פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך סך הכל של 14

אשכול: בקרוב יהיה אפשר לעקוב אחרי סטטוסים של אנשים בפייסבוק, מבלי להיות חברים שלהם

מכור לפורום Icel is on a distinguished road הסמל האישי שלIcel

בקרוב יהיה אפשר לעקוב אחרי סטטוסים של אנשים בפייסבוק, מבלי להיות חברים שלהם

http://searchengineland.com/facebook...-options-92816

בדיוק כמו בגוגל פלוס

בשביל להפעיל את הפיצ'ר:
    http://www.facebook.com/about/subscriptions

מעניין אותי אם זה משפיע על הפרופיל שלי, שלא אמורה להיות אפשרות למצוא אותו בכלל.
    נערך לאחרונה על ידי Icel, 11/04/2012 בשעה 14:00

נורא טוויטרי מצדם..
    אבל כנראה שזה יעבוד.
    מדריך שיווק באינטרנט- משיכת לקוחות ב10 צעדים|שיווק באינטרנט | תוכנית שותפים-אמינה בישראל

משתמש "קל" GuyT is on a distinguished road
    למה "בקרוב"?

משתמש מתמיד johnfliver is on a distinguished road הסמל האישי שלjohnfliver

לגבי הפוסט הזה

הנסיון להפוך את פייסבוק לטוויטר נכון להרגע לא ממש צלח. אני לא רואה אנשים שעוקבים אחריהם אלפים או שהם עוקבים אחרי עשרות.... זה בנתיים לא תפס. גם רוב האנשים מעדיפים לעשות את פרטיהם חסויים למי שלא חבר שלהם אז זה כרגע פחות עובד.... מי יודע אולי פייסבוק תכריח אותנו להיות חשופים מתישהו בלי אופציה אחרת ואז זה יעבוד.
    אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.

אתה כנראה מסתובב במקומות הלא נכונים.

לעידו קינן יש 1,050 רשומים.
    לקרין ערד יש 4,300 רשומים.
    לדני סאליבן 5,200 רשומים.
    לפיט קאשמור יש 155,000 רשומים.

ואני יכול להמשיך ולהמשיך ולהמשיך- זה רק מתוך הפול הקטן (29) של אנשים שאני רשום אליהם.

ציטוט פורסם במקור על ידי Icel צפה בהודעה
    אתה כנראה מסתובב במקומות הלא נכונים.

לעידו קינן יש 1,050 רשומים.
    לקרין ערד יש 4,300 רשומים.
    לדני סאליבן 5,200 רשומים.
    לפיט קאשמור יש 155,000 רשומים.

ואני יכול להמשיך ולהמשיך ולהמשיך- זה רק מתוך הפול הקטן (29) של אנשים שאני רשום אליהם.
    המספרים אצל הגדולים יותר מרשימים
    Mark Zuckerberg · 9,698,467 subscribers
    Calvin Broadus (Snoop Dogg) · 841,166 subscribers
    Paul Carduner (Pcardune) · 160,459 subscribers
    Software Engineer (Photos) at Facebook
    מדריך שיווק באינטרנט- משיכת לקוחות ב10 צעדים|שיווק באינטרנט | תוכנית שותפים-אמינה בישראל

לא רציתי להביא את צוקרברג היא הוא לא דוגמה אמיתית לכלום. הוא גם לא באמת מעדכן דברים. סתם עוקבים אחריו בשביל הקטע.

לא רציתי להביא את צוקרברג היא הוא לא דוגמה אמיתית לכלום. הוא גם לא באמת מעדכן דברים. סתם עוקבים אחריו בשביל הקטע.
    כן תארתי לעצמי שרצית להביא דוגמאות מפה. בכל מקרה מצחיק לראות אחרי מי הוא עוקב ..(כל צוות פייסבוק )
    אני גם רשום לכמה. תדירות העדכונים היא באמת נמוכה אבל אין לי ספק שזה ילך ויגדל.

בברנג'ה הישראלית, בלי קשר לתעשייה, עידו קינן וקרין ערד מעדכנים לעיתים תכופות. הם מספקים לי בידור ולכן אני עוקב אחריהם.

פיט קאשמור ודני סליבן מעדכנים בעיקר דברים שעולם גם ככה לעמודי האתרים שלהם (SEL ומאשבל).

דווקא בגוגל פלוס אני עוקב אחרי אנשי תעשייה שדנים בכל מיני דברים שלאו דווקא מגיעים לאתרי האינטרנט הגדולים.

אבל בהחלט לא הייתי משווה את זה לטוויטר. הפורמט והמטרה אחרים לגמרי.

בברנג'ה הישראלית, בלי קשר לתעשייה, עידו קינן וקרין ערד מעדכנים לעיתים תכופות. הם מספקים לי בידור ולכן אני עוקב אחריהם.

פיט קאשמור ודני סליבן מעדכנים בעיקר דברים שעולם גם ככה לעמודי האתרים שלהם (SEL ומאשבל).

דווקא בגוגל פלוס אני עוקב אחרי אנשי תעשייה שדנים בכל מיני דברים שלאו דווקא מגיעים לאתרי האינטרנט הגדולים.

אבל בהחלט לא הייתי משווה את זה לטוויטר. הפורמט והמטרה אחרים לגמרי.
    רק למען הפרוטוקול ההשוואה לטוויטר נעשתה לפני חודשיים שהם השיקו את האופציה- שמאפשרת פונקציונליות זהה. היום הקפצת את הפוסט הזה מלפני חודשיים..למה לא הגבת לי אז?

למה שזה יהפוך מבחינה חברתית או לאיזה צורך מדויק ישתמש בזה כל משתמש קצה? אני לא מתיימר שיש לי את הידע הזה.
    לטעמי זה לא נתון להשוואה עדיין בכלל כי זה רק בשלבים ראשונים של תפיסת תאוצה. לא לך ולא לי הנתונים לבדוק.
    מה שכן אמרתי ואני אגיד שוב: התרנגולת של מר צוקרברג מטילה בעיקר אם לא רק ביצי זהב ככה שעל זה שזה יעבוד אין ויכוח.

מי שהקפיץ היה johnfliver וההתייחסות שלי לעומת טוויטר היא אליו.

אני לא מתיימר לנחש מה יהיה. אני מתאר את המצב עכשיו.

מי שהקפיץ היה johnfliver וההתייחסות שלי לעומת טוויטר היא אליו.

אני לא מתיימר לנחש מה יהיה. אני מתאר את המצב עכשיו.
    מה שחשוב בדיון הזה בעיני ומה שמשנה באמת- לגבי אופצית Subscribers | Subscriptions
    שזאת אופציה מעניינת בפייסבוק ואני גם משוכנע שתשמש גם לדברים נוספים חוץ מהמטרה אליה כביכול כיוונו/ יעדו אותה רשמית.

הבעיה שאז אין פרטיות

זאת אופציה שאתה בוחר להפעיל או לא. ואם כן, האם מי שעוקב אחריך יכול לעשות לייק ולהשאיר תגובה.
    האדם העוקב רואה רק את הסטטוסים שאתה מפרסם ולא את כלל פרטי הפרופיל- אם הגדרת אותו ככה.

+ הגב לאשכול זה