פורום קידום אתרים
ZEFO Efficient SEO Platform - סט כלים מושלם למקדמי אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך סך הכל של 15

אשכול: איפה אני מכניס בוורדפרס את הקוד של האנליטיקס?

  1. #1

    איפה אני מכניס בוורדפרס את הקוד של האנליטיקס?

    שמישהו יזכיר לי
    תודה
    תאילנד טיול כל המידע למטיילים הישראלים בתאילנד
    טיסה לתאילנד מידע על טיסות זולות לתאילנד בנגקוק

    המזרח הרחוק מידי למטיילים בבורמה לאוס הודו וייטנאם

  2. #2
    מנהלים ראשיים טל is on a distinguished road
    תאריך הצטרפות
    Nov 2005
    הודעות
    4,199
    header.php
    בין תגיות HEAD

  3. #3
    לא היה פעם שדה כזה בממשק?
    ציטוט פורסם במקור על ידי טל צפה בהודעה
    header.php
    בין תגיות HEAD
    תאילנד טיול כל המידע למטיילים הישראלים בתאילנד
    טיסה לתאילנד מידע על טיסות זולות לתאילנד בנגקוק

    המזרח הרחוק מידי למטיילים בבורמה לאוס הודו וייטנאם

  4. #4
    לא. יש פלאגינים שמוסיפים כזה. מיותר לדעתי.

  5. #5
    סבבה
    תודה!
    תאילנד טיול כל המידע למטיילים הישראלים בתאילנד
    טיסה לתאילנד מידע על טיסות זולות לתאילנד בנגקוק

    המזרח הרחוק מידי למטיילים בבורמה לאוס הודו וייטנאם

  6. #6
    אני יודעת שבאתר רגיל מכניסים את הקוד של אנליטיקס בתחתית הקוד של האתר מעל
    קוד HTML:
    </body> </html>
    בוורדפרס זה שונה?
    נערך לאחרונה על ידי נאוה, 18/08/2011 בשעה 20:03

  7. #7
    עשה את זה עם פלאג, לא חסרות אפשרויות...
    לא מזיק קצת לקרוא על החלפת קישורים בבלוגון שלי

  8. #8
    אני גם ממליץ לעשות זאת עם פלאג,
    אם בעוד שנה תחליט להחליף את העיצוב ותשכח מהאנליטיקס לא תבין למה אין פתאום סטטיסטיקות, עם פלאגין דבר כזה לא יקרה.
    קובי בניית אתרים, הקמת אתרים מבוססי ג'ומלה הדרכות ויעוץ
    הקמת אתרים תדמיתיים כמו משרד חקירות וגם כמו קידום אתרים

  9. #9
    למרות הנוחות אני ממליץ לך לא להשתמש בפאליגים לא חיוניים. מעמיס על המערכת, דורש עדכונים ומהווה מקור לפריצות שונות.
    יש תבניות שיש בהן מקום לקוד אנליטיקס, אם לא- צריך להכניס בקובץ HEADER
    אתר מאמרים פאבלישר. לשרותכם משנת 2007.

  10. #10
    מנהלים ראשיים טל is on a distinguished road
    תאריך הצטרפות
    Nov 2005
    הודעות
    4,199
    ציטוט פורסם במקור על ידי אופטומטריסט צפה בהודעה
    למרות הנוחות אני ממליץ לך לא להשתמש בפאליגים לא חיוניים. מעמיס על המערכת, דורש עדכונים ומהווה מקור לפריצות שונות.
    יש תבניות שיש בהן מקום לקוד אנליטיקס, אם לא- צריך להכניס בקובץ HEADER
    +1
    מסכים.

  11. #11
    אין לי ניסיון רב עם WP אבל אם פלאגין שאמור להוסיף 4 שורות קוד בתבנית מעמיס את המערכת זה דיי עצוב...
    קובי בניית אתרים, הקמת אתרים מבוססי ג'ומלה הדרכות ויעוץ
    הקמת אתרים תדמיתיים כמו משרד חקירות וגם כמו קידום אתרים

  12. #12
    מכור לפורום OGK אינו מוערך במערכת הפורומים
    תאריך הצטרפות
    Jun 2009
    הודעות
    1,089
    ציטוט פורסם במקור על ידי אופטומטריסט צפה בהודעה
    למרות הנוחות אני ממליץ לך לא להשתמש בפאליגים לא חיוניים. מעמיס על המערכת, דורש עדכונים ומהווה מקור לפריצות שונות.
    יש תבניות שיש בהן מקום לקוד אנליטיקס, אם לא- צריך להכניס בקובץ HEADER
    מסכים איתך.
    זה ללוקח בדיוק דקה להכניס את הקוד ללא פלאג.
    שחושבים על זה, לוקח פי כמה זמן למצוא את הפלאגין ולהתקין אותו...

  13. #13
    ציטוט פורסם במקור על ידי נאוה צפה בהודעה
    אני יודעת שבאתר רגיל מכניסים את הקוד של אנליטיקס בתחתית הקוד של האתר מעל
    קוד HTML:
    </body> </html>
    בוורדפרס זה שונה?
    כבר הרבה זמן שלא מכניסים את הקוד של אנליטיקס בסוף ה-BODY, מאז שהם שינו את הקוד והפכו אותו לאסינכרוני- הוא נכנס בסוף ה-HEAD.

    ציטוט פורסם במקור על ידי kobiavr צפה בהודעה
    אין לי ניסיון רב עם WP אבל אם פלאגין שאמור להוסיף 4 שורות קוד בתבנית מעמיס את המערכת זה דיי עצוב...
    זה לא משנה מה הפלאגין עושה. העיקרון זהה ונכון גם נגיד בדפדפנים כמו FF וכרום- ככל שתוסיף יותר תכונות צד שלישי, כך יווצר יותר עומס על המערכת. FF יכול להגיע לזליגת זיכרון של 1GB למשל.

    על אחת כמה וכמה עם כל מה שהפלאגין עושה זה לשתול קוד שאתה יכול להכניס ידנית דרך המערכת. שיהיה ברור שאין כאן צורך לפתוח קובץ בFTP ולערוך אותו- ממשק העריכה קיים בתוך WP, כחלק מעורך התבניות.

  14. #14
    ציטוט פורסם במקור על ידי Icel צפה בהודעה
    כבר הרבה זמן שלא מכניסים את הקוד של אנליטיקס בסוף ה-BODY, מאז שהם שינו את הקוד והפכו אותו לאסינכרוני- הוא נכנס בסוף ה-HEAD.
    תודה, את זה לא ידעתי, חשבתי שעדיף תמיד לטעון אותו דווקא ב-footer בכדי שהדף יטען מהר יותר ושהסקריפט יטען רק לאחר שרוב הדף נטען...
    ייעוץ, תכנון, ניהול והקמת מערכות מצלמות אבטחה בפריסה ארצית.
    תמיכה בנושא מעגל סגור בנוסף כל המידע הדרוש להקמת מערכות אבטחה

  15. #15

+ הגב לאשכול זה

תגיות עבור נושא זה

חוקי משלוח הודעות

  • אין באפשרותך לפתוח נושאים חדשים
  • אין באפשרותך להגיב להודעה
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את ההודעות שלך