באיזה אתר מדובר?
מעוניינת במישהו שמוכן לעשות קידום לאתר שלי - בתמורה לשיעורי כושר / פיתוח קול אישיים.
שמי לילך. כל חיי התעסקתי בספורט ובמוסיקה במקביל. אני מורה מנוסה לפיתוח קול וכן מדריכת כושר ופילאטיס מוסמכת ומנוסה במיטב המכונים באיזור המרכז וכמובן באופן פרטי.
בשני התחומים אני עוסקת מזה 15 שנים.
למעוניינים:
0544-334696
נערך לאחרונה על ידי lilacsheer, 21/09/2011 בשעה 15:35
זאת עיסקה גרועה לשתי הצדדים להערכתי .
מי שרציני לגבי העסק שלו ישקיע כסף ולא ינסה לקבל תמורה סחורה אחרת שאולי לא תראה מתאימה למקדם האתרים.
ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם
לאתר הזה: http://tzivey-haruach.com/
מדליק,
אם הייתה לי דקה לנשום הייתי נכנס לשיתוף פעולה.
היה עוזר לי מאוד תמריץ לעשות כושר...
זו עיסקא מצויינת!
אני בעלת עסק רצינית ביותר, מי שיבחר לעשות איתי את הברטר - יהנה לבלי סוף ואף ירוויח.
זה win win situation - אין כאן מה להפסיד.
מצויין!יש , מי שלא משקיע כסף זה מראה שהוא לא רציני לגבי העסק שלו . את לא רצינית לגבי הקידום אתרים והמקדם(או המקדמת ) לא רצינים לגבי ההתמדה בתוכנית כושר שלהם.
סימן שזה לא בשבילך. מסתבר שאין לך כ"כ הרבה עבודה כי יש לך זמן לענות באופן לא רלוונטי להצעות שלא מעניינות אותך.
חחחחח
נדמה לי,
שמה שניסו להגיד לך זה שמדובר על עבודה שרק בארטר לא יניב לך תפוקה אמיתית (אלא אם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים).
ממבט ראשון על האתר, החביב - הוא דורש עבודת קוד והתאמות וזה עוד לפני הקידום האקטיבי ... לא רואה איך שעורי כושר מכסים את זה.
יעוץ וניהול טכנולוגי, אסטרטגיית רשת וקידום
-----------------------------------------------------------
מאמרים, מערכת ניהול תוכן, קניית דומיין
אני לא מבין מה אתם עפים עליה...
הציעה ברטר כלשהו - אם זה מתאים למישהו אז בכיף ולמי שלא מתאים גם בכיף - שלא יסכים לעיסקה.
מה הקשר לגבי רצינות העסק שלה או של המקדם במיקרה כזה אני לא מבין.
אם יסכימו שהוא יקדם לה 3-4 מילים נניח לעמוד ראשון ובתמורה יקבל 5-6 אימונים אצלה
וזה מתאים לשניהם מה הבעיה כאן???
ולא, אני לא בקטע של הברטר הזה, למרות שלא היה מזיק לי להוריד ...
אני מסכים עם העיקרון אבל למה השקעה אפסית ?!?
המקדם יכול לאמר שהעבודה שלו שווה X כסף ובתמורה מצפה ל XX אימונים.
הפואנטה מבחינתי היא שכל אחד יכול להציע ברטר או מחיר לעבודה כלשהי ומי שרוצה שיסכים ומי שלא - לא...
סליחה, קודם כל - אכן. אומרים שמי שאין לו משהו חכם להגיד שלא יגיד כלום.
אז מי שלא מעוניין בבארטר, שלא יחזיר לי תגובה, חבל על הזמן של שנינו.
דבר שני - הבארטר מאד הגיוני! זה שני דברים שלוקחים תקופת זמן.
אני מדברת על אימונים קבוע פעם בשבוע לתקופה של חצי שנה עד שנה, תמורת קידום לתקופה של חצי שנה עד שנה.
לא מתחשבנת לפי שעות..
פשוט חבל לבקש משהו שאין לך יכולת אמיתית להעריך את שוויו ... את מצפה מהמהקדם להוציא כסף על כתיבת תוכן, על רכישת קישורים, על הקמת תשתיות, על שעות עבודה וכו' ... וכל זה בזמן שההשקעה שלך תהיה אפסית (בלי לכמת את ההכשרה שלך).
אני גם מניח שלא תסכימי לתת לו את השיעור בשעות העומס שלך ועל חשבון לקוחות אחרים ... או שתפני עבורו את היום ותהי זמינה מתי ואיך שנוח לו (שזה מה שאת מצפה ממנו ... כי לא מדובר על עבודה שאפשר לעשות פעם בשבוע, אלא כל יום - כל היום).
אני מסכים. יש בעיתיות עם הבארטר הזה גם אם מנסים לכמת אותו בכסף. אימון פרטי עולה בערך 150 ש"ח? האימון יהיה פעם בשבוע, זה יוצא 600 ש"ח. קידום אתרים בתחום כזה, לא עולה 600 ש"ח והעבודה במקרה הזה היא גדולה ומורכבת יותר.
אני חושב שאת צריכה למצוא דרך יעילה אחרת לנסות לשווק את עצמך. ליצור שיתופי פעולה ובארטרים זה טוב, אבל בתחומים מקבילים לשלך, כאלה ששעות העבודה זהות פחות או יותר מבחינת התמורה.
מאמנת יקרה,
לי אין שום בעיה עם הברטר שאת מציעה, ולמעשה אני בעד ברטרים באופן כללי.
לדעתי אינך יכולה לפרסם מודעה בפורום שתכליתו לספק מידע ולעודד דיונים בנושא קידום אתרים, ולצפות שמודעתך לא תעלה דיונים.
אינך יכולה לדרוש כי יגיבו לשרשור שלך רק אנשים שיש להם דברים חכמים להגיד. דיון תמיד יכלול כל מיני דעות, ולא כולן תהיינה לרוחך, מה לעשות.
ומאחר ואינך מבינה בתחום קידום אתרים, אינך יכולה גם לשפוט איזו תשובה חכמה ואיזה תגובה מטופשת.
במידה ותשיגי דיל עם מקדם אתרים שעלול להסב לאתרך נזק בלתי הפיך, רק מכיוון שהוא מוכן לעסקה, האם עדיין תחשבי שהעצות שהועלו כאן טפשיות ולא רלוונטיות?
חשבי על מקרה הפוך: לפי אלו קריטריונים היית מציעה לי לבחור מאמן כושר?
כל מה שידוע לי על כסף , שיווק באינטרנט וניהול זמן