פורום קידום אתרים
ZEFO Efficient SEO Platform - סט כלים מושלם למקדמי אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך סך הכל של 8

אשכול: הפניית htaccess מתקדמת

  1. #1

    הפניית htaccess מתקדמת

    שלום לכם
    יש לי את הכתובת הבא:
    קוד:
    http://www.domain.com/index.php?option=com_test&view=show&task=show&Itemid=1&cp_city=akko&cp_attcat=dive&submit_search.x=32&submit_search.y=10
    הערכים 32 ו 10 הם ערכים דינמיים שמשתנים כל הזמן.
    אני רוצה שבכל פעם שמגיעים לכתובת בלי כל קשר למה שמופיע בהמשך לה תתבצע הפניה לדף אחר כלשהו
    קוד:
    http://www.domain.com/index.php?option=com_test&view=show&task=show&Itemid=1&cp_city=akko&cp_attcat=dive
    האם זה אפשרי לביצוע ?
    יש כם מישהו כם שליטה טובה ב htaccess ?

    תודה
    קובי
    קובי בניית אתרים, הקמת אתרים מבוססי ג'ומלה הדרכות ויעוץ
    הקמת אתרים תדמיתיים כמו משרד חקירות וגם כמו קידום אתרים

  2. #2
    מכור לפורום TopGun(Alka) is on a distinguished road הסמל האישי שלTopGun(Alka)
    תאריך הצטרפות
    Feb 2006
    מיקום
    אור עקיבא
    הודעות
    4,170
    תנסה ככה:
    קוד:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine on
    
    RewriteRule ^index.php?option=com_test&view=show&task=show&Itemid=1&cp_city=akko&cp_attcat=dive&submit_search.x=(.+)&submit_search.y=(.+)$ index.php?option=com_test&view=show&task=show&Itemid=1&cp_city=akko&cp_attcat=dive
    אלמיר מערכות תוכנה,
    העוסקת בשירותי בניית אתרים באינטרנט איכותיים ברמת גימור גבוהה לכלל המגזרים.
    לפרטים נוספים 04-63-63-281

  3. #3
    ציטוט פורסם במקור על ידי TopGun(Alka) צפה בהודעה
    תנסה ככה:
    קוד:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine on
    
    RewriteRule ^index.php?option=com_test&view=show&task=show&Itemid=1&cp_city=akko&cp_attcat=dive&submit_search.x=(.+)&submit_search.y=(.+)$ index.php?option=com_test&view=show&task=show&Itemid=1&cp_city=akko&cp_attcat=dive
    לא עובד...
    זה גם לא עובד ללא ה (.+), זאת אומרת שגם אם אני רושם את הכתובת המלאה הוא לא מבצע הפניה.
    קובי בניית אתרים, הקמת אתרים מבוססי ג'ומלה הדרכות ויעוץ
    הקמת אתרים תדמיתיים כמו משרד חקירות וגם כמו קידום אתרים

  4. #4
    משתמש "קל" silooz is on a distinguished road הסמל האישי שלsilooz
    תאריך הצטרפות
    Jan 2011
    הודעות
    26
    זאת לא סוג הפנייה שאתה חייב לעשות עם htaccess , אפשרי בהחלט לביצוע ע"י הפנייה ברמת התכנות.
    תשתמש בפקודה header כאשר הפרמטרים submit_search.x ו submit_search.y מאותחלים.

  5. #5
    מכור לפורום TopGun(Alka) is on a distinguished road הסמל האישי שלTopGun(Alka)
    תאריך הצטרפות
    Feb 2006
    מיקום
    אור עקיבא
    הודעות
    4,170
    שניה קובי, אתה צריך הפניה שהיא REDIRECT או "שיכתוב URL" ?
    אלמיר מערכות תוכנה,
    העוסקת בשירותי בניית אתרים באינטרנט איכותיים ברמת גימור גבוהה לכלל המגזרים.
    לפרטים נוספים 04-63-63-281

  6. #6
    ציטוט פורסם במקור על ידי TopGun(Alka) צפה בהודעה
    שניה קובי, אתה צריך הפניה שהיא REDIRECT או "שיכתוב URL" ?
    אני צריך שכתוב לכתובת אחרת שאני אוכל להגדיר, לדגומא:
    קוד:
    http://www.mydomain/telaviv
    תודה
    קובי בניית אתרים, הקמת אתרים מבוססי ג'ומלה הדרכות ויעוץ
    הקמת אתרים תדמיתיים כמו משרד חקירות וגם כמו קידום אתרים

  7. #7
    משתמש "קל" silooz is on a distinguished road הסמל האישי שלsilooz
    תאריך הצטרפות
    Jan 2011
    הודעות
    26
    קובי אתה מתכנת ?...כי ראיתי שאתה בונה אתרים.
    בכל מקרה קבל את הקוד הבא והכנס אותו לדף הרצוי:
    לקחתי בחשבון שאתה לא מעביר את הערכים של X ו Y
    ולא עושה בהם כל שימוש, אלא רק בודק שהם אכן מאותחלים.

    קוד PHP:
    if(isset($GET['submit_search.x']) && isset($GET['submit_search.y']))
    header("Location: http://www.mydomain/telaviv"); 
    ראוי לציין שאת הקוד אתה חייב לשים לפני כל פלט אחר לצד הקליינט. (כולל תגית HTML )
    אחרת תקבל שגיאה שה header כבר נשלח.
    אגב, אתה יכול לבצע את ההפניה ברמת השרת עבור כל הכתובות תחת הדומיין בקונפיגורציה של httpd.conf או עבור כל הקבצים הנמצאים תחת תיקיה אחת או יותר באמצעות קובץ htaccess.
    בשימוש הפניה קבועה (301) או זמנית (302).
    השאלה היא מה מטרת ההפניה ואם יש לך צורך לבצע הפניה כאשר ניגשים לדף אחד או יותר.
    נערך לאחרונה על ידי silooz, 14/09/2011 בשעה 23:40

  8. #8
    משתמש מתקדם morbido is on a distinguished road
    תאריך הצטרפות
    Sep 2011
    הודעות
    55
    סילוז, זה ממש, ממש רע לעשות דבר כזה, אתה מאבד את כל הQuery String, וזה לא מה שפותח הדיון רצה.

    בעיקרון, מה שצריך לעשות:
    לקחת את מה שקיים ב$_SERVER['QUERY_STRING]
    להריץ regex עליו ולמחוק את הפרמטרים שהבלתי רצויים (יכול מאוד להיות שקיימים ספריות שמטפלות בניקיון של QS, אז פשוט תחפש, יכול לחסוך לך עבודה.

    אין כאן טעם לעבוד מול השרת ולמען האמת - זאת טעות אם כן, למרות שאפשר, זה הרבה יותר קשה לעשות refactor בעתיד, במידה ואתה רוצה לשנות משהו, אז אתה צריך להשאר ברמת הקוד ולא ברמת התשתית.

+ הגב לאשכול זה

תגיות עבור נושא זה

חוקי משלוח הודעות

  • אין באפשרותך לפתוח נושאים חדשים
  • אין באפשרותך להגיב להודעה
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את ההודעות שלך