פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 1 2
מציג תוצאות 21 עד 28 מתוך סך הכל של 28

אשכול: זכויות יוצרים גטיאימג'

משתמש "קל" nitzansi אינו מוערך במערכת הפורומים
    ציטוט פורסם במקור על ידי עו"ד אחז אגם צפה בהודעה
    ניצן, מה שאתה אומר זה דמגוגיה זולה, ולא ממש חוכמה להתעמר בעורכי דין.
    .
    מסכים לגמרה. סתם הוצעת קיטור.

ראשית, בתור מי שהיה במערכת, המודל העיקרי הוא לגרום לזה שיפסיקו להפר זכויות ויתחילו לקנות אותם. אף אחד לא נהנה מרדיפה אחרי אנשים, ולא עורכי הדין הם אלו שהובילו לעניין. לחברות פשוט נמאס שהם עובדות קשה, משקיעות כספים, מכינות מוצר, ואנשים פשוט גונבים את המוצר.
    .
    אני שמח לבשר לך, שאימג' תשמח שכולם יקנו ממנה תמונות ואף אחד לא יפר.
    זה בולשיט. מצטער. כל מודל הרווח שלהם זה תביעות. אם לא זה הם היו פושטים רגל וגם אתה יודע את זה.
    לגבי המכולת זאת דוגמא שמתיימרת להיות דומה ומצדיקה אבל היא ממש לא! אם המכולת היו שמים באמצע הרחוב בלי שום שלט בלי כלום כל יום סלסלת לחמניות והינו לוקחים ממנה לחמניה אז זה היה אותו דבר. וגם הייתי יוצא נקי מזה מבטיח לך.

כל התמונות שנלקחו לא נלקחו מחברת ג'ט אימג' עצמה אלה מאתרים ברשת ללא כל הזהרה (כמו הרחוב עם הלחמניות). איך זה שחברות שבאמת מתעסקות במכירת תמונות פשוט שמים איס על התמונה המוגדלת ואת הקטנה נותנים בחינם.

ג'ט אימג' זה רמאות לכל דבר. לא מוסרי וגנבה בעצמם מפיתוי לפשע וגניבה. משום מה הם לא שמים איקס על תמונות שלא נקנו. מעניין למה??
    תזכרו מה אני אומר מישהו יוצא תקדים על הענין נהזה וזה יפסק מתישהו. בנתיים הערוכי דין וגט אימג' תופרים את הכסף שלהם.

משתמש כבד OGK is on a distinguished road
    ניצן, מה שאתה אומר זה דמגוגיה זולה, ולא ממש חוכמה להתעמר בעורכי דין.

ראשית, בתור מי שהיה במערכת, המודל העיקרי הוא לגרום לזה שיפסיקו להפר זכויות ויתחילו לקנות אותם. אף אחד לא נהנה מרדיפה אחרי אנשים, ולא עורכי הדין הם אלו שהובילו לעניין. לחברות פשוט נמאס שהם עובדות קשה, משקיעות כספים, מכינות מוצר, ואנשים פשוט גונבים את המוצר.

אתם רואים את העניין בראיה אינטרנטית אולם, כפי שאמרתי לשופטת אגמון, מה אם היה מדובר כאן בחנות מכולת. האם גם אז הייתם סלחנים כלפי הלוקח? האם אדם שהיה יוצא מחנות המכולת עם קופסת שימורים היה זוכה לקבל את הטענות הללו ממך. שטויות.

אתם לא רואים את הצלם האחרון שיושב בקצה הרשימה, מרוויח 5$ מתמונה ורואה איך כל ארחי-פרחי לוקח את התמונה שלו לשימוש באתר שלו.

שוב אדגיש, אני מייצג כיום נתבעים, אולם אני מבין את רוח הדברים של חברות ששומרות על זכויות היוצרים שלהם.

הכעס שלנו מגיע כאשר חברה גדולה כמו אימג' פועלת, אולם עליך לזכור שהיא מייצגת אלפי צלמים. הרי אני מניח שאם הצלם עצמו היה מגיע אליך התחושה הייתה שונה. כשיש אלפי הפרות, צריך מנגנון משומן שמטפל בהם.
    מנגנון שכזה עולה הרבה מאוד כסף מדי חודש. אם לא יהיו הפרות, לא יהיה מנגנון ולא יוציאו כסף מיותר ברדיפה אחרי אנשים. הרי אחרי כל 1 שתופסים יש 10 שלא מצליחים, או אין מאיפה לגבות או ברח מהארץ וכד'.
    להגיד לך שההתנהלות מושלמת, ודאי שלא, אבל נקודת המוצא, כאילו הם הגזלנים (אגב, ראיתי עשרות עו"ד כותבים לי את זה) היא עמדה בורה, ובעיקר, לא הוגנת.

אני שמח לבשר לך, שאימג' תשמח שכולם יקנו ממנה תמונות ואף אחד לא יפר.
    בולשיט.

אם הם היו כל כך נקיים, הם היו עושים מה שכולנו עושים שגונבים לנו תוכן... מבקשים להסיר וזהו.
    מבין שצריך לזה כוח אדם, אז במקרה הכי גרוע מכתב מעו"ד להסרה יחד עם בקשה לשכר טרחה של העו"ד או שפשוט יאלצו להגיש תביעה. אבל מה...? בדרכים כאלו הם לא יראו שקל. פשוט כל מי שהבין מה הוא עשה, יסיר את התמונות.

האפקט היה מתקבל בדיוק כפי שהוא היום.

החברה לא עושה חשבון לאף אחד, בין אם הוא תמים או לא ומנצלת את הכוח שלה על מנת לבזוז כמה שיותר כסף מכיסם של אנשים גם אם עשו זאת בתמימות וללא ידע. אין כאן שום צלם אנוש, רק עסק שרוצה להרוויח כמה שיותר.

אפשר למצוא המון דרכים איך לא לפעול בדרך דורסנית כזאת, שכל מי שעיניו בראשו רואה כמה המטרה היא כסף, כסף, כסף...

ציטוט פורסם במקור על ידי OGK צפה בהודעה
    בולשיט.

אם הם היו כל כך נקיים, הם היו עושים מה שכולנו עושים שגונבים לנו תוכן... מבקשים להסיר וזהו.
    מבין שצריך לזה כוח אדם, אז במקרה הכי גרוע מכתב מעו"ד להסרה יחד עם בקשה לשכר טרחה של העו"ד או שפשוט יאלצו להגיש תביעה. אבל מה...? בדרכים כאלו הם לא יראו שקל. פשוט כל מי שהבין מה הוא עשה, יסיר את התמונות.

החברה לא עושה חשבון לאף אחד, בין אם הוא תמים או לא ומנצלת את הכוח שלה על מנת לבזוז כמה שיותר כסף מכיסם של אנשים גם אם עשו זאת בתמימות וללא ידע. אין כאן שום צלם אנוש, רק עסק שרוצה להרוויח כמה שיותר.

אפשר למצוא המון דרכים איך לא לפעול בדרך דורסנית כזאת, שכל מי שעיניו בראשו רואה כמה המטרה היא כסף, כסף, כסף...
    זה לא משנה מה המניע!
    מה שחשוב זו מה תהיה התוצאה עבור כל היוצרים.
    כל התביעות הללו יעזרו ליוצרים להיות מוגנים,
    גם ליוצרים תאבי הבצע וגם ליוצרים שאינם תאבי בצע.
    אני למשל נהנתי מכל תביעות שנעשו בתחום מסויים.
    כי אנשים פחדו מתביעות ורצו לקנות את המוצר שלי ממני ולישון בראש שקט.

ציטוט פורסם במקור על ידי nitzansi צפה בהודעה
    מסכים לגמרה. סתם הוצעת קיטור.

ב

זה בולשיט. מצטער. כל מודל הרווח שלהם זה תביעות. אם לא זה הם היו פושטים רגל וגם אתה יודע את זה.
    לגבי המכולת זאת דוגמא שמתיימרת להיות דומה ומצדיקה אבל היא ממש לא! אם המכולת היו שמים באמצע הרחוב בלי שום שלט בלי כלום כל יום סלסלת לחמניות והינו לוקחים ממנה לחמניה אז זה היה אותו דבר. וגם הייתי יוצא נקי מזה מבטיח לך.

כל התמונות שנלקחו לא נלקחו מחברת ג'ט אימג' עצמה אלה מאתרים ברשת ללא כל הזהרה (כמו הרחוב עם הלחמניות). איך זה שחברות שבאמת מתעסקות במכירת תמונות פשוט שמים איס על התמונה המוגדלת ואת הקטנה נותנים בחינם.

ג'ט אימג' זה רמאות לכל דבר. לא מוסרי וגנבה בעצמם מפיתוי לפשע וגניבה. משום מה הם לא שמים איקס על תמונות שלא נקנו. מעניין למה??
    תזכרו מה אני אומר מישהו יוצא תקדים על הענין נהזה וזה יפסק מתישהו. בנתיים הערוכי דין וגט אימג' תופרים את הכסף שלהם.

וא נסכים שלא להסכים.

אני בא מהמערכת ויודע איך היא פועלת. אני לא יודע מה הניסיון שלך, אולם אני מקווה שלא נתפסת נוטל שלא כדין תמונה של אימג' ונאלצת להתמודד עם המערך הדורסני שלהם.

בשביל לחדד את הדוגמא (והרי איננו רואים באינטרנט כמקום שמור ועל כן הכל מותר), חשוב שאותה סלסלת לחמניות, הינה הסלסלה שהמאפיה שמה בבוקר מחוץ לחנות, אפילו מספר מטרים ממנה. האם אז הייתה מרגיש בסדר לקחת לחמניות???

כל אמצעי ההגנה הם הרי קשקוש שכן כל ילד קטן יודע להסיר את ההגנות הללו.

ושוב, אתה יכול לדמיין שאתה היית הצלם של אותן תמונות. איך אתה היית מרגיש אם ילד זב חוטם היה לוקח תמונה שהשקעת בה רבות ושם אותה באתר שלו. איך היית מגיב אם ילד היה לוקח תמונה של המשפחה שלך, ששמת בפייסבוק ומשתמש בה באתר שלו???

ציטוט פורסם במקור על ידי OGK צפה בהודעה
    בולשיט.

באמת????

זה באמת בולשיט.

הרי אם לא היית צריך לשלם, היית גונב פעם אחת, וגונב פעם שניה וגונב פעם שלישית, ובכל פעם, אם היו תופסים אותך, טוב, לא היו תופסים, הצלחת.

אתה יכול לדמיין אחד מהמפרים של אימג', ששילם אלפי שקלים, מפר זכויות יוצרים, של מישהו עוד פעם??? אז אל תגידו שזה סתם, זה פשוט עובד.

ואגב, בכל הסכמי הפשרה שלי טרחתי להכניס סעיף פיצוי מוסכם גבוה להפרה נוספת. למה? כדי שלא תחשוב שוב לקחת זכויות ובשביל שלא יצטרכו להתקל בך שוב. כולם הבינו את הרציונל וחתמו בהבנה.

אפשר לעשות הכל בדרכי שלום, אבל בינינו... זה לא ממש עובד. עד שבן האדם לא נאלץ לשלם כסף רב, הוא פשוט לא מפנים.

משתמש "קל" nitzansi אינו מוערך במערכת הפורומים
    כל אמצעי ההגנה הם הרי קשקוש שכן כל ילד קטן יודע להסיר את ההגנות הללו.
    דוגמא של התמונה פה http://www.123rf.com/photo_10783384_...n-and-key.html שיש סימון על התמונה. מוכן להתערב שזה יוריד בשליש ואפילו יותר את הגנבות מגט אימג'.. (אבל זה לא האינטרס שלהם)

בשביל לחדד את הדוגמא (והרי איננו רואים באינטרנט כמקום שמור ועל כן הכל מותר), חשוב שאותה סלסלת לחמניות, הינה הסלסלה שהמאפיה שמה בבוקר מחוץ לחנות, אפילו מספר מטרים ממנה. האם אז הייתה מרגיש בסדר לקחת לחמניות???
    שוב אתה מסדר את המציאות שנוחה אבל לא הגיונית וחופפת. עם הסלסלה הייתה באמצע רחוב סוען באמצע פארק בלי שום שלט , אז כן כל אחד יכול ויקח. תראה לי מישהו שהיה זוכה במשפט שהוא שם לחמניות באמצע הפארק ואז תבע את מי שלקח (אחלה רעיון לעשות ניסוי כזה אמיתי ולהביא את זה למשפט נגדם) הדוגמא הזאת שלך רק מחזקת את דברי.

וא נסכים שלא להסכים.
    בהחלט!

דוגמא של התמונה פה http://www.123rf.com/photo_10783384_...n-and-key.html שיש סימון על התמונה. מוכן להתערב שזה יוריד בשליש ואפילו יותר את הגנבות מגט אימג'.. (אבל זה לא האינטרס שלהם)

שוב אתה מסדר את המציאות שנוחה אבל לא הגיונית וחופפת. עם הסלסלה הייתה באמצע רחוב סוען באמצע פארק בלי שום שלט , אז כן כל אחד יכול ויקח. תראה לי מישהו שהיה זוכה במשפט שהוא שם לחמניות באמצע הפארק ואז תבע את מי שלקח (אחלה רעיון לעשות ניסוי כזה אמיתי ולהביא את זה למשפט נגדם) הדוגמא הזאת שלך רק מחזקת את דברי.

בהחלט!
    ניצן, תעבור באבן גבירול בשבע בבוקר ותראה את הסחורה של כל המסעדות, מושענת על הצד השני ותשאל את עצמך אם היית לוקח.

אגב, אני גם בסלסלה באמצע היער, אם היא אינה שלי, לא הייתי נוגע.

משתמש מתמיד drdiet אינו מוערך במערכת הפורומים

ממש לא נכון. על כל תמונה עם סימן מים יש 50 ללא סימן מים. איך מוצאים תמונה ללא סימן מים? מספיק לעשות חיפוש ויזואלי על התמונה באינטרנט. באתר של גטי אימג יש תמונות עם סימן מים
    ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם

+ הגב לאשכול זה
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 1 2