נורא טוויטרי מצדם..![]()
אבל כנראה שזה יעבוד.
http://searchengineland.com/facebook...-options-92816
בדיוק כמו בגוגל פלוס
בשביל להפעיל את הפיצ'ר:
http://www.facebook.com/about/subscriptions
מעניין אותי אם זה משפיע על הפרופיל שלי, שלא אמורה להיות אפשרות למצוא אותו בכלל.
נערך לאחרונה על ידי Icel, 11/04/2012 בשעה 14:00
נורא טוויטרי מצדם..![]()
אבל כנראה שזה יעבוד.
למה "בקרוב"?![]()
הנסיון להפוך את פייסבוק לטוויטר נכון להרגע לא ממש צלח. אני לא רואה אנשים שעוקבים אחריהם אלפים או שהם עוקבים אחרי עשרות.... זה בנתיים לא תפס. גם רוב האנשים מעדיפים לעשות את פרטיהם חסויים למי שלא חבר שלהם אז זה כרגע פחות עובד.... מי יודע אולי פייסבוק תכריח אותנו להיות חשופים מתישהו בלי אופציה אחרת ואז זה יעבוד.
אוהבים סטטוסים לפייסבוק ? אתר עם אלפי סטטוסים מצחיקים - סטטוס מאסטר. או לצחוק עם מאות בדיחות כי צחוקים זה בריא.
אתה כנראה מסתובב במקומות הלא נכונים.
לעידו קינן יש 1,050 רשומים.
לקרין ערד יש 4,300 רשומים.
לדני סאליבן 5,200 רשומים.
לפיט קאשמור יש 155,000 רשומים.
ואני יכול להמשיך ולהמשיך ולהמשיך- זה רק מתוך הפול הקטן (29) של אנשים שאני רשום אליהם.
לא רציתי להביא את צוקרברג היא הוא לא דוגמה אמיתית לכלום. הוא גם לא באמת מעדכן דברים. סתם עוקבים אחריו בשביל הקטע.
בברנג'ה הישראלית, בלי קשר לתעשייה, עידו קינן וקרין ערד מעדכנים לעיתים תכופות. הם מספקים לי בידור ולכן אני עוקב אחריהם.
פיט קאשמור ודני סליבן מעדכנים בעיקר דברים שעולם גם ככה לעמודי האתרים שלהם (SEL ומאשבל).
דווקא בגוגל פלוס אני עוקב אחרי אנשי תעשייה שדנים בכל מיני דברים שלאו דווקא מגיעים לאתרי האינטרנט הגדולים.
אבל בהחלט לא הייתי משווה את זה לטוויטר. הפורמט והמטרה אחרים לגמרי.
רק למען הפרוטוקול ההשוואה לטוויטר נעשתה לפני חודשיים שהם השיקו את האופציה- שמאפשרת פונקציונליות זהה. היום הקפצת את הפוסט הזה מלפני חודשיים..למה לא הגבת לי אז?
למה שזה יהפוך מבחינה חברתית או לאיזה צורך מדויק ישתמש בזה כל משתמש קצה? אני לא מתיימר שיש לי את הידע הזה.
לטעמי זה לא נתון להשוואה עדיין בכלל כי זה רק בשלבים ראשונים של תפיסת תאוצה. לא לך ולא לי הנתונים לבדוק.
מה שכן אמרתי ואני אגיד שוב: התרנגולת של מר צוקרברג מטילה בעיקר אם לא רק ביצי זהב ככה שעל זה שזה יעבוד אין ויכוח.
מי שהקפיץ היה johnfliver וההתייחסות שלי לעומת טוויטר היא אליו.
אני לא מתיימר לנחש מה יהיה. אני מתאר את המצב עכשיו.
זאת אופציה שאתה בוחר להפעיל או לא. ואם כן, האם מי שעוקב אחריך יכול לעשות לייק ולהשאיר תגובה.
האדם העוקב רואה רק את הסטטוסים שאתה מפרסם ולא את כלל פרטי הפרופיל- אם הגדרת אותו ככה.