דולר בחודש. או 500. או 1,000. בקיצור כלום. לא חושבים על תועלת אמיתית לגולש, סומכים על איזה רובוט שיכניס מודעות לעמוד וגולש ילחץ עליהן.

במכירות התגמול כמובן יותר גבוה כי הגולש קונה מוצר שעונה על צורך אמיתי.

לא שמעתי על מישהו שהתעשר בארץ מאדסנס. לעומת זאת, המיליונר בפיג'מה הרוויח ממכירות כ- 200,000 ש"ח בשנה למיטב זכרוני.
    האם הוא יצר רווחים של 200,000 או יצר הכנסות של 200,000 ?
    קובי בניית אתרים, הקמת אתרים מבוססי ג'ומלה הדרכות ויעוץ
    הקמת אתרים תדמיתיים כמו משרד חקירות וגם כמו קידום אורגני בגוגל

ציטוט פורסם במקור על ידי טל צפה בהודעה
    עשרות אלפי דולרים בחודש? תכיר לי את האתרים האלה. אני מניח שמדובר בכמות אתרים מצומצמת ובעלת מספר גבוה מאוד של גולשים.
    אני מכיר ממקור ראשון כמה אתרים כאלו, אבל, כדי לא לחשוף מידע עסקי של אנשים שעבדתי איתם אני אתן דוגמא שכולכם מכירים:
    ezinearticles.com

ציטוט פורסם במקור על ידי טל צפה בהודעה
    בסופו של דבר אני מסכים איתך יובל שיש תחומים מאוד ספציפיים ועם תנאים מאוד ספציפיים שמשתלם לעבוד עם אדסנס. אבל באופן כללי, האם אתה לא חושב שאדסנס זה פתרון לשני המצבים שתיארתי?
    מסכים איתך לגמרי שאדסנס מתאים בעיקר לאתרים ללא מיקוד, כמו אתרי תוכן. אבל לא רק.

דווקא, לדוגמה, הנסיון הקצר שלי עם השוק הישראלי הראה לי שפה אדסנס יותר רווחי בתוכניות שותפים.
    רשתות השותפים בארץ מחורבנות, והישראלים מאוד קמצנים בלעשות המרות.
    עשיתי ניסוי A/B בתחום המשכנתא, תחום מספיק ממוקד שלכאורה יתאים לשותפים, תחום שבחו"ל עושה לידים מעולים.
    אדסנס הכניס הרבה יותר מתוכניות שותפים בארץ.

אוקיי, אז בוא אני אסביר לכם למה פתחתי את האשכול.
    אני נחסמתי מאדסנס, אתם לא תאמינו, אבל אין לי מושג למה.
    אני לא ילד, לא ביקשתי מאף אחד שילחץ, לא לחצתי לעצמי בטעות, כל האיתרים חוקיים לגמרי..אבל נחסמתי.
    אני רוצה לפתוח אתר נישה בחו"ל..נישה רצינית מאוד, את המערכת סיימתי לבנות ואפילו תכנים כבר התחלתי להכניס.
    אני הולך לקדם אותו ולהיות אתר שיקבל כניסות יפות ממנועי חיפוש ואפילו מאדוורדס.
    מכיוון שנחסמתי, יותר נכון אבא שלי נחסם כי זה היה על שמו אני לא בטוח שאצליח להירשם שנית, לכן פסלתי מראש שהאתר לא הולך לשים פרסומות אדסנס אלא לחיות על תכניות שותפים.
    השאלה היא, במידה וזה אתר נישה, ובאתר ישנה חנות של מוצרים רלוונטיים, האם האתר יצליח להכניס או שאדסנס זו הדרך הדי יחידה.
    כבר השקעתי על האתר המון זמן, פתאום שאלתי את עצמי האם האתר יכניס כסף בכלל..למרות שהוא הולך להיות אתר רציני מאוד.

עוד שאלה, לדעתכם, אצליח להירשם לאדסנס שוב? אבא שלי נחסם, שמו היה על גבי הצ'יק.

תודה רבה לכם.

ציטוט פורסם במקור על ידי kobiavr צפה בהודעה

הרווח בין ינואר לספטמבר 2008 היה 287,000 :
    http://web.archive.org/web/200811030...p://pjs.co.il/
    נערך לאחרונה על ידי זרקור, 18/10/2011 בשעה 22:53
    Figure Competition Diets

משכנתא היא הלוואה בריבית קבועה או משתנה וניתנת ע"י בנקים למשכנתאות

מסחר במט"ח הוא קניה ומכירה של מטבעות

ציטוט פורסם במקור על ידי kobiavr צפה בהודעה
    ברור שרווחים, אחרת היו קוראים לו "הדלפון בפיגמה" :-)
    איך זה קשור לאשכול?

ציטוט פורסם במקור על ידי Yobel צפה בהודעה
    דווקא, לדוגמה, הנסיון הקצר שלי עם השוק הישראלי הראה לי שפה אדסנס יותר רווחי בתוכניות שותפים.
    רשתות השותפים בארץ מחורבנות, והישראלים מאוד קמצנים בלעשות המרות.
    עשיתי ניסוי A/B בתחום המשכנתא, תחום מספיק ממוקד שלכאורה יתאים לשותפים, תחום שבחו"ל עושה לידים מעולים.
    אדסנס הכניס הרבה יותר מתוכניות שותפים בארץ.
    יובל, אם תעשה את הניסוי הזה גם בתחום המשפט, תקבל אותן תוצאות. הסיבה היא פשוטה - עלויות הפרסום באדוורדס גבוהות, ובגלל שהם מנסים לתפוס לקוח בכל מחיר, הם מפרסמים בעלויות גבוהות מבלי לחשוב על מיקוד וחשיבה יצירתית מאחורי הפרסום. בתחומים אחרים, שהתקציבים בהם נמוכים לקליק, אדסנס זה פתרון פחות יעיל.

בסופו של דבר, השילוב היעיל ביותר בהתאם לדיון הזה הוא - 70 אחוז תוכניות שותפים ו-30 אחוז אדסנס (תפריטי קישורי אדסנס, ופרסום מודעות אדסנס במקומות לא בולטים אך עם סיכויי הקלקה).

+ הגב לאשכול זה