כשיהיו לך 2000 ביום באתר נישתי כזה, אני מאמין שאתה תתחיל להיות ספק בעצמך "ספק חלוקי רחצה" !
השאלה היא כזאת:
נניח אני מוצא שוק חדש ולא מנוצל, חלוקי רחצה לדוגמא (סתם דוגמא כמובן)
נגיד יש 2000 חיפושים של חלוק רחצה בחודש בהתאמה מדוייקת.
אז נניח שבניתי אתר ואני במקום הראשון בגוגל ויש לי המון כניסות בחודש של אנשים שרוצים חלוק.
השאלה: האם יש חברה שעושה את הקישור הזה ביני לבין חנות לחלוקים, סוגרת על מחיר לליד, בונה לי דף השארת פרטים וכו' וכו' ? או שאני צריך לעשות הכול לבד ?
איך בעיקרון אני יכול לעשות את זה ?
תודה מראש.
כשיהיו לך 2000 ביום באתר נישתי כזה, אני מאמין שאתה תתחיל להיות ספק בעצמך "ספק חלוקי רחצה" !
אלמיר מערכות תוכנה,
העוסקת בשירותי בניית אתרים באינטרנט איכותיים ברמת גימור גבוהה לכלל המגזרים.
לפרטים נוספים 04-63-63-281
א. כן. זה נקרא "רשת שותפים" (Affiliate Network)
ב. אם אתה עובד רק על נישה אחת עדיף לך ליצור קשר ישיר עם המפרסם, או, כמו שאלברט אמר, תמצא לך יצרן חלוקים בסין ותייצר בעצמך
ג. במוצר כמו "חלוק רחצה" סביר שהתגמול יהיה על מכירה ולא על ליד.
תבדוק טוב עם 2000 חיפושים בחודש זה שווה משהו, תעשה ניתוח רגישות.
נערך לאחרונה על ידי Yobel, 24/08/2011 בשעה 18:59
תחפש ספק של חלוקי רחצה, תיצור עמוד נחיתה (או תשלם לחברה שמתעסקת בזה), תפרסם אותו באתר ואז תיקח את הלידים ותעביר לחברה ותסגור איתה מחיר על כל מכירה.
בכל מקרה 2000 בחודש זה ממש קצת, זה אולי 50 ביום וזה בהנחה שאתה ראשון. מתוך זה אתה צריך להביא את הגולשים לעמוד המכירה ולגרום להם להשאיר את הפרטים שלהם ואז גם שהם יקנו את המוצר מהחברה.
תבדוק קצת את הנישה ואת אחוזי המכירה הממוצעים על מוצרים בסגנון ותראה אם בכלל שווה לך להכנס.
היי, תודה על התשובות המהירות.
"כשיהיו לך 2000 ביום באתר נישתי כזה, אני מאמין שאתה תתחיל להיות ספק בעצמך "ספק חלוקי רחצה" !"
אם תסתכל טוב, תראה שרשום 2000 כניסות בחודש, לא ביום. אם היה 2000 ביום אני מניח שכבר ממזמן היתה על זה תוכנית שותפים מובנית... והחלוקי רחצה זאת היתה רק דוגמא כמו שציינתי, אין לי שום עניין בתחום הזה![]()
יובל, תודה על התשובה. אגב, נפגשנו פעם לקפה, לא יודע אם אתה זוכר.
בכל מקרה, לפי מה שאתה אומר, אם אין תוכנית שותפים מובנית בקליקאון, וויסל וכל הדומים להם, אני צריך ליצור קשר עם יצרן של המוצר שאני מקדם בעצמי, השאלה איך אני מתמחר ליד, איך עוקב אחריו, ואני מאמין שיש עוד אספקטים שלא חשבתי עליהם... בגלל זה תהיתי אם יש מישהו שזה המקצוע שלו (לעשות את הקישור, לסגור את העיסקה מה שנקרא... וכמובן לגזור איזה קופון קטן או שאשלם לו על השירות), כך זה יוריד ממני את הנטל ואולי יהיה יותר מקצועי...
תודה שוב על התשובות, אשמח להתייחסות למה שכתבתי.
נערך לאחרונה על ידי ofirarie80, 24/08/2011 בשעה 22:41